Mircea Sandu îl face praf pe Burleanu: Nu-i posibil ca fostele GLORII să fie luate în BĂŞCĂLIE

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a trimis luni o scrisoare deschisă, în care l-a desfiinţat practic pe actualul şef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, amintind o serie de nereuşite ale acestuia de când şi-a început mandatul, în urmă cu aproape trei luni.
Filip Stan
26 mai 2014, 16:40
Mircea Sandu îl face praf pe Burleanu: Nu-i posibil ca fostele GLORII să fie luate în BĂŞCĂLIE

Mircea Sandu nu a rămas indiferent la situaţia de criză în care se găseşte fotbalul românesc şi critică vehement modul în care ea este gestionată de actuala conducere de la Casa Fotbalului, în frunte cu Răzvan Burleanu. Mircea Sandu a trimis luni o scrisoare deschisă în care îl critică dur pe înlocuitorul său.

Citeşte şi Anunţ ŞOC al lui Mircea Sandu. „Sunt PREŞEDINTELE în FUNCŢIE al FRF!

Iată conţinutul acesteia:

Prieteni ai fotbalului,
 
Schimbarea produsă cu aproape trei luni în urmă la conducerea FRF, deocamdată nevalidată conform legilor ţării, începe să producă dezamăgiri. Drumul de la vorbe la fapte e foarte lung, iar în cazul acesta e pe cale sa devina infinit si paralel cu interesele nationale.

Pentru ca nu pot fi un om resemnat si pentru ca pot privi pe oricine in ochi, e de datoria mea sa intervin. Conform tuturor regulamentelor in vigoare inca va reprezint si, mai mult, reprezint cu demnitate si onoare Romania in forurile internationale. Nu pot sa raman spectator tacut in fata minciunii si a nedreptatii.

Priviti catre echipa de management a Federatiei. Cate elemente comune sunt intre promisiunile facute in campania electorala a presedintelui si realitatea zilei de astazi? Cata deschidere observati? Cate principii sunt respectate? Cati dintre marii specialisti “recunoscuti la nivel international”, de care n-a prea auzit nimeni, ati vazut printre noi? Cat de respectat este statutul? Cât de valabile sunt deciziile Comitetului Executiv, cât de mult contează părerile membrilor săi? Cât de mult s-a diminuat birocraţia? Cati dintre dumneavoastră aveti acces la nivelul conducerii pentru rezolvarea problemelor? Cum e posibil ca fostii mari internationali sa fie luati in bascalie, terfelindu-li-se demnitatea?! Sau sa fie scosi din comisiile UEFA fara macar sa fie anuntati, decizii inghetate de forul continental?!

Desigur, cunoasteti raspunsurile la toate aceste intrebari. Fotbalul ne-a invatat pe toti sa luptam, dar sa si credem in miracole, pentru ca ele pot exista pe teren. Nu insa si in viata de zi cu zi, si, mai ales, la noi. Nu cat timp nu exista munca, dedicatie, pasiune.

Nu am intervenit sub nicio forma peste actuala conducere a FRF. Insa sta in puterea mea sa nu tac si sa spun ca acest sport splendid devine apanajul intereselor unui clan, iar presa a inceput sa publice dovezi clare in acest sens. Nu asta ati ales. Nu asa ceva ati dorit. Sperantele va sunt inselate.

Fac un apel la solidaritate. Orice implicare e importanta: suporteri, mass-media, membri asociati. Fotbalul este al tuturor, iar conducatorii lui trebuie sa se supuna acestui principiu.
 
Mircea Sandu,
Presedinte de Onoare al FR de Fotbal

Citeşte şi Daniel Prodan vrea postul lui Răzvan Burleanu. „Candidez la şefia FRF!”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!