AUDIERI în Parlament. Miniştrii lui Dacian Cioloş, avizaţi FAVORABIL pe bandă rulantă de comisii

Miniştrii propuşi de Dacian Cioloş pentru a face parte din guvernul său au primit, la foc automat, avizul comisiilor de specialitate, înaintea votului final din plen, de marţi. Au fost şi incidente: Vasile Dâncu nu a putut fi audiat, pentru că a ajuns de urgenţă la spital. Audierea vicepremierului propus va avea loc marţi, după care, de la ora 14.00, va avea loc votul de învestitură în plenul Camerelor reunite, iar în cursul serii, ceremonia de depunere a jurământului a noului Cabinet. 
Ionela Marcu
16 nov. 2015, 08:15
AUDIERI în Parlament. Miniştrii lui Dacian Cioloş, avizaţi FAVORABIL pe bandă rulantă de comisii

Miniştrii propuşi de Dacian Cioloş pentru noul Guvern au fost audiaţi, luni, în comisiile de specialitate din Parlament. Audierile au început în jurul orei 13.00 şi au durat până după ora 22.00. Marţi dimineaţă, Cioloş şi echipa de miniştri se vor prezenta în faţa Parlamentului, în plenul comun, pentru votul de învestitură.

O excepție a fost Vasile Dâncu, propus pentru portofoliul de la Dezvoltare Regională și Administrație Publică și pentru un post de vicepremier, care nu a mai putut fi audiat deoarece, acestuia i s-a făcut rău în drum spre Parlament şi a fost transportat la spital. Şedinţa de audiere a sa a fost reprogramată pentru marţi dimineaţă.

Votul pentru învestirea Cabinetului Cioloș va începe marţi în jurul orei 14.00, după prezentarea programului de guvernare, a echipei de miniștri și după ce grupurile parlamentare își vor susține punctul de vedere, a declarat luni vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.

„Marţi va fi o ședință a BPR de la 9,30, (…) iar de la ora 10,00 se va intra pe programul de plen reunit — programul de guvernare, candidații de miniștri, Guvernul și (…) dezbateri”.

Marţi seară este aşteptată ceremonia de depunere a jurământului noilor miniştri la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Guvernul Cioloş: Borc, Guseth şi Bostan, trei nume controversate în echipa noului premier VIDEO

UPDATE 22.15 Ministrul desemnat pentru portofoliul Educației, Adrian Curaj, a fost validat luni de comisiile parlamentare de specialitate cu unanimitate de voturi.

Elisabeta Lipă, propusă ca ministru al Tineretului și Sportului, a primit şi aceasta aviz favorabil din partea comisiilor pentru învățământ, știință, tineret și sport ale Camerei Deputaților și Senatului.

Parlamentarii au avizat în unanimitate numirea Elisabetei Lipă.

Klaus Iohannis: „Dacian Cioloş a avut libertatea de a-şi alege echipa”. Ce aşteptări are de la noul Guvern

UPDATE 21.45 Profesorul Vlad Alexandrescu a fost avizat de comisiile parlamentare de specialitate pentru funcția de ministru al Culturii.

Decizia a fost luată cu 25 de voturi ‘pentru’ și o abținere (Mihai Sturzu — PSD).

UPDATE 21.25 Comisiile juridice ale Camerei Deputaților și Senatului și Comisia pentru constituționalitate a Senatului l-au avizat favorabil pe Ciprian Bucur pentru funcția de ministru delegat pentru relația cu Parlamentul.

UPDATE 21.15 Cristina Guseth a primit aviz favorabil în Comisiile de specialitate reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru ocuparea funcției de ministru al Justiției.

UPDATE 20.20 Medicul Andrei Patriciu Achimaș Cadariu, propus pentru funcția de ministru al Sănătății, a primit aviz favorabil, în urma audierii în comisiile parlamentare de specialitate, fiind înregistrate 25 de voturi ”pentru” și o abținere.

„Pacientul a rămas în centrul preocupărilor mele. Mi-am desfășurat activitatea într-un sistem de sănătate, nu într-un mod abstract”, a declarat acesta, la audieri.

