Mircea Rednic, derapaj halucinant la o conferință de presă. „Ia du-te la cratiță! Te bagi și tu la fotbal”

Chiar dacă suntem în secolul XXI, iar lumea s-a emancipat enorm, încă mai sunt bărbați care au o gândire medievală și nu au înțeles nici acum că femeia nu este o mașină de făcut copii și mâncare. Printre aceștia se numără și antrenorul Mircea Rednic care, de curând, a avut un derapaj halucinant la adresa reprezentantelor sexului frumos, în timpul unei conferințe de presă.
Alina Costache
30 oct. 2023, 11:56
Mircea Rednic, derapaj halucinant la o conferință de presă. „Ia du-te la cratiță! Te bagi și tu la fotbal”
Mircea Rednic, derapaj halucinant la o conferință de presă. „Ia du-te la cratiță! Te bagi și tu la fotbal”

Mircea Rednic, derapaj halucinant la o conferință de presă. La finalul meciului cu FCU Craiova, câștigat în Bănie cu 3-2, antrenorul celor de la UTA, a făcut un comentariu care nu îi face deloc cinste și îl plasează în categoria misoginilor condamnabili la care femeile, cu siguranță, se vor uita cu dispreț.

Citește și Scandal la Dinamo. Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Sorescu

Mircea Rednic, derapaj halucinant la o conferință de presă

La un moment dat, antrenorul de fotbal a fost întrebat despre criticile pe care le primește constant la Arad, iar răspunsul său nu a fost unul pe măsura așteptărilor, din contră.

Inițial, Rednic a vorbit despre atașamentul arădenilor față de echipa sa, dar și despre modul în care locuitorii se raportează la echipa fanion a orașului.

Ulterior, antrenorul celor de la UTA a dezvăluit că bătrânele și femeile îl asaltează cu întrebări despre echipă, moment în care a fost protagonistul unui act de misoginism crunt care cu siguranță va fi taxat de fanele echipei de fotbal și nu numai.

„Acolo, la Arad, e ceva incredibil! De la piticii de cinci-șase ani, toți sunt cu UTA, au tricouri, vorbesc numai despre UTA.

Bătrânii, femeile, în special… Mă opresc pe stradă: «Domnule, ce faci, ne retrogradezi anul ăsta?». Aoleu, Doamne, Dumnezeule! Ia du-te tu la cratiță, te bagi și tu la fotbal…(n.r. – râde de propria glumă, apoi continuă într-o notă serioasă).

Orașul ăsta trăiește prin fotbal și ar fi păcat să nu creez o echipă de care ei să fie mândri, o echipă care să se bată pentru play-off”, a afirmat Rednic, în cadrul conferinței de presă., potrivit GSP. 

Se pare că Mircea Rednic nu mai este de mult timp la inima suporterilor UTA, care în ultima vreme i-au adus numeroase critici.

Zilele trecute, tehnicianul formaţiei a anunțat că va pleca de la arădeni în momentul în care va pune echipa pe picioare.

„E un proiect la care m-am înhămat. Stați liniștiți, când proiectul o să înceapă să meargă – și cât de curând o să meargă -, plec eu.

Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul pentru jucătorii care au venit. Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, făcând sex, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct! Deci eu sufăr și am pus suflet aici.

Nu plec acum, nu pot să las jucătorii în care am crezut și cred. E normal că ești vulnerabil când nu ai rezultate, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a declarat Mircea Rednic, potrivit sportarad.ro.

Citește și Mircea Rednic, dat afară de la Dinamo! Cine este noul antrenor: surpriză imensă!

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!