Mircea Geoană evită să spună dacă Vaghelie mai face parte din PSRO

Senatorul Mircea Geoană a evitat, joi, să răspundă tranşant dacă Marian Vanghelie mai face parte din Partidul Social Românesc (PSRO), arătând că partidul a fost înfiinţat, juridic, doar de câteva zile, iar conducerea lui se află în sala unde se desfăşura conferinţa de presă.
Ionela Marcu
02 apr. 2015, 13:51
Mircea Geoană evită să spună dacă Vaghelie mai face parte din PSRO

Întrebat în mod repetat de ziarişti dacă Marian Vanghelie şi Oana Mizil mai fac parte din PSRO, Geoană a răspuns: „Partidul, din punct de vedere juridic, a fost înfiinţat în urmă cu câteva zile, deci cei care ne vedeţi suntem în conducerea partidului. PSRO a început în această structură. Toată lumea care a putut să aibă o contribuţie nu putem şi nici nu este frumos să o negăm, dar, evident, pur juridic şi pur politic aceasta este echipa de conducere a partidului nostru. Citiţi în criteriile noastre de integritate şi veţi avea toate răspunsurile pe care le căutaţi”.

El i-a îndemnat pe ziarişti să citească criteriile de integritate ale partidului, pentru a găsi răspunsul la întrebarea dacă Marian Vanghelie mai este în PSRO.

„Am anunţat criteriile de etice şi de integritate şi veţi avea acolo răspunsurile la orice întrebare, la orice nume. Eu lucrez cu reguli, căci cu subiectivisme s-a lucrat extrem de mult şi atunci regula spune extrem de clar cine are dreptul, cine nu mai are dreptul să facă parte din partid şi din structurile de conducere”, a mai spus Geoană.

La insistenţele ziariştilor, Geoană a adăugat: „Din punct de vedere legal, juridic, partidul nostru este înfiinţat în urmă practic cu câteva zile, din punct de vedere strict juridic. Ca pregătire, el şi-a desfăşurat activităţile, inclusiv cu colegi şi colege care nu se află alături de noi şi este o altă etapă, o etapă premergătoare, etapa actuală este etapă în care începând de acum câteva zile suntem în această structură de conducere şi cei pe care îi vedeţi aici sunt cei pe care îi veţi avea în structura de conducere a partidului nostru. Răspunsul meu este suficient de explicit„.

Mircea Geoană a mai precizat că PSRO are peste 20 de parlamentari şi că poartă discuţii şi cu alţi parlamentari.

La conferinţa de presă au participat parlamentarii Dumitru Chiriţă, Cătălin Croitoru, Florentin Gust, Valer Marian, Mihai Neagu, Petre Petrescu, Răzvan Condurăţeanu, Liana Ciobanu, dar şi alţii, printre care Doru Giugula.

Primarul Marian Vanghelie este arestat preventiv fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, în dosarul pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Care sunt, de fapt, diferențele între diabetul de tip 1 și cel de tip 2. Când trebuie să mergi la medic
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
„Profeția” fostul președinte Gerald Ford despre prima femeie în fruntea Americii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4 zile libere în august 2024
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante
substantial.ro
Noi imagini și mărturii despre prăbușirea dronelor rusești lângă Plauru
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!