Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă: Aşa am ajuns la aproape 10% într-un timp atât de scurt!

Avocata Diana Iovanovici Şoşoacă vine cu mărturii-bombă despre modul prin care partidul AUR vrea să facă politică în România. Iată care este de fapt misterul din spatele formaţiunii politice Alianţa pentru Unirea Românilor.
Mirabela Vasile
10 dec. 2020, 22:56
Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă: Aşa am ajuns la aproape 10% într-un timp atât de scurt!

Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă a declarat că numai profesioniştii pot salva România, iar astfel în doi ani Economia ţării ar putea prospera şi ar reuşi să îşi plătească datoriile.

Misterul din spatele partidului AUR. Avocata Şoşoacă: Aşa am ajuns la aproape 10% într-un timp atât de scurt!

„Eu mi-am asumat poziţia de parlamentar şi îmi cunosc responsabilităţile şi am spus tuturor parlamentarilor din fosul, că deja este fostul Parlament şi din fostul guvern, de tristă amintire. Le-am spus. Sunteţi atât de sus, încât nu ne vedeţi aici jos şi să înţeleagă că ei sunt angajaţii poporului şi sunt plătiţi din banii publici. Ei au o responsabilitate enormă faţă de oamenii care au pus ştampila.

Oamenii ştiu ce am făcut pentru ei şi înainte de AUR. Eu nu am vrut să intru în politică, m-am înscris în partid în 21 octombrie, înainte cu o zi de a se închide listele.

Psihologii, sociologii şi jurnaliştii fac deja cercetări pentru că e prima dată în istorie când un partid pleacă de la 0,43 şi a ajuns la 10%. E o muncă titanică, o muncă de echipă. Sinceră să fiu, eu când am pornit, am crezut că nu intrăm în Parlament. Am fost rugată de domnul Colceag, -antrenorul de genii-, cu care colaborez acum la o nouă lege pentru schimbarea învăţământului.”, a declarat ea.

„Politica României în 31 de ani a fost de minciună, de sclavizare a populaţiei, bătaie de joc”

„Eu am făcut parte şi fac încă din reţeaua profesioniştilor. În doi ani de zile am putea avea o economie în care să ne şi plătim datoriile, dar nu se vrea. Reţeaua consideră că numai profesioniştii pot salva România. De politică sunt sătulă. Sunt total atipică, fac politică în felul meu. Noi vrem să schimbăm stilul de a face politică. Eu sunt un profesionist convins. Politica României în 31 de ani a fost de minciună, de sclavizare a populaţiei, bătaie de joc, distrugearea economiei naţionale, distrugerea învăţământului şi vânzarea ţării pe bucăţi.

George Simion şi Claudiu Târziu au spus clar că nu facem alianţe. Să vii acum pe la spate să încerci să vorbeşti cu mine prin avocaţi, prietenii mei.

Nu cred că vom fi izolaţi. Cred că procentul mare pe care l-am obţinut ne oferă pârghii.”, a spus Diana Iovanovici Şoşoacă.

Noul senator AUR subliniază ferm că nu se poate alia la guvernare cu partidele actuale împotriva cărora au luptat la alegeri. „Noi suntem un partid anti-sistem”, a indicat ea.

De asemenea, aceasta spune că „așa cum au dispărut PMP și Pro Romania”, partide care nu au trecut pragul electoral și nu au intrat în Parlament, așa vor dispărea și actualele mari partide, la următoarea rundă de alegeri, dacă acestea vor continua să facă același tip de politică.

Citeşte şi: Liderul AUR, Claudiu Târziu, dă de pământ cu Mihai Gâdea: ”Inconștientul rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină”
 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!