Minerva, la un pas să-și piardă viața. Astroloaga a fost operată de urgență: „Mama mea a ieșit pe coridor și a izbucnit în plâns. Le-a spus asistentelor: ‘Moare!'”

În primăvara anului trecut, Minerva a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la Arad, fiindu-i necesară o operație de coxartroză. A primit o proteză de șold, dar acum, la un an și jumătate de la operație, reputatul astrolog a revenit la spital. De data asta, lucrurile au fost mult mai grave, fiindu-i pusă în pericol viața.
Alina Costache
17 oct. 2024, 22:03
Minerva, la un pas să-și piardă viața. Astroloaga a fost operată de urgență:

Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident. Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune!”, spunea Minerva anul trecut, la scurt timp după intervenția chirurgicală.

Minerva, de urgență pe masa de operație. S-a temut că nu va mai scăpa cu viață

Recent, însă, astrologul a trecut printr-un alt necaz mare: proteza i s-a luxat și a trebuit să fie supusă de urgență unei alte operații pentru înlocuirea acesteia. Și de data aceasta, medicii de la Arad au făcut adevărate minuni. Acum, Minerva este în perioada de recuperare și este recunoscătoare tuturor celor care au avut grijă de ea în această perioadă – cadre medicale – dar și celor care doar i-au trimis un gând bun.

La Arad actul medical mi se pare diferit. Atenție, dedicație și plăcerea de a lucra cu oamenii. Mulțumesc dr. Fruja și medicului anestezist Eliza Geanta. Tuturor asistentelor și infirmierelor Marinela, Viorica si Daniela. Și bineînțeles le mulțumesc prietenelor mele Luciana Marza și Moaței, omul care la primul semn sau telefon mi-au fost alături. Dar și vouă tuturor celor care v-ați gândit la mine”, a spus Minerva pentru retetesivedete.ro

Astrologul a recunoscut că a trecut prin clipe de groază și se temea că nu mai scapă cu viață. Mama ei, deși în vârstă, i-a stat alături la spital și s-a rugat pentru ea. Femeia s-a temut că își va pierde fiica și a împărtășit temerea ei unor asistente.

Citeste si Cumpenele astrologilor: Minerva a fost suspectă de leucemie, şi-a pierdut soţul şi un copil, iar Mariana Cojocaru s-a aflat în moarte cerebrală

„Îmi era din ce în ce mai rău. Acumulam apa văzând cu ochii. Mă umflam ca un balon. Pielea începuse să crape și limfa să-mi curgă pe picioare. Mă sufocam. Au fost zile în care am dormit în șezut.Dimineața la 7.00, a venit fratele meu cu un cărucior și așa m-am dus. Prima oară venisem pe picioarele mele, iar acum mă simțeam groaznic, nu voiam decât totul să se termine, indiferent cum. I-am spus fratelui meu ca are procură în cazul că plec dincolo, să scotă banii din bancă să facă cele lumești. Că actele juridice sunt în regulă, răspunsul lui a fost să termin cu prostiile.

Nu mă gândeam că 2024 va fi un an de căpătâi, în sensul că a fost greu, răscolitor și dureros. (…) Singurul lucru pe care am știut să-l fac a fost să-mi deschid harta. Moarte și Reînviere. M-au lăsat fără replică. Venus își arăta latura demonică. Îmi spunea să lupt. Marte în opoziție mă provoca și el la luptă.

Mi s-a pus sondă și pe parcursul unei săptămâni și cu tratamentul adecvat, am dat 41 de litri de apă afară. Au urmat alte și alte investigații în pregătirea pentru intervenție. Pe 30 septembrie m-am operat. După aceea, nu am întrebat decât: am trecut pe lângă moarte, nu? Nimeni nu mi-a răspuns concret. Ce mi-a confirmat bănuiala a fost că atunci când mama a plecat, pe coridor a izbucnit în plâns. „Moare!”. Iar asistentele i-au spus, nu, nu moare, nu o lasă doctorul Fruja să moară”, a povestit îndrăgitul astrolog.

A fost suspectă de leucemie

Pe când avea doar 9 ani, Minerva a fost diagnosticată  cu leucemie. Din fericire, diagnosticul a fost unul greșit. Din nefericire, în organismul ei exista, totuși, o boală pe care medicii au confundat-o cu leucemia:  boală de sânge. A avut foarte multe zile de spitalizare, a trecut prin intervenții chirurgicale, însă a trecut cu bine peste tot.

Citeste si Astrologul Minerva, despre îngerul din spatele fiecărui nativ. Metatron, Jofitel, Zadkiel sau Raguel ghidează zodiile

DailyBusiness
Ciolacu garantează intrarea sigură a României în Schengen terestru până la finalul lui 2024!
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Zodiile pe care le lovește Cupidon toamna aceasta. Urmează cea mai romantică perioadă pentru ele
Capital.ro
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Românii vor beneficia curând de Autostrada Ford: 80.000 litri de combustibil consumați zilnic pe tronsonul 4!
Adevarul
Șerpi de doi metri lungime au invadat Marea Britanie, trăind în poduri și pereți. De ce comportamentul reptilelor este „neobișnuit”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Fără plafonări! Asociația marilor magazine - AMRCR - respinge măsurile de tip comunist
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Breaking News | Liderul politic Hamas, Yahya Sinwar, ar fi fost ucis de armata israeliană
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Vestea serii despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, confirmată de Israel: Netanyahu promite continuarea operațiunilor militare
MediaFlux
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Trupe de legendă: Jethro Tull și revoluția folk-ului progresiv