El le-a spus parlamentarilor din Comisiile reunite de sănătate că își dorește ca activitatea sa să fie desfășurată cu transparență și colaborare.

UPDATE 20.00 Ministrul propus al Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de specialitate din Camera Deputaților și Senat.

Membrii Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților și ai Comisiei pentru mediu din Senat, prezenți la audierile pentru noul ministru din Cabinetul Cioloș au votat în favoarea sa 26 de parlamentari, iar unul s-a abținut.

UPDATE 19.25 Comisiile reunite de specialitate din Camera Deputaților și Senat au acordat, luni, aviz favorabil ministrului propus să preia portofoliul Ministerului pentru Societatea Informațională, Marius-Raul Bostan.

Din totalul parlamentarilor aflați în Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaților și în Comisia economică, industrie și servicii din Senat, 20 au votat pentru și unul împotrivă.

UPDATE 19.00 Ioan Dragoș Tudorache, propus de premierul desemnat, Dacian Cioloș, să ocupe funcția de șef al Cancelariei Primului-ministru, a fost avizat favorabil, luni, de comisiile de administrație publică din Parlament, la vot înregistrându-se doar o abținere.

Tudorache le-a spus membrilor comisiilor că este o noutate a Cabinetului Cioloș ca șeful Cancelariei să fie și membru al Guvernului.

UPDATE 18:30 Dan Costescu, propus pentru portofoliul de la Transporturi, a primit, luni, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, reunite, ale Parlamentului. În favoarea sa au votat 37 de parlamentari, iar împotrivă s-au exprimat doi.

UPDATE 18.00 Victoria-Violeta Alexandru, propusă pentru funcția de ministru delegat pentru Consultare Publică și Dialog Social, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

„Nu sunt un birocrat, nu sunt un om care să-și dorească… sunt în acest moment un om destul de echilibrat, și în familie, și mă simt în regulă cu faptul că sunt în linia a doua. Nu doresc imagine, nu am venit în fața dumneavoastră cu o agendă făcută ca să am punctaj de imagine peste un an, ci îmi doresc să facem echipă și îmi doresc să aveți încredere că plec cu foarte bună credință să dăm un semnal de schimbare în zona publică, o schimbare de mecanisme de consultare. Toată viața am lucrat în zona de management, lucrez foarte mult în zona proiectelor cu finanțare nerambursabilă europeană și din surse SUA și sunt obișnuită să îmi planific și în termeni de priorități ceea ce îmi propun”, a spus Alexandru, în cadrul audierii.

UPDATE 17.40 Claudia Ana Costea, propunerea lui Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Muncii, a primit, luni, aviz favorabil in unanimitate din partea membrilor comisiilor parlamentare care au participat la audieri.

UPDATE 17.30 Victor Grigorescu, ministrul propus al Energiei, a fost avizat favorabil in unanimitate in comisiile parlamentare.

UPDATE 17.00 Anca Dana Dragu Paliu, propusă pentru funcția de ministru al Finanțelor Publice, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. Parlamentarii au avizat favorabil, în unanimitate, numirea sa.

UPDATE 16.50  Costin Grigore Borc, propus pentru funcția de ministru al Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, a primit, luni, aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. Membrii celor două comisii au admis propunerea cu 44 de voturi pentru.

UPDATE 16.15 Achim Irimescu, propus la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a primit, luni, aviz favorabil din partea membrilor comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului în noul Cabinet Dacian Cioloș. 

Parlamentarii au avizat în unanimitate numirea lui Achim Irimescu. Cele două comisii au 46 de membri, dintre care 35 sunt deputați și 11 senatori, dar la vot au participat 40 de parlamentari.

