Mirela Vaida recunoaște tot! Ce intervenții estetice au fost necesare pentru a se păstra în formă la aproape 42 de ani: „Am simțit că nu mă caracterizează”

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite personaje din showbiz-ul românesc. Totuși, aceasta se apropie de frumoasa vârstă de 42 de ani, iar timpul începe să lase amprente pe chipul ei. Aceasta a dezvălui dacă și care au fost intervențiile estetice la care a apelat.
Alina Costache
27 feb. 2024, 19:37
Mirela Vaida recunoaște tot! Ce intervenții estetice au fost necesare pentru a se păstra în formă la aproape 42 de ani: „Am simțit că nu mă caracterizează”
Mirela Vaida recunoaște tot! Ce intervenții estetice au fost necesare pentru a se păstra în formă la aproape 42 de ani: „Am simțit că nu mă caracterizează”

Mirela Vaida este la un pas de împlinirea vârstei de 42 de ani, însă ea reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Pe lângă faptul că are un fizic extrem de armonios, nici la capitolul ten nu se confruntă cu probleme. Cu alte cuvinte, pe chipul ei nu se pot vedea încă semnele trecerii timpului, precum riduri sau transformări specifice înaintării în vârstă.

Citește și: Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Colivă cu foiţă de aur, flori albe şi 100 de pachete cu icre de sturion şi Salam de Sibiu date de pomană

Din acest motiv, lumea a început să se întrebe la ce fel de intervenții estetice a apelat Mirela Vaida pentru a se menține în această formă. Așadar, așa cum și-a obișnuit fanii, prezentatoarea TV a fost extrem de transparentă și a vorbit deschis despre acest subiect. Celebra prezentatoare spune că nu a ajuns până acum pe masa chirurgului estetician, iar singura îmbunătățire la care apelează regulat este hidratarea tenului cât mai atentă.

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică, deși împlinesc 42 de ani acuș. Și nu că nu aș fi avut nevoie! Am un nas strâmb de când m-am născut și s-a strâmbat și mai tare cu vârstă!  Dar am simțit că nu mă caracterizează să schimb ceva la mine: bună, rea, frumoasă sau urâtă, asta sunt și eu am reușit să lucrez în televiziune chiar și așa! Dacă mă vedeți mai cu „buze” sau alte chestii, sunt doar filtre de pe Insta.

Însă ridurile de expresie devin din ce în ce mai profunde din cauza machiajului zilnic, de mai bine de 20 de ani! Eu lucrez cu fața și la emisiuni, și la teatru, și la spectacole! De aceea trebuie să am grijă de față, să îi păstrez aspectul firesc și trăsăturile naturale, să mă pot miră, să pot râde, să mă întristez, să mă încrunt, când e cazul!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Cei care urmăresc activitatea Mirelei Vaida știu deja că aceasta este o gospodină de excepție, iar o bună parte din timpul liber și-o petrece în bucătărie. Prezentatoarea TV prepară în mod contant diverse preparate tradiționale românești. Astfel, chiar dacă are constant pe masă fel de fel de preparate delicioase și poate unele dintre ele nepotrivite pentru dietă, Mirela Vaida spune că are o regulă de aur de la care nu se abate niciodată.

„De mâncat, mănânc, dar secretul este să mănânc masa de prânz, împreună cu familia, iar seara să încerc să sar peste sau să ciugulesc ceva, dar nu după ora 18:00. Acesta este secretul meu, adică să nu mănânc seara. Dacă, cumva, mănânc seara, atunci dau o tură cu bicicleta sau alerg pe bandă (…) De asemenea, încerc să mă bucur cât mai mult de natură, să mă uit la un film, să mănânc fructe, să beau un ceai, să beau un vin bun, să mă relaxez, dar, în principal, acesta este secretul, să nu mănânc seara”, ne-a dezvăluit Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

Chiar dacă înaintarea în vârstă a obligat-o să fie ceva mai atentă la alimentele pe care și le pune în farfurie, Mirela Vaida spune că nu urmează o dietă prea restrictivă și îi place să se bucure și de „micile plăceri” ale vieții din când în când.

„Dacă am evenimente solicitante, în care trebuie să cânt până dimineața, sigur că nu pot să mai respect regula de a nu mânca după ora 18:00 și atunci trebuie să mănânc, să am energie. Trebuie să recunosc că de la o vârstă nu-mi mai pot permite să mănânc orice, oricând și sunt un pic atentă. În rest, nu am o dietă anume. Mănânc orice, oricând. Sunt un om gurmand, pofticios, un om care gătește mult și mi se spune că gătesc bine și atunci nu am cum să nu mănânc”, a mai spus Mirela Vaida, în exclusivitatea pentru Spectacola.

 Citește și: Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda! ”Am tot încercat să remediez situația”

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Tensiuni între Grecia și Turcia din cauza prezenței navelor militare
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!