Mirela Retegan și fiica ei, Maya, moment emoționant la TV. Dezvăluiri tulburătoare despre Gașca Zurli: „Am obosit”

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, au vorbit despre relația lor specială, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.
Alina Costache
10 mart. 2024, 13:41
Mirela Retegan și fiica ei, Maya, moment emoționant la TV. Dezvăluiri tulburătoare despre Gașca Zurli: „Am obosit”
Mirela Retegan și fiica ei, în lacrimi la TV

Mirela Retegan și fiica sa, Maya, au fost prezente în platoul Neatza cu Răzvan și Dani cu ocazia ediției speciale de Ziua Femeii. Alături de celebrele Mascote Zurli, fiica fiondatoarei grupului a interpretat o piesă înduioșătoare, care a emoționat-o până la lacrimi pe mama sa, dar și pe cei din platou.

Mirela Retegan a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are cu Gașca Zurli, care a rămas fără trei membri importanți: Vero Căliman (Fetița Zurli), Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli sau Tura Vura).

Citește și: VIDEO! Bogdan de la Ploiești a distrus Gașca Zurli! E pe bune! Manelistul va lansa melodia “Aram sam sam! Guli Guli!” la doar câteva zile după ce trupa favorită a copiilor s-a destrămat definitiv!

Cu zâmbetul pe buze, dar cu șiroaie de lacrimi pe obraji, Mirela Retegan a urmărit-o pe Maya în timp ce cânta piesa „Te iubesc, mami!”. Dedicația fiicei sale a înduioșat-o foarte mult, având în veder că Maya a crescut odată cu proiectul de suflet al vedetei, Gașca Zurli, care acum trece prin transformări majore.

„Orice mamă, când aduce pe lume un copil, visează să îl vadă într-o zi sănătos, fericit și pe drumul lui”, i-a spus aceasta Mayei, cu un nod în gât.

Mirela Retegan a dezvăluit că piesa cântată de fiica ei a fost scrisă chiar de ea pe vremea când Maya avea doar câțiva ani, după o discuție de suflet între ele, încheiată cu cel mai sincer „Te iubesc, mami!”.

„I l-am trimis tatălui ei, el a făcut melodia aceasta minunată și încă de atunci, mi-am dorit să o adu cântându-l și este pentru prima oară când Maya cântă acest cântec și pentru mine contează enorm. Este cea mai frumoasă declarație pe care vrea să o audă orice mamă din gura copilului”, a povestit aceasta.

Fomdatoarea Gașca Zurli a vorbit și despre proiectul ei, care acum trece prin transformări semnificative. La 17 ani de când a apărut, trei dintre actorii principali au anunțat că nu vor mai face parte din grup.

„Maya avea cinci ani. Proiectul Zurli s-a născut acum 17 ani. Nu aveam bani deloc, eu inventasem magazinul de lucruri gratis. Zurli, de fapt, s-a născut din dorința mea de a crea niște programe în care să îi implic și pe părinți în jocurile copiilor.

Mă duceam la zile de naștere și îi vedeam pe părinți într-un colț și copiii săreau în bile. Până când m-am dus la prima aniversare, i-am adunat pe copii, i-am organizat, am făcut o super sperbare, s-au întors toți părinții interesați de copii lor și surprinși”, a declarat Mirela Retegan.

Citește și: Cutremur în Gașca Zurli! Vero Căliman și Ionuț Varodi au părăsit trupa adorată de toți copiii. De ce au decis asta și ce planuri au pentru viitor

Dani Oțil a rugat-o pe Maya să facă un exercițiu de imaginație și să spună dacă se vede ducând mai departe ceea ce mama ei a început acum aproape 20 de ani.

„Momentan, nu știu să își răspund la această întrebare. Ce pot să-ți spun este că eu am crescut în lumea Zurli. Lumea Zurli e lumea mea. Atunci când eram plecată din țară le spuneam oamenilor că pentru mine acasă e mama și e Zurli. Birou, firma, oamenii. Eu am crescut cu toți acești oameni. Și atunci, îmi doresc ca atâta timp cât asta mă face fericită și cred că mă va face un timp bun de acum, să fac asta. Eu am resurse, am creativitate, eu cânt, joc, scriu”, a mărturisit Maya.

„Și până atunci, se asigură că nu se întâmplă asta pentru că la o lună jumate îmi spune: „Mama, tu trebuie să pleci undeva, să-ți amintești că îți place foarte mult ceea ce faci”. Pentru că…vrei să-ți spun un secret? Am obosit. Și sunt foarte multe momente în care zic: Stop!”, a completat-o mama ei.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'