Prioritatea numărul unu la nivelul Ministerului Agriculturii pentru anul viitor este aplicarea Politicii Agricole Comune (PAC) și a Politicii Comune de Pescuit. Pe lângă aspectele legislative o mare problemă este cea a absorbției. S-a avansat foarte mult, dar încă există riscul și probabil se vor dezangaja anul acesta un miliard de euro pe dezvoltare rurală și aproape 40% pe fondurile de pescuit. Avem desigur provocări mari și îmi propun să analizez cu toți cei implicați măsuri pentru a reuși reducerea dezangajărilor. S-a renunțat la proiecte de 800 de milioane de euro, este o sarcină grea pentru a putea recupera ce se mai poate recupera. Sigur nu vom putea face minuni, au fost cauze obiective și nu-mi propun să critic pe nimeni”, a spus Achim Irimescu.

Acesta a precizat că una dintre cauze pentru care absorbția a avut de suferit vizează procedurile complicate de accesare a fondurilor europene.

Din păcate în loc să simplificăm lucrurile în timp, mai mult le-am complicat. Sunt o mulțime de formulare, de avize care se cer, iar în alte state nu există o astfel de birocrație. Dacă ne uităm până de curând erau 70.000 de pagini de legislație europeană în PAC. Sigur, comisarul Dacian Cioloș a încercat să simplifice dar introducerea înverzirii și alte două măsuri pentru România, respectiv tinerii fermierii și micii fermier au adăugat legislație și au complicat lucrurile. Deci, îmi propun simplificarea și sper să reușim să facem ceva pentru că noi în România am creat munți de hârtie„, a adăugat Achim Irimescu.

UPDATE 15.45 Dan Stoenescu, propus de premierul desemnat, Dacian Cioloș, ca ministru delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, a fost avizat, luni, de comisiile parlamentare de specialitate. Avizul a fost dat cu 39 de voturi „pentru” și patru „împotrivă”.

Stoenescu a fost audiat de comisiile reunite de Politică externă din Senat și Camera Deputaților, Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării (Camera Deputaților) și Comisia românilor de pretutindeni (Senat).

Acesta a declarat că diaspora va reprezenta o prioritate pentru noul Guvern și că relația cu Republica Moldova este una „absolut primordială”. El s-a declarat convins că noul Guvern va sprijini posibilitatea ca toți românii de peste hotare să își exercite dreptul la vot.

UPDATE 15.40 Anca Dana Dragu Paliu este audiată în Comisia de Buget de la Parlament. Aceasta a fost propusă pentru funcţia de ministrul la Finanțe Publice.

„Pentru stimularea investitiilor publice consider ca este necesar a face o prioritizare a tuturor proiectelor de investitii si de a asigura o bugetare multianuala a acestora. Avem proiecte care incep a fi finantate un an sau doi, dupa care sunt abandonate”, a spus Anca Paliu.

O alta prioritate este cresterea colectarii veniturilor publice, primordial fiind cresterea gradului de conformare voluntara. „Eu cred ca acest lucru este posibil prin plasarea contribuablului in centrul sistemului”, a precizat Paliu Dragu.

Ministrul propus al Finantelor a mai afirmat ca o prioritate la care tine foarte mult este asigurarea predictibilitatii fiscale. In opinia acesteia, o mare provocare este cea legata de cresterea economica care in acest moment este bazata pe consum. Aceasta a mai spus ca o alta provocare este cresterea potentialului economiei romanesti, iar acest lucru poate fi facut printr-un program serios de reforme structurale.

UPDATE 15.35 Achim Irimescu a fost audiat în Parlament. Irimescu a fost propus în Guvernul lui Cioloş la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

UPDATE 15.30 Dan Stoenescu a fost audiat în Parlament, la Comisia de Apărare. Acesta a fost propus de Dacian Cioloş ministru delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni.

UPDATE 15.30 Vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a declarat că votul pentru învestirea Cabinetului Cioloș va începe, marţi, cel mai probabil în jurul orei 14.00, după prezentarea programului de guvernare, a echipei de miniștri și după ce grupurile parlamentare își vor susține punctul de vedere.

UPDATE 15.00: Lazăr Comănescu, ministru desemnat la Externe, a primit aviz favorabil la comisiile parlamentare de specialitate. Decizia a fost luată cu 40 voturi pentru, unul contra și o abținere.

