Milionarul din fotbal care a ajuns falit şi bolnav psihic: „El crede că este milionar. Nu poate să accepte ce s-a întâmplat cu fosta soţie”

Alexandru Rădulescu, fostul președinte al Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN), se confruntă cu un declin major după un incident tragic petrecut în 2006. În acel an, Rădulescu a împușcat accidental un tânăr de 29 de ani, care venise împreună cu un grup să se scalde într-un lac concesionat de el.
Mircea Filipescu
16 mai 2024, 16:31
Milionarul din fotbal care a ajuns falit şi bolnav psihic:

Rădulescu a ieșit cu o pușcă pentru a alunga tinerii și, în momentul în care aceștia s-au urcat în mașină să părăsească zona, arma s-a descărcat accidental, rănindu-l mortal pe tânărul de 29 de ani. Ulterior, Rădulescu a fost judecat pentru crimă și a primit o condamnare de 23 de ani de închisoare, fapt ce i-a adus și porecla de „Călăul de pe baltă”.

A doua soție a lui Alexandru Rădulescu a preluat întreaga sa avere de milioane de euro, iar în prezent, el este îngrijit de fiicele din prima căsătorie. Laura Rădulescu, una dintre fiice și asistentă medicală, a vorbit despre starea precară a tatălui său, care trăiește acum într-o casă modestă din comuna Dragodana, județul Dâmbovița.

„Îmi este foarte greu cu el, are și o demență, este senil. Vorbește cu extratereștrii, ne-a spus că a văzut un șarpe în pat. El crede că este milionar, că are casă și afaceri la București, spune că vrea să se întoarcă la casa lui și că este sechestrat. Delirează. Când este lucid, se vede că este un om cult, că are cultură generală”, a declarat Laura Rădulescu, pentru gandul.ro.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu cheltuie mai mult decât îi permite buzunarul. Fostul milionar are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește cumva să facă rost de bani”

Laura a dezvăluit că tatăl ei nu are nici măcar pensie, deși are 72 de ani, și a acuzat-o pe a doua soție a acestuia că l-a deposedat de întreaga avere.

„Nu l-a mai primit nimeni, nu a mai avut casă, nu a mai avut masă, n-are o pensie de pe urma a ce a muncit, nu are absolut nimic. Nu a avut nici măcar buletin, a trebuit să îl iau în spațiu ca să intre cumva în rândul lumii, ca să pot să iau o rețetă de la medic, pentru că nu aparținea de nimic. Nu poate să accepte ce s-a întâmplat cu fosta soție, că i-a luat tot. O să încerc și un proces împotriva ei. Indiferent că el i-a dat procură că poate să vândă, acolo scrie în favoarea lui, și la cel mai bun preț, și cu cotă parte”, a mai declarat Laura Rădulescu pentru sursa citată.

Citeşte şi: Suferință mare în familia lui Costel Corduneanu, după moartea lui! Fratele interopului, Adrian Beleaua, nu poate trece peste pierdere. ”Mai mult ca niciodată”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Marea actriță a României s-a stins. Doamna noastră a tras cortina
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?