EXCLUSIV / Mitică Dragomir demască mafia lui Florian Coldea! Ce știe Oracolul de la Bălcești despre mânăriile fostului șef al SRI: „El era Dumnezeul României. Pocnea din degete și făceai pușcărie 15 ani nevinovat”

Mitică Dragomir demască mafia lui Florian Coldea. Oracolul de la Bălcești susține că „Dumnezeul României” nu va păți nimic până ce dovezi solide nu vor fi descoperite împotriva lui.
Alina Costache
16 iun. 2024, 21:31
EXCLUSIV / Mitică Dragomir demască mafia lui Florian Coldea! Ce știe Oracolul de la Bălcești despre mânăriile fostului șef al SRI: „El era Dumnezeul României. Pocnea din degete și făceai pușcărie 15 ani nevinovat”
EXCLUSIV / Mitică Dragomir demască mafia lui Florian Coldea! Ce știe Oracolul de la Bălcești despre mânăriile fostului șef al SRI: „El era Dumnezeul României. Pocnea din degete și făceai pușcărie 15 ani nevinovat”

Mafia generalului Coldea s-a întins mai mult decât am fi putut crede, iar Mitică Dragomir, cunoscut drept Oracolul de la Bălcești, a vorbit, în exclusivitate la România Tv, despre mânăriile făcute de fostul șef al SRI.

Citește și: EXCLUSIV | Mitică Dragomir, șocat de comportamentul protestatarului Marian ”Ceaușescu”. ”Asta e democrație? Este anarhie, fraților. A pus câinele pe mine”

Mitică Dragomir demască mafia lui Florian Coldea

În timp ce denunțurile la DNA continuă, Florian Coldea se bucură încă de libertate. În același timp, Mitică Dragomir, fost președinte al FRF, a vorbit despre ceea ce crede el că se va întâmpla cu acest „Dumnezeu al României”, care acum comanda cine face pușcărie și a doua zi se petrecerea ceea ce dorea.

„Referitor la Coldea…Coldea nu o pățească nimic. Singurul palpabil este semnătura pusă să bage oameni la pușcărie, fie ei politic, fie financiari care deranjau. Vis-a-vis de Coldea. E greu să scape, dar nici cei care se duc să îl reclame la DNA nu sunt îngeri. O parte dintre ei sunt escroci de cea mai joasă speță. Cum să te șantajeze dacă esți nevinovat? Coldea a fost Dumnezeul României. Dacă pocnea din degete luai 15 ani de pușcărie nevinovat. Acum că îi vor găsi ceva palpabil…aștept să văd finalitatea. Dosarul i-l face unul dintre cei mai deștepți procurori din România. Îl paradește! Singurul lucru palpabil la Coldea este semnătura pe protocoale. Nu mă iau după oamenii care îl reclamă. Mi-e foarte greu să cred ce spune fostul președinte care îl atacă pe premierul din Albania. Coldea etet terminat din punct de vedere politic, moral, social, mai puțin financiar. Banii nu i i-a nimeni. Și 10 vieți dacă trăiește, nu are nevoie de bani. Toate afacerile naționale și internaționale trec prin pixul lui”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate la România Tv.

Milionarul a vorbit și despre alegerile din România care abia au trecut. Scrutinul de pe 9 iunie, în urma căruia s-au ales primarii și europarlamentarii, s-a încheiat cu scandal. Despre vot, Mitică Dragomir a spus că a fost mulțumit, mai ales că, la Sectorul 1, a fost ales George Tuță în detrimentul lui Clotilde Armand, contra căreia avea un mare of.

„Doamna Clotilde a făcut rău! Eu i-am adus, fără să-l cunosc, lui domnul Tuță, oameni. Cât rău mi-a făcut mie doamna Clotilde! A venit și a distrus un gard în fața hotelului de patru stele al fiului meu. Ea a vrut ca eu să mă cert, ea avea nevoie de scandal cu oameni cu notorietate. Eu am trect pe lângă ea, nu am băgat-o în seamă. A venit de trei ori, doar-doar să îi zic ceva. Mie dacă-mi dați o palmă, eu nu întorc și obrazul celălalt, dau cu parul! Eu mă apăr singur când mă știu nevunovat. Am făcut o înțelegere și am adus oameni care să voteze. Dacă doamna Clotilde nu făcea abuzurile pe care le-a făcut, ieșea primar. Dar nu merita să rămână primar. Încetez să o blamez, niciodată nu am dat într-un om căzut”, a recunoscut Dragomir.

Mai mult, fostul șef al FRF a mărturisit că este foarte mulțumit de rezultatul de la europarlamentare, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus fiind cei care vor pleca, din partea partidului SOS România, la Bruxelles, ca să ne reprezinte. De asemenea, s-a vorbit și despre alegerile prezidențiale, unde Mitică Dragomir mizează pe Marcel Ciolacu.

„Nu am votat-o pe Șoșoacă dar mor de drag că a ieșit! S-o ia în primire pe Ursula. Îi închide microfonul, o mai ia în primire o dată. În iubire, nici Napoleon nu a putut ține piept. Are sânge în instalație, chiar dacă deranjează. Vreau circ, nu a ajuns în țară, noi suntem colonie, dacă ne ia și circul, ce mai facem? Să ne lase circul! Am votat-o pe doamna Firea și pe domnul Tuță la Sectorul 1. Îmi place de Ciolacu în ultimul timp, joacă bine, și-a asumat greșeala cu domnul Cârstoiu. Dacă Ciucă cu Ciolacu țin unitatea asta strânsă, nu are nimeni ce să le facă. Dacă nu se înțeleg ca unul să iasă pe locul 1 și unul pe locul 2, unu președinte și unu premier, o să piardă ambele partide. Dacă Geoană să asociază cu PSD, nu are nicio șansă”, a mai comentat Mitică Dragomir.

Citește și: Mitică Dragomir, acuzaţii incendiare: „Echipa lui Coldea, în frunte cu Ponta, a vrut să mă bage la puşcărie!”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Câtă apă e bine să bei pe caniculă dacă ai peste 50 de ani. Explicația specialiștilor te va surprinde
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Statul nu mai oferă bani acestor români! Anunțul oficial
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ciolacu: Nu moare nimeni două zile fără permis. Declarația care înfurie milioane de români
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
MAI menține ordonanța privind suspendarea permiselor șoferilor testați FALS pozitiv pentru substanțe interzise. Cu ce soluție vine Ministerul
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Marcel Ciolacu promite dubla cetățenie pentru românii din Spania până la finalul anului
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!