„Politica externă s-a dovedit a fi cu adevărat o politică de consens național și eu cred că acest lucru trebuie să rămână în continuare cadrul în care demersul nostru de politică externă se desfășoară. (…) MAE e un instrument esențial în realizarea acestui demers, dar MAE fără o cooperare cu celelalte instituții care fiecare într-un fel sau altul are responsabilități în materie, demersul nu poate să fie un succes. MAE va face eforturi pentru a asigura un dialog și o cooperare interinstituțională foarte bine pusă la punct”, a declarat Lazăr Comănescu.

UPDATE 14.30 Ministrul desemnat al Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a primit, luni, aviz favorabil de la comisiile de specialitate ale celor două Camere ale Parlamentului. Decizia a fost luată în unanimitate.

„Principalul sentiment este de extremă onoare pentru propunerea făcută de domnul Dacian Cioloş. Ministerul Apărării este instituţia cu cea mai îndelungată tradiţie şi istorie, dar şi cu cota cea mai ridicată de încredere. Sunt copleşit de faptul că dincolo de o discuţie bună, a rezultat un vot unanim care mă obligă şi mă responsabilizează”, a spus Mihnea Motoc, la finalul audierilor.

„S-a discutat mult de obiectivele de alocare bugetară, obiectivul ultim fiind să trecem la alocare de 2% din PIB pentru Ministerul Apărării”, a mai completat Motoc.

UPDATE 14.05 Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Petre Tobă, a primit, luni, aviz favorabil de la comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale celor două Camere ale Parlamentului, decizia fiind luată în unanimitate, prin vot deschis.

„A fost onoare pentru mine sa fiu prezent aici in calitate de candidat. M-am prezentat in fata Comisiei de Aparare din parlamament, am prezentat cateva dintre prioritatile MAI si a fost o audiere consistenta. Sper ca votul final a dovedit ca raspunsurile mele au multumit pe domnii senatori si deputati. De cate ori va fi nevoie, voi fi prezent in Parlam la cele doua comisii”, a spus Petre Tobă la finalul audierii.

„Prioritatea numarul unu va fi reprezentata de cresterea gradului de siguranta a cetateanului. Este tema actuala, vedem ce se intampla in proximitatea Romaniei si in UE. Doresc sa acopar toate componentele sigurantei cetateanului”, a mai spus Petre Robă.

Întrebat dacă va folosi escorta, aşa cum a procedat Gabriel Oprea, aceasta a răspunsă că va face „exact cum prevedere legea”. „Legea prevede ca atunci cand este o situatie de urgenta sa fie insotire, iar echipajul de la Politia Rutiera care face parte din escorta demnitarului, poate sa mearga pentru a fluidiza traseul acestuia”, a adăugat Petre Tobă.

Întrebat dacă modul în care a procedat Gabriel Oprea a fost unul legal, Tobă a spus că nu poate comenta, pentru că procesul este pe rol.

Șeful Poliției Române, Petre Tobă, a declarat că în ultimul an au fost făcute de către Inspectoratul General al Poliției Române mai multe verificări la Oficiul pentru Protecția Martorilor. Precizarea lui Tobă vine după ce, luni, surse judiciare au anunțat că procurorii DNA efectuează percheziții la Oficiul pentru Protecția Martorilor într-un dosar de corupție, iar de anchetă ar fi vizat șeful instituției.

În ultimul an au fost mai multe verificări făcute de către Inspectoratul General al Poliției Române la această structură, Oficiul pentru Protecția Martorilor. Parte din aceste verificări au fost înaintate inclusiv unităților de Parchet competente ținând cont de constatările pe care le-am făcut acolo„, a precizat Petre Tobă, la Parlament.

UPDATE 13.10 Petre Tobă a fost audiat în Parlament, la Comisia de Apărare. Petre Tobă este inspector general al Poliţiei Române şi a fost propus de Dacian Cioloş pentru funcţia de ministru de Interne.

