Mirela Retegan, dezvăluiri inedite din viața amoroasă: „Am avut fix bărbații pe care mi i-am dorit, chiar dacă eram cea mai grasă din grupul de fete”

Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gașca Zurli, a trecut printr-o despărțire dureroasă în urmă cu 18 ani și s-a văzut în postura de mamă singură. Din durerea ei s-a născut proiectul care bucură în continuare sufletele copiilor - Gașca Zurli.
Alina Costache
05 apr. 2024, 17:00
Mirela Retegan, dezvăluiri inedite din viața amoroasă: „Am avut fix bărbații pe care mi i-am dorit, chiar dacă eram cea mai grasă din grupul de fete”
Mirela Retegan, dezvăluiri despre viața sa amoroasă

Mirela Retegan a trecut printr-o despărțire dureroasă în urmp cu mai mulți ani și a ajuns în postura de mamă singură. Rămasă fără resurse financiare sau vreo perspectivă de viitor, a făcut o alegere curajoasă în carieră, luând astfel naștere trupa pentru copii „Gașca Zurli”.

Mirela Retegan și tatăl fiicei sale, Maya, s-au despărțit în urmă cu 18 ani, în 2006, și a trecut printr-un moment care avea să-i schimbe radical viața. Fondatoarea Găștii Zurli povestea, într-un interviu mai vechi, că a decis atunci să se reprofileze și să pășească pe un drum nou.

„Ultima oară m-am reinventat în 2006, în anul în care m-am despărţit de tatăl Mayei, şi am rămas singură, cu un copil de 4 ani, într-un oraş străin, fără bani, fără job şi fără perspectivă. Aveam de ales între a mă întoarce la Satu Mare sau să fac ceva ce nu a mai făcut nimeni. Am ales calea grea, pe cea uşoară o ştiam deja. (…)

Despărţirea de tatăl Mayei a fost una dureroasă, aşa cum sunt toate despărţirile în cuplurile care visau să îmbătrânească împreună. Am pus fericirea copilului meu înaintea nefericirii mele, am închis ochii, am strâns din dinţi şi am fost dispusă să muncesc foarte mult pentru ca relaţia dintre noi să funcţioneze într-un climat favorabil copilului”, a spus ea pentru okmagazine.ro.

Citește și: Gașca Zurli își reia activitatea și pleacă în turneu. Mirela Retegan a dat vestea mult așteptată: „Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum”

Cea care a susținut-o mereu și i-a inspirat încrederea și deteminarea a fost mama ei.

„Aşa e, mama mea mi-a spus toată viaţa: „Celălalt cu ce crezi că e mai special ca tine? Crezi că are 4 mâini şi 3 picioare? Are tot 2 mâini, 2 picioare, doi ochi, o gură, nu există niciun motiv pentru care, dacă muncești suficient de mult şi îţi doreşti din tot sufletul ceva, să nu reușești”. Aşa am crescut, aşa am învăţat, aşa funcționez, asta dau mai departe”, a completat ea pentru sursa citată anterior.

Citește și: Vero Căliman a uitat de Gașca Zurli și a început un nou proiect departe de Mirela Retegan: „Voi face naveta de două ori pe săptămână”

Într-un alt interviu, Mirela Retegan a povestit că a fost întotdeauna o persoană curajoasă și o prezență fermecătoare, calități care au ajutat0o atât în carieră, cât și în viața amoroasă.

„Eu nu am avut neapărat o problemă cu neacceptarea celorlalţi, pe mine mă durea că nu mă acceptam eu! Eu am avut fix bărbaţii pe care mi i-am dorit, cei mai frumoşi! Dacă eu puneam ochii pe unul, ăla era al meu, chiar dacă eu eram cea mai grasă din grupul de fete. Pentru că izbuteam, prin farmecul meu, să atrag atenţia, iar omul respectiv să nu se mai uite la carcasa din faţa lui, ci să fie atras de spiritul şi de energia mea. Şi reuşeam, în liceu şi în tinereţe, să fiu cu cei mai frumoşi băieţi. Spre surprinderea tuturor, nimeni nu înţelegea cum făceam…”, a spus Mirela Retegan, în 2017, pentru revistatango.ro.

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'