Mobilizare generală, haideţi să o găsim pe căţeluşa Cici! Victor Ciutacu: „Cine o găsește și i-o aduce Alexandrei iese la masă cu mine”

Căţelușa Cici dispărută de acasă de mai bine de trei luni. Haideți să o găsim pe cățelușă Cici, care s-a pierdut în București. Stăpâna ei, Alexandra a APELAT la România TV printr-un mesaj emoționant.
Alina Costache
11 apr. 2024, 08:50
Mobilizare generală, haideţi să o găsim pe căţeluşa Cici! Victor Ciutacu:

Căţelușa Cici a dispărut d ela începutul anului, dar stăpânii o caută încă disperaţi de dor. „Alexandra și-a luat inima-n dinți și ne-a scris. Ca ultimă speranță pentru a-și găsi animăluțul de companie atât de iubit. Punctul culminant a reușit, între altele, prin comunitatea strânsă în jurul unei simple emisiuni, să salveze un copil bolnav de cancer. Am credința că ne putem mobiliza s-o găsim pe Cici. Ne ajutați?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Căţeluşa Cici a dispărut de Anul Nou și este căutată cu disperare de stăpânii săi: Familia acesteia oferă recompensă „Hamul ei a fost găsit pe podul Doamna Ghica…”

O familie își caută cu disperare cățelușa care a dispărut în preajma Anului Nou. Aceștia se tem că animalul de companie a fost furat, deoarece hamul acesteia a fost găsit pe podul de la Doamna Ghica, în zona în care aceștia locuiesc. Stăpânii oferă recompensă pentru cei care o vor găsi.

Într-o lume agitată, uneori nimic nu ne aduce mai multă bucurie decât compania unui animăluț.

Însă, pentru unii norocoși, această bucurie se transformă într-o poveste tristă atunci când acești prieteni necuvântători se pierd sau sunt luați de lângă noi. Astfel de întâmplări au zguduit comunitatea din București, unde doi cățeluși, Cici și Patrocle, au dispărut de lângă familiile lor iubitoare.

Un câine s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc! Polițiștii au rămas șocați când au intrat în locuință
Cici, cățelușa adorabilă, a fost văzută ultima dată în dimineața zilei de 31 decembrie. Stăpânii săi au trăit o agonizantă incertitudine de peste trei luni, căutând în fiecare colțișor al orașului pentru a o găsi pe micuța lor prietenă.

Dispariția ei a fost umbrită de un mister copleșitor atunci când singurul indiciu descoperit a fost hamul său, găsit pe podul Doamna Ghica. Familia, cu inimile îndurerate, a lansat un apel disperat către comunitatea locală, oferind o recompensă oricui ar putea aduce informații despre locația lui Cici.

„Oferim recompensă pentru cine ne spune unde este, ne trimite poze și video cu Cicica! Cici nu este doar un cățel, pentru noi este copilul casei, bucuria și veselia! Au trecut 3 luni de când a dispărut, mă gândesc că dacă fiecare postare ar ajunge la un număr impresionant de share-uri am putea să o găsim! Această casă nu este casă fără Cici, fără lătratul ei, fără dansurile ei zilnice, bucuria cu care ne aștepta pe toți, mama ei o așteaptă acasă cu nerăbdare, o spală zilnic pe ochișorii! Ele dormeau împreună, mâncau împreună! Are microcip, pierdută București sector 2! Hamul ei a fost găsit pe podul Doamna Ghica, a fost luată în dimineața zilei de 31.12! Distribuiți vă rog!”, a precizat stăpâna acesteia, Alexandra Gabriela, pe pagina sa personală de Facebook.

Alexandra, stăpâna lui Cici, a dezvăluit cât de mult însemna această cățelușă pentru familia ei. Pentru ei, Cici nu era doar un animal de companie, ci un membru prețios al familiei. Fiecare moment petrecut fără ea a fost unul plin de dor și îngrijorare, așteptând ca micuța lor prietenă să se întoarcă acasă.

Într-o lume unde dragostea pentru animale este profundă, reacția comunității nu a fost una de indiferență.

Oamenii din București s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe cei aflați în căutarea celor pierduți. Statisticile arată că în București, una din trei familii deține un animal de companie, iar această legătură specială cu animalele este evidentă în eforturile de căutare și sprijin acordat.

Patrocle, un alt cățel dispărut pe străzile din București

În paralel cu drama lui Cici, un alt cățel, Patrocle, își căuta și el drumul spre casă. Abandonat într-o pădure din Sălaj, acest micuț curajos a fost salvat de o tânără inimoasă. După patru luni de căutări și speranțe, Patrocle s-a pierdut în București, generând un val de solidaritate și mobilizare în comunitate. Cu ajutorul rețelelor sociale și a eforturilor susținute ale iubitorilor de animale, speranța pentru întoarcerea lui acasă era mai puternică ca niciodată.v

El e Patrocle, cățelul dispărut pe care îl caută toată țara. Stăpânii oferă o recompensă impresionantă. Cum s-a pierdut simpaticul patruped

În spatele acestor drame există și oameni buni, precum Alexandra, care nu își opresc eforturile pentru a-și găsi prietenii necuvântători. Eforturile sale pentru a-i ajuta pe cei care au rămas în urmă, precum și pentru a-i oferi o viață mai bună celor care sunt găsiți, demonstrează generozitatea și compasiunea umană în fața dificultăților.

Astfel, povestea lui Cici și a lui Patrocle nu este doar despre pierdere și durere, ci și despre solidaritate și speranță. Persoanele care îi găsește, sunt rugate să îi contacteze pe stăpânii acestora.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!