Un nou studiu, realizat de oamenii de știință, demonstrează faptul că au fost detectate diverse fascicule de lumină, care ies din vârful piramidelor și se îndreaptă în spațiu. Chiar dacă scenariul pare desprins din filmele SF, aceste fascicule luminoase transformă piramidele în adevărate stații de recepție emisie, scrie efemeride.ro.
Este posibil ca piramidele din întreaga lume să fi fost construite cu un scop precis de către civilizații antice, care dețineau anumite secrete despre producerea și transmiterea energiei pe care planeta noastră o produce continuu. De nenumărate ori, specialiștii s-au întrebat care poate să fie diferența între o piramidă precum cea din Kukulcan și cele construite pe teritoriul Chinei? La prima vedere aceste construcții par cu totul diferite și nu au nimic în comun, dar odată cu măsurarea fluxurilor energetice emanate, piramide din locuri total diferite servesc aceluiași scop.
Coloanele energetice au fost chiar fotografiate, motiv pentru care au aprins spiritele nu doar în rândul oamenilor de știință. A devenit o certitudine faptul că, de exemplu, piramidele de pe platoul Gizeh, chiar dacă au fost construite cu mii de ani în urmă, încă mai sunt active. Dar de ce produc această energie și cui o trimit în spațiu?
Astrofizicianul Yermolyenko Anton este de părere că oamenii ar trebui să-și schimbe perspectiva asupra piramidelor. Ele există de mii de ani pe Terra și au fost construite cu un scop precis, de a transmite fluxuri informaționale spre un anumit loc din spațiu. Deocamdată, nimeni nu poate preciza direcția fluxului energetic, dar se presupune că se îndreaptă spre o anumită planetă din sistemul nostru solar, unde s-ar putea afla o bază extraterestră.
Acest fenomen este unul de-a dreptul șocant și chiar inexplicabil pentru că până în prezent nu a mai fost observat nici măcar de antici. Cercetările vor continua și probabil ca în viitorul apropiat, oamenii de știință vor fi capabili să ne ofere mai multe informații despre modalitatea de funcționare ale piramidelor și despre locul în spre care se îndreaptă aceste fascicule de lumină.