Miss Univers. Regina frumuseţii vine din Mexic, reprezentanta României nu a prins Top 21 VIDEO

Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, a fost încoronată Miss Univers 2021 duminică seară în Statele Unite, la finalul unei gale în timpul căreia Miss Myanmar a denunţat lovitura de stat organizată de armată în ţara sa.
Daniel Spătaru
17 mai 2021, 10:23
Miss Univers. Regina frumuseţii vine din Mexic, reprezentanta României nu a prins Top 21 VIDEO

Ediţia din 2020 a acestui concursului de frumuseţe Miss Univers a fost amânată cu aproape o jumătate de an din cauza pandemiei de coronavirus. Andrea Meza, în vârstă de 26 de ani, îmbrăcată cu o rochie de seară strălucitoare de culoare roşie, le-a devansat pe finalistele din Brazilia şi Peru, cu prilejul unei gale desfăşurate la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, un oraş din statul american Florida. Concursul a fost prezentat de actorul Mario Lopez şi de Olivia Culpo, fostă Miss Univers 2012.

Câştigătoarea din acest an a întrecut peste 70 de concurente, obţinând cel de-al 69-lea titlu Miss Univers. Ea îi succede lui Zozibini Tunzi, din Africa de Sud, încoronată Miss Univers 2019. Câştigătoarea din 2021 a fost desemnată de un juriul format din opt femei.

Miss Myanmar, Thuzar Wint Lwin, a profitat de prezenţa sa în competiţie pentru a denunţa lovitura de stat din ţara ei, în urma căreia a fost îndepărtată de la putere fosta preşedintă Aung San Suu Kyi.

”Oamenii din ţara mea mor şi sunt împuşcaţi de armată în fiecare zi”, a spus concurenta în videoclipul său de prezentare – difuzat înainte de finala concursului -, care a inclus fotografii ce o prezentau în timp ce participa la manifestaţii împotriva juntei militare. ”Drept urmare, aş dori să îndemn pe toată lumea să vorbească despre Myanmar”, a adăugat tânăra.

Miss Myanmar a câştigat joi premiul pentru cel mai frumos costum tradiţional: îmbrăcată într-o ţinută cu mărgele, ornată cu motive tradiţionale din ţara sa, a purtat o pancartă cu mesajul ”Rugaţi-vă pentru Myanmar”.

Citeşte şi Iubita unui fotbalist de la FCSB a fost desemnată Miss Universe România

Cel puţin 796 de persoane au fost ucise de forţele de ordine în Myanmar după lovitura de stat de la 1 februarie, potrivit unui ONG, iar peste 3.800 de persoane au fost arestate.

Miss Singapore, Bernadette Belle Ong, a profitat la rândul ei de prezenţa în competiţia pentru cel mai frumos costum tradiţional pentru a denunţa discriminarea contra persoanelor de origine asiatică. Concurenta a apărut pe scenă într-un body roşu sclipitor şi cizme asortate, purtând pe deasupra o mantie în culorile drapelului din Singapore, pe care era inscripţionat mesajul ”Opriţi ura împotriva asiaticilor”.

La ce foloseşte acest eveniment dacă nu-l pot folosi pentru a trimite un mesaj puternic de rezistenţă împotriva prejudecăţilor şi violenţei?”, a mai scris ea pe Instagram, alături de fotografii cu ţinuta purtată în competiţie.

Citeşte şi Riscă 16 ani de închisoare după ce a trucat concursul de miss din liceu. Mama sa poate ajunge şi ea după gratii!

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'