Modă: 9 greşeli pe care femeile plinuţe le fac în vestimentaţie

Multe femei care nu au fost inzestrate de la mama natura cu o silueta de supermodel, sunt de parere ca, pentru a-si ascunde kilogramele in plus, trebuie sa poarte doar haine largi si inchise la culoare. Acest obicei, nesanatos si deprimant, trebuie sa ia sfarsit!
Alina Costache
13 oct. 2014, 11:09
Modă: 9 greşeli pe care femeile plinuţe le fac în vestimentaţie

 Din fericire, in ultimul an, industria modei promoveaza tot mai mult modelele plus-size, creand haine care sa puna perfect in valoare siluetele plinute. Insa chiar daca in magazinele de mass-market se gaseste o varietata larga de haine plus-size, foarte chic, femeile plinute continua sa faca greseli de neiertat atunci cand vine vorba de felul in care se imbraca. Iata cateva dintre acestea: 

Nu stii ce tip de silueta ai

Nu, nu toate femeile plinute au acelasi tip de silueta. Un corp voluptos, poate lua forma unei clepsidre, cum la fel de bine poate capata o forma tip para, mar sau rectangulara. Secretul este sa -ti cunosti foarte bine trupul, ca mai apoi sa-l poti pune in valoare prin hainele potrivite.  

 Spre exemplu, daca te bucuri de o silueta tip clepsidra (linia umerilor egala cu linia soldurilor; talie conturata), imbraca piese vestimentare care se muleaza perfect pe formele tale si care iti accentueaza talia. Femeia cu o silueta tip para, caracterizata prin solduri late, ar trebui sa renunte la haine stramte in partea jos, iar femeia cu o constitutie tip mar (solduri mici, umeri lati, bust proeminent) sa poarte fuste voluminoase pentru a balansa silueta.

Porti haine mult prea largi

Aceasta este principala greseala pe care o femeie plinuta o poate face, cand vine vorba de vestimentatie. Daca ai cateva kilograme in plus, nu le vei ascunde cu niste haine cu 2 numere mai mari. Nu vei parea mai slaba daca imbraci o rochie XXXL, care nu-ti contureaza deloc silueta, sau daca iti ascunzi bustul si burta sub un pulover oversized, eventual negru si la baza gatului.  

Solutie: Poarta haine din materiale voporoase, care curg armonios pe formele tale si-ti pun in valoare atuurile fizice. Care atuuri fizice, te intrebi? Cu siguranta ai un bust de invidiat, asa ca investeste in bluze si rochii cu decolteu in V! Eventual, prinde-le cu o curea in talie, pentru a crea iluzia unei siluete armonioase, tip clepsidra.  

Urmezi trendurile orbeste

Intr-adevar, trendurile sunt lansate pentru a fi urmate. Insa nu orbeste, indiferent de silueta! Nici femeile extrem de slabe nu sunt avantajate de toate tendintele, daraminte un corp voluptos. Este in regula sa nu urmezi intocmai cele mai extravagante trenduri, daca acestea nu-ti avantajeaza deloc silueta. Daca te imbraci doar ca sa impresionezi, ca sa demonstrezi ca esti chic si la curent cu toate prezentarile de moda, nu vei reusi sa atragi atentia decat intr-un mod negativ.

Asa ca poarta haine moderne, care iti avantajeaza silueta si adapteaza tendintele la forma corpului tau, alegand doar piese care-ti pun in valoare fizicul. Te poti inspira din multitudinea de bloguri conduse de fashioniste plus-size, care de multe ori, se imbraca mai bine decat bloggeritele skinny. GirlWithCurves.com si NicoletteMason.com sunt doar cateva.  

Citeşte mai mult pe divahair.ro

DailyBusiness
Vești excelente! Se dau 55.000 de euro GRATIS de la Guvern
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o ai în casă toamna, dar și iarna. Alungă energia negativă, are un miros plăcut și poate fi folosită și într-o mulțime de rețete
Capital.ro
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Playtech.ro
Doamne, cum arată Andreea Bănică nemachiată și în costum de baie la 46 de ani! Puține vedete au curaj să se afișeze așa
DailyBusiness
Apare în România magazinul cu prețuri extrem de mici! Românii vor da buzna!
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Aici sunt cei mai fericiți oameni din lume. Oricine ar vrea să trăiască în aceasă țară
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Diana a dispărut fără urmă după o ședință de yoga în aer liber. Femeie de 36 de ani a plecat de acasă pe 19 septembrie și nu s-a mai întors
Cancan.ro
Vedeta pe care fanii abia o mai recunosc. Ar fi ajuns așa din cauza fostei sale soții. Cei doi duc o bătălie grea la tribunal pentru custodia fiului lor
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Atacuri sofisticate cu dispozitive explozive ascunse în pagere vizează Hezbollah în Liban
MediaFlux
Se DAU 500 de LEI la PENSIE! AU ANUNȚAT acum
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?