Mirela Vaida, rețeta de supă de pui cu tăieței de casă. E preferata copiilor ei. „Vitamine, culoare și un gust foarte bun”

Mirela Vaida a împărtășit rețeta ei de supă de pui cu toți urmăritorii. E una dintre mâncărurile pe care le-o gătește mereu copiilor ei.
Alina Costache
04 ian. 2024, 21:35
Mirela Vaida, rețeta de supă de pui cu tăieței de casă. E preferata copiilor ei. „Vitamine, culoare și un gust foarte bun”

Mirela Vaida încearcă pe cât posibil să le prepare mereu copiilor mâncare gătită în casă sau provenită din surse bio și cât mai sănătoasă. În funcție de programul pe care-l are zilnic, prezentatoarea găsește mereu timp să intre în bucătărie și să le facă micuților de mâncare.

Citește și Cât poţi ţine piftia sau salata de boeuf în frigider după ce ai făcut-o. Ce spun analizele de laborator după 6 zile

Printre preferatele copiilor se numără supa de pui cu tăieței de casă. Mirela Vaida a împărtășit rețeta cu toți fanii ei.

Ingrediente:

  • pui de țară
  • țelină
  • păstârnac
  • morcov
  • verdețuri
  • sare și piper
  • tăieței de casă

„Astăzi vreau să gătim o supă de găină cu tăieței de casă. E foarte simplă această rețetă și mi se pare și una dintre cele mai gustoase. Eu am un pui de țară mai mare, este foarte bună și găina, care are acea grăsime bună. Mai pun o țelină, morcovi, multă albitură, verdeață, pătrunjel, mărar și leuștean și neapărat tăieței făcuți în casă, pe care nu îi fac eu, dar îi cumpăr de la o femeie care îi face în casă. Prima dată porționez puiul, după care îl spăl și îl pun la fiert. Trebuie să lăsăm să fiarbă foarte bine carnea de pui, astfel încât să o dezosăm și să iasă toată grăsimea. După ce luăm spuma, adăugăm legumele”, a declarat Mirela Vaida pe Youtube.

Citește și De ce să pui zaț de cafea în toaletă. Nu mulți știau de acest truc, iată de ce poate face minuni

Cum se prepară supa de pui pe care o gătește Mirela Vaida

Când oala cu carnea de pui dă în fiert, prezentatoarea adaugă în oală feliile de legume, de la morcov, păstârnac și țelină, pe care le lasă să mai fiarbă câteva minute bune alături de carne. La final, când toate sunt gata, aceasta le scoate din recipient pentru a le tăia cât mai mărunt posibil, astfel încât să poată fi mâncate ușor de către copiii săi.

„Eu legumele le pun întregi, iar la final le toc mărunt și le pun la fiert după ce iau spuma de pe carne. Când a început să fiarbă carnea de pui, iau spuma, pun puțină sare și adaug legumele. Dacă va mai fi nevoie, mai adaugăm apă. Apoi haideți să ne apucăm să tăiem și zarzavatul, să-l avem pregătit. Am pus pătrunjel, mărar mult, mult, merge să pui zarzavat cât încape. Lăsăm zeama să fiarbă cât mai mult ca să tragă toată grăsimea. La final se adaugă și tăiețeii”, a continuat aceasta.

Apoi, la final, vedeta pune tăiețeii în oală, dar și verdeața și lasă supa să dea în clocot.

„E minunat acest gust și aceste culori. Niciodată nu este suficientă verdeață și nici nu are ce să facă rău, înseamnă vitamine, culoare și un gust foarte bun. Supa este gata, o voi opri și o lăsăm să se odihnească. După 10 minute punem în farfurie. Partea mea preferată este aceea când pun în farfurii. Eu am sfărâmat tăiețeii pentru a-i putea lua în farfurie și pentru a putea copiii să mănânce bine”, a continuat Mirela Vaida.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Amendă de 1.000 de lei. Românii au interzis. Legea este deja în vigoare
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Ce urmează în România, după fenomenele extreme. Nici meteorologilor nu le vine să creadă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Este ilegal pentru românii cu telefoane mobile. Toată lumea trebuie să anunțe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Euro 2024 ar putea declanșa un nou val de Covid-19 în această vară
MediaFlux
Incidente grave la EURO 2024. UEFA a deschia o anchetă disciplinară
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?