Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat”

Mirela Vaida a făcut o serie de dezvăluiri sincere despre perioada cumplită prin care a trecut după pierderea unor sarcini.
Alina Costache
01 mart. 2024, 19:27
Mirela Vaida a pierdut trei sarcini. Mărturisiri sincere despre cea mai dificilă perioadă:

Mirela Vaida a stat de vorbă cu Teo Trandafir, în cadrul podcastului „Gând la Gând”, unde și-a deschis sufletulși a vorbit despre viața ei personală și greutățile prin care a trecut.

Până să devină mamă, Mirela Vaida a avut parte de experiențe foarte dureroase. A pierdut trei sarcini, ceea ce a lovit-o cu putere.

„Știi care a fost problema cu sarcinile? Eu avusesem și niște probleme de sănătate, pentru care a fost nevoie de o intervenție. Plus că eu, neavând mașină pe vremea aia, mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna în frig, așteptam să ajung la facultate, și cred că toate m-au adus în acel punct, care a fost foarte greu. Eu eram deja căsătorită cu soțul meu de 6 ani, se făcuse 2014 și tot rămâneam însărcinată, pierdusem 2 sarcini. Bunica la fel pățise, mama la fel și a trebuit să merg la multe investigații. Mă panicasem, chiar dacă eu eram în televiziune, era ceva ce lipsea.”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și Mihai Bobonete, în doliu. Actorul și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni: „Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire”

Chiar dacă a trecut prin toată acea perioadă grea, Mirela Vaida, care are trei copii, a dezvăluit că și-ar dori să-și mărească familia.

„Atunci mi-am dat seama că e o problemă, am început investigațiile. Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat, că în loc de 1 oră, intervenția a durat 4 și că va fi nevoie de multe fertilizări in vitro pe viitor. Iar plânsete, depresie și m-am rugat la Dumnezeu, asta am făcut. Aș mai face încă o copil sau doi, soțul meu zice că nu. I-am alăptat pe toți trei, lucrurile nu mai sunt atât de ușoare la vârsta noastră, nu am făcut copii la tinerețe, vrem să-i vedem și mari, să vedem nepoții, iar dacă ne apucăm să-i facem acum..Te gândești puțin la răbdare, timp, îți blochează viața.”, a continuat ea.

Mirela Vaida, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Vedeta și-a adus aminte și despre momentele cumplite în care a pierdut cele 3 sarcini. Două dintre ele au avut loc chiar pe scenă, când aceasta avea în față un public numeros și când emoțiile erau la cote maxime.

„Eu aș putea să zic că am pierdut 3 sarcini, la una dintre ele eram în 8 săptămâni, totul bine, foarte fericită, până am ajuns la control unde mi-a zis că era doar un sac fără embrion în el, mi-a zis că eu mă voi umfla, voi fi ca o gravidă, dar nu am copil, asta se întâmplă la un milion de cazuri. Asta venea după ce pierdusem 2. O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești, te simți vinovată față de soțul tău, spui că nu ești bună de nimic, după care te liniștești și mergi a Biserică și te rogi. Eu prima sarcină am pierdut-o pe scenă, în timp ce cântam, a doua oară s-a întâmplat tot pe scenă, la teatru”, a mai spus ea.

Citește și Dieta „de criză” la care apelează Gabriela Cristea după ce i s-a spus că arată „ca o balenă”

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Doi morți în Zaporojie în urma bombardamentelor rusești
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?