Sunt extrem de onorat de propunerea domnului premier Ciolos de a face parte din echipa domniei sale. Este o mare onoare, dar si o mare responsabilitate. Lucrez in Politia Romana de 25 de ani. Am parcurs toate etapele – sef de birou, sef de sectie, sef de directie, director al unei directii, prim-adjunct in Politia Capitalei, secretar general in Ministerul de de Interne, secretar de stat, iar din 2012 am venit la conducerea IGPR„, a declarat Petre Tobă în faţa comisiei de audieri.

UPDATE 13.05 Lazăr Comănescu a fost audiat în Parlament. Lazăr Comănescu a fost propus pentru portofoliul de la Ministerul Afacerilor Externe.

Politica externă s-a dovedit a fi de consens naţional, aşa trebuie să rămână în continuare. Trebuie să ţinem seama de evoluţiile care au loc pe plan internaţional şi care reclamă eforturi sporite de gândire şi de viziune cu privire la modul în care România acţionează. Cred că este loc pentru a valorifica şi mai bine calitatea noastră de membru al NATO şi UE„, a spus Lazăr Comănescu în faţa parlamentarilor.

–––––––––––––––––––––––

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a anunțat luni că miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş vor fi audiaţi, începând cu ora 13.00,  în comisiile parlamentare.

Potrivit lui Tăriceanu, audierile vor avea loc până la ora 21.00: „Am hotărât ca audierile să înceapă de luni, la ora 13.00, și se vor încheia la ora 21.00 pe baza listei înaintate de primul ministru și a programului de guvernare”.

Marţi, de la ora 10.00, este programată ședința plenului comun, unde Dacian Cioloș își va prezenta programul de guvernare.

„După aceea, potrivit timpilor alocati, vor avea loc interventii ale grupurilor parlamentare. În funcţia de durata dezbaterilor, mâine va avea loc şi votul de învestitură„, a precizat Tăriceanu.

MINIŞTRII PREGĂTIŢI PENTRU AUDIERI

O parte a miniştrilor Cabinetului Cioloş au venit, luni dimineaţa, la Parlament, unde li s-a pus la dispoziţie un birou, fiind pregătiţi pentru procesul audierilor din comisiile de specialitate de către ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

Având în vedere că marea majoritate a noilor miniştri nu au experienţă politică, liderii din Parlament au decis să susţină cu aceştia o „sesiune de pregătire”, în care le va fi explicat procesul audierilor din comisiile de specialitate. Surse politice au declarat, că o problemă a noilor miniştri este că nu cunosc procedurile parlamentare, dar şi că ar putea avea „emoţii” în timpul audierilor.

Miniştrii lui Cioloş vor fi pregătiţi pentru audieri de către ministrul propus pentru relaţia cu Parlamentul, Ciprian Bucur, fost expert în cadrul Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

Sesiunea are loc într-un birou pe care conducerea Parlamentului l-a pus la dispoziţia miniştrilor, lângă biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, aceştia putându-l folosi pe tot parcursul zilei. La biroul lui Valeriu Zgonea a sosit, luni dimineaţa, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Audierile vor începe la ora 13.00 şi vor dura, potrivit programului oficial, până la ora 21.00. Surse politice au declarat, însă,, că programul se poate prelungi, însă, până la ora 23.00.

Primul care va fi audiat, la ora 13.00, este Petre Tobă, candidat pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne, care va fi prezent la comisia de apărare, urmat de Mihnea Motoc, propus pentru portofoliul Apărării.

CITEŞTE ŞI PROGRAMUL DE GUVERNARE al lui Dacian Cioloş

Tot începând cu ora 13.00-14.00 vor fi audiaţi la comisiile de politică externă şi comisia românilor de pretutindeni, candidaţii pentru funţia de ministru al Externelor, Lazăr Comănescu, şi pentru funcţia de ministru delegat pentru Relaţiile cu românii din diaspora, Dan Stoenescu.

Audierile pentru restul candidaţilor vor avea loc de la ora 15.00 şi, potrivit programului, ar urma să se încheie la ora 21.00, ultimul pe listă fiind ministrul desemnat al Culturii, Vlad Alexandrescu.

