Mirela Vaida joacă alba-neagra cu propria imagine. Se contrazice în declarații: „Jucăm după regulile mele”. Adevărul despre sarcina vedetei

Mirela Vaida dezminte informația potrivit căreia ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Vedeta susține că jurnaliștii care au publicat pentru prima oară informația privind sarcina ei au sunat-o abia după ce articolul a fost deja publicat. Jurnaliștii spun, însă, că lucrurile s-au petrecut, de fapt, invers.
Filip Stan
07 oct. 2023, 12:55
Mirela Vaida joacă alba-neagra cu propria imagine. Se contrazice în declarații: „Jucăm după regulile mele”. Adevărul despre sarcina vedetei
Mirela Vaida joacă alba-neagra cu propria imagine. Se contrazice în declarații: „Jucăm după regulile mele”. Adevărul despre sarcina vedetei

Mirela Vaida se află în mijlocul unui scandal mediatic. Ieri s-a vehiculat că vedeta ar fi din nou însărcinată, pentru a patra oară. Oamenii s-au grăbit să o felicite, însă adevărul a fost, de fapt, altul. Prezentatoarea nu este însărcinată, iar jurnaliștii care au publicat primii informația au fost puși la zid de aceasta.

Citește și: Mirela Vaida, confesiuni dureroase despre cele două sarcini pierdute. Prezentatoarea TV a crezut că nu va putea avea copii niciodată: „Începusem să-mi pierd speranța”

Mirela Vaida joacă alba-neagra cu imaginea sa publică

În ultima perioadă, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” părea că s-a îngrășat câteva kilograme și chiar că are o burtă ca de graviduță. Pentru ca informația să fie corectă până la capăt, jurnaliștii cancan.ro au contactat-o pe Mirela Vaida și au întrebat-o dacă formele ei rotunjoare se datorează unui posibil nou membru al familiei sau dacă suferă de vreo afecțiune. Aceasta a declarat că este perfect sănătoasă, iar despre sarcină a spus că nu dorește să confirme sau să infirme, dar că maternitatea este ceva frumos, care o definește. De asemenea, a fost de acord ca informația potrivit căreia ar fi însărcinată să fie dată publicității.

Mirela Vaida a dat de înțeles că este, deci, gravidă, chiar dacă nu a răspuns cu „da” sau „nu”, contractul cu Antena 1 nepermițându-i acest lucru. A doua zi, în cadrul emisiunii Acces Direct, a intrat în platou cu un cărucior de bebeluș și a început să facă glume total nepotrivite pentru o femeie, pentru o mamă și pentru o personalitate publică ce se vrea a fi un profesionist și un exemplu.

Șocul situației continuă, pentru că, deși, inițial, anunțase că va lămuri misterul la începutul emisiunii, Mirela Vaida s-a răzgândit. După câteva minute în care a oferit un spectacol grotesc, vedeta le cere telespectatorilor să o urmărească până la sfârșitul emisiunii, pentru că abia atunci va spune dacă este însărcinată sau nu, în contextul în care emisiunea durează 3 ore. Acesta a fost, deci, planul prezentatoarei pentru a ridica audiența emisiunii ce, tocmai din acest motiv, a fost mutată de pe Antena 1, pe Antena Stars.

Așadar, Mirela Vaida ar fi putu să infirme sau să confirme informația, iar tot acest scandal mediatic nu ar mai fi existat. Jurnaliștii cancan.ro susțin că vedeta a fost sunată înainte de publicarea materialului, și nu după, așa cum susține aceasta pe rețelele sale sociale.

„Această presă tabloidă de tot cancan-ul nu se oprește. Dragilor, deci v-ați făcut de tot râsul. Ați scris ca 100% fiind adevărată informația că sunt însărcinată în al doilea trimestru, și de fapt eu nu am fost însărcinată niciodată de la ultimul meu copil. Este cea mai bună dovadă că faceți niște articole de doi bani, că înghițiți toate găluștele pe care vi le spun informatorii voștri, sursele voastre de doi bani, și că nici măcar nu sunați înainte să apară articolul în presă. Ieri, m-a sunat o doamnă, când eram în mașină cu toți copiii, și au auzit toți copiii că eu sunt însărcinată și m-au întrebat dacă ne mai vine un frățior sau o surioară, iar când m-a sunat acea doamnă să mă întrebe dacă este adevărat, articolul era deja sus.

Nu mai credeți toate balivernele. Sunt oameni care pentru doi bani ar face orice articol și ar da orice informație. Nu are nicio legătură cu realitatea. E foarte clar că nu sunt însărcinată și nu am fost în ultimii 5 ani, deci ceea ce citiți e 100% o minciună. Faptul că eu am ales să nu răspund, când m-au sunat ei, după ce articolul a fost sus, a fost alegerea mea, dacă m-au băgat în hora asta, atunci să jucăm, da rjoc după regulile mele”, a declarat Mirela Vaida pe Instagram, ca replică.

Citește și: Mirela Vaida, un pachet de nervi după ce a fost amendată. Ce i s-a întâmplat vedetei: „Practic își amendează angajații că vin la muncă”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata ucraineană distruge un pod cheie în regiunea Kursk, izolând orașul Glușkovo
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...