Minodora, jignită de un fan. Artista a renunțat la bunele maniere și l-a pus la punct imediat: „Ești un necioplit”

Minodora a avut un schimb dur de replici cu un fan care a jignit-o. Artista nu a mai ținut cont de nimic și l-a pus imediat la punct.
Filip Stan
12 aug. 2023, 17:46
Minodora, jignită de un fan. Artista a renunțat la bunele maniere și l-a pus la punct imediat:

Minodora e foarte atentă și prietenoasă cu urmăritorii ei, însă de această dată a renunțat la bunele maniere și l-a pus la punct imediat pe un fan care a jignit-o în spațiul public. După un spectacol pe litoral, artista nu a mai avut timp să facă poză cu un admirator. La scurt timp, acesta a apostrofat-o, lucru care a deranjat-o la culme pe Minodora.

Citește și Bucurie uriașă în showbiz! Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Momentul a fost unul extrem de emoționant

Artistei i s-a reproșat că e arogantă fiindcă nu a stat la poze cu un fan nemulțumit, căruia i-a explicat că se grăbește să ajungă la un alt eveniment.

„Am terminat de cântat la Eforie Nord, la terasa unui restaurant. Am mai stat 10 minute până s-au strâns instrumentele. În timpul acesta, au venit la mine două, trei persoane, nu foarte multe în seara aceea, ca să facem poze. A venit și o doamnă de la Iași cu fiica de la Filarmonica, am stat și cu ele la povești un pic. După care m-a rugat soțul să mai stăm puțin pentru că avea niște prieteni la terasă pe care a vrut să îi salute. Deci au mai trecut încă alte 10 minute. În aceste 20 de minute, acel fan înfocat nu a venit la mine să facem poze, deși eram liberă.

Am plecat cu portofelul la subraț, cu poșeta, cu un receiver de la căști, cu o porție de gujoane de pui cu cartofi prăjiți pe care trebuia să i-o duc băiatului meu. Eram toată încărcată și grăbită, i-am făcut semn soțului că o iau înainte și să se grăbească. Iar acest domn s-a ridicat de la masă, mi-a făcut un semn cu mâna și m-a întrebat dacă fac și cu el o poză. Și gestul cu mâna m-a deranjat, ziceai că mă chema să îl servesc cu o pizza. Mi-am cerut scuze și l-am întrebat de ce nu a venit la scenă cât timp am stat și nu am făcut nimic, doar stăteam de vorbă cu colegii. Nu eram ocupată. I-am spus că îmi pare rău, dar trebuie să fug la o altă cântare și nu mai pot sta”, a spus cântăreața.

Citește și Cum a cucerit-o afaceristul austriac pe Anca Dumitra, după doi ani de zile de tatonări: „Era într-un cantonament”

Minodora i-a transmis un mesaj foarte dur fanului nemulțumit care i-a adus injurii pe nedrept.

„Eu am postat pe pagina mea de facebook câteva imagini de la cântarea respectivă, iar acest individ a comentat și a spus că a fost și el la acea cântare. Și că eu sunt o arogantă. Că nu sunt la Vali Vijelie care stă să facă poze cu fanii. Că eu în schimb sunt o arogantă și să îmi fie rușine. De aici am explodat, mi s-a părut prea mult. Intri pe pagina mea de facebook, practic în casa mea și mă jignești așa pentru că ești un necioplit. M-ai văzut așa în treacăt și ai zis hai să fac și eu o poză cu asta. Vreun fan adevărat dacă erai, veneai frumos la scenă, mă întrebai politicos dacă am terminat de cântat și mă rugai să facem o poză împreună. Uite că nu am mai avut chef să stau la poze, ce părere ai treaba asta?”, a mărturisit Minodora revoltată pentru FANATIK.

Minodora a avut parte de astfel de situații de nenumărate ori. A ales de fiecare dată să nu dea curs răutăților gratuite venite din partea unuia sau altuia.

„Nu prea știu să gestionez. Nu știu dacă procedez bine sau nu, pentru că atunci când mi se umple paharul, explodez, Și asta se întâmplă tocmai pentru că nu știu să gestionez. Cu toată modestia, fiind un om cu foarte mult bun simț, cu o educație grozavă și cu o modestie care mă caracterizează, evit. Dar evit până la un moment dat și când văd că deja nu mai există limită și că noi, artiștii suntem parcă cumva obligați să facem lucruri, atunci da, explodez. Mie nu-mi plac lucrurile astea. Mie nu îmi plac oamenii nesimțiți. Fac alergie la nesimțire. Ca să fii respectat, trebuie să respecți”, e de părere cântăreața.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?