Potrivit regulamentului şedinţelor comune ale celor două Camere, fiecare candidat pentru funcţia de ministru, înscris în lista Guvernului, va fi audiat, în şedinţă comună, de către comisiile permanente ale celor două Camere al căror obiect de activitate corespunde sferei de competenţă a viitorului ministru.

În urma audierii, comisiile vor întocmi un aviz comun consultativ, motivat, pe care îl vor prezenta candidatului pentru funcţia de prim-ministru. Respectivele avize vor fi depuse la cele două birouri permanente care dispun difuzarea lor deputaţilor şi senatorilor.

Dacă, în urma audierii, un candidat pentru funcţia de ministru a primit aviz nefavorabil, prim-ministrul desemnat poate prezenta o nouă propunere sau poate să menţină propunerea iniţială.

Plenul celor două Camere a fost convocat marţi, ora 10.00, când vor fi dezbătute lista şi programul de guvernare şi va fi dat votul de încredere al Legislativului.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat, duminică, lista Cabinetului său, format din 21 de membri. La prezentarea componenţei Guvernului pe care îl propune, premierul desemnat a spus că a urmărit să aleagă oameni cu competenţe şi experienţă, cu viziune şi idei, arătând că o treime dintre persoanele propuse ca miniştri sunt femei.

DailyBusiness
Un nou concediu pentru această categorie de români. Ce condiții trebuie să îndeplinească
Spynews
Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, adevărul despre separarea de Raluca, după trei ani de relație: „Nu sarcina a fost motivul”. Ce s-a întâmplat între foștii concurenți
Bzi.ro
Oana Roman, de urgență la spital! Imaginea cu care și-a îngrijorat fanii
Fanatik.ro
Planta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Se spune că aduce energia pozitivă în familie, dar și prosperitatea
Capital.ro
Taxă impusă la bancomate. Avertisment pentru cei care scot banii cash de la ATM
Playtech.ro
Partea mașinii de spălat pe care sigur nu ai curățat-o niciodată, dar e plină de mucegai. Aici se strânge cea mai multă mizerie
DailyBusiness
Pensii 2025. Vești proaste pentru milioane de pensionari. Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie
Adevarul
Asalturi neobișnuite în jurul Pokrovsk. De ce folosesc rușii mașini civile
wowbiz.ro
Ce s-a aflat despre tânărul care a lovit-o mortal pe Beatrice, polițista de 23 de ani care mai avea doar 5 kilometri până ajungea acasă?! Nu el ar fi trebuit să fie la volanul mașinii în noaptea tragediei
Spynews
Ce aduce noroc la bani în noul an. 5 lucruri pe care să le faci de Revelion
Spynews
Soțul franțuzoaicei Gisele Pelicot, condamnat la 20 de ani de închisoare! A fost găsit vinovat pentru toate acuzațiile
Evz.ro
Gabriela Oțil, de la spital, la bal. Unde a mers să se relaxeze
Ego.ro
EA este una dintre cele mai importante femei din politica românească! O recunoști?
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă femeie din lume, dezbrăcată în zăpadă
kanald.ro
38 de persoane au murit după ce un autocar a fost lovit de un camion! Unde s-a produs cel mai grav accident din ultimii 17 ani
Cancan.ro
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Elena Udrea n-a mai rezistat. Anunț chiar din spatele gratiilor: Adio, dar rămân cu tine...
StirileBZI
Veste bună pentru șoferii români! Plafonarea tarifelor RCA, extinsă până la 31 martie 2025!
Prosport.ro
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
stirilekanald.ro
El este André, băiețelul de 9 ani ucis în atentatul din târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania. Mesajul sfâșietor al mamei sale
substantial.ro
Tanczos Barna, propus ca ministru al Finanţelor şi vicepremier de UDMR
MediaFlux
O SUTĂ de MII de PENSIONARI primesc MAI MULȚI BANI! SE întâmplă la FINAL de 2024
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Trupele speciale germane au trăit ”șocul vieții”: românul și portbagajul misterios