Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo! Ce s-a întâmplat, chiar în Săptămâna Mare. ”Acum mă culc liniștită”

Au trecut două luni de la moartea mamei sale, Mioara Roman, însă aceasta încă simte prezența femeii în viața ei. Recent, vedeta și-a găsit alinarea în mesajele de dincolo pe care le primește de la mama ei, trimise din lumea de dincolo. Vezi mai jos ce i s-a întâmplat vedetei, chiar în Săptămâna Mare.
Filip Stan
03 mai 2024, 23:10
Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo! Ce s-a întâmplat, chiar în Săptămâna Mare. ”Acum mă culc liniștită”

Au trecut două luni de la moartea mamei sale, Mioara Roman, însă aceasta încă simte prezența femeii în viața ei. Recent, vedeta și-a găsit alinarea în mesajele de dincolo pe care le primește de la mama ei.

Citește și Oana Roman s-a rugat la Dumnezeu ca Marius Elisei să își găsească o nouă iubită: „Știam că nu va pleca dacă nu-și va găsi pe altcineva, o altă victimă căreia să-i aplice același scenariu”

De când și-a pierdut mama, Oana Roman trece prin momente grele.

Oana Roman le-a dezvăluit internauților mesajele transmise de mama ei și a mărturisit faptul că se simte liniștită și se bucură să știe că femeia care i-a dat viață este bine acolo unde este.

Oana Roman a primit, în Săptămâna Mare, un mesaj de la mama ei. Vedeta a mărturisit că Mioara Roman a contactat-o prin intermediul unei foste eleve și i-a transmis un mesaj important.

Ce a visat o fostă elevă de-a Mioarei Roman

Mai precis, Oana Roman le-a mărturisit fanilor din mediul online că a primit un mesaj de la o fostă elevă de-a mamei sale.

Se pare că femeia a visat-o în repetate rânduri pe Mioara Roman, iar aceasta i-a apărut alături de sora sa. În vis, cele două erau foarte fericite, povesteau și râdeau.

Mai mult decât atât, în ultimul vis pe care femeia l-a avut, Mioara Roman ar fi rugat-o să îi transmită fiicei ei că este bine și nu trebuie să își facă griji.

Eleva Mioarei Roman și-a luat inima în dinți și i-a transmis Oanei Roman mesajul mamei sale.

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult: ”Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!”. O zi frumoasă îți doresc!”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a primit în mediul online de la fosta studentă a Mioarei Roman.

Oana Roman a distribuit mesajul primit în mediul online și s-a arătat foarte liniștită. Aceasta este sigură, acum, de faptul că mama ei este bine, oriunde ar fi.

Citește și Oana Roman s-a întors de urgență în țară din vacanța din Egipt! Primele imagini cu vedeta sfâșiată de durere – VIDEO

„Mă culc liniștită după acest mesaj de la o fostă studentă de-a mamei. Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare, să știu că e bine”, a scris Oana Roman pe Instagram, după ce a primit mesajul de la fosta studentă a mamei sale.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Cine era, de fapt, Kristof Lajos. Dezvăluiri incredibile despre antrenorul geniilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Amendă de 5.000 de lei sau chiar trei luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Ciprian Ciucu critică propunerea lui Nicușor Dan de referendum pe tema împărțirii banilor între primării
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'