Momente grele pentru Ghiţă Munteanu, cântăreţul care a înnebunit TikTokul. Accidentul a fost provocat de un şofer beat

Ghiță Ghetina (56 de ani), vărul primar al interpretului care a cucerit reţelele de socializare, a murit într-un teribil accident, în Satu Mare. Ghiţă Munteanu a transmis un emoţionat mesaj de condoleanţe.
Alina Costache
15 oct. 2023, 15:47
Momente grele pentru Ghiţă Munteanu, cântăreţul care a înnebunit TikTokul. Accidentul a fost provocat de un şofer beat

Tragedie în familia unui artist celebru. Bărbatul ucis de un șofer beat din Satu Mare, era văr primar cu Ghiţă Munteanu. Cu o carieră bogată în muzica populară și de petrecere, sătmăreanul Ghiţă Munteanu a devenit un nume recunoscut în industria muzicală din România. Originar din județul Satu Mare, artistul a reușit să adune milioane de fani pe platforma YouTube, datorită interpretărilor sale. Cu toate acestea, o piesă anume a reușit să creeze o adevărată furtună pe TikTok, captivând inimile utilizatorilor după unsprezece ani de la lansare. Melodia „Aș vrea să fiu un spiriduș” a devenit un fenomen viral.

Emoție și lacrimi la Vocea României. La 16 ani, Miruna i-a dedicat o piesă fratelui ei, care a murit într-un accident de mașină. Theo Rose a izbucnit în plâns

Din păcate, succesul cu piesa a fost umbrit de o tragedie în familie. Vărul interpretului, Ghiță Ghetina, a fost omorât de un şofer beat într-un teribil accident rutier. Pe conturile de socializare au curs mesajele de regret după cel ce până ieri a fost un soț devotat și un tată iubitor, mereu cu voie bună, și o pofta de viață incredibilă.

După producerea dramei, familia și prietenii s-au strâns împreună cu fiica și soția victimei, care în data de 11 octombrie 2023 și-a pierdut viața în teribilul accident care a avut loc pe podul Decebal din municipiul Satu Mare.

Ghiță Ghetina nu avea decât 56 de ani, era angajat CFR de 35 de ani, a fost un soț devotat și un tată iubitor, mereu cu voie bună, și o pofta de viață incredibilă.

Vestea morții sale a îndurerat nu doar familia ci și întreaga comunitate din comuna Doba, dar și din județul Satu Mare.

Mesaj sfâșietor din partea fetiței Gealina

Dintre toate mesajele, cele mai sfâșietoare au fost cele ale fetiței sale, Gealina Ghetina. Gealina Ghetina: ”Tăticul meu puternic nu mai e, a murit nevinovat! Nu poate fi adevărat, tăticuțul meu! Toată lumea te-a iubit, tăticuțul meu! Tăticul meu, îngerul meu păzitor nu trebuia să-mi dai drumul niciodată!”

Mesajele din partea lui Ghiţă Munteanu pentru ”Vărucu”

Cunoscutul interpret sătmărean Ghiţă Munteanu, care este văr primar cu Ghiță Ghetina, da și soția sa, au post pe ambele conturi de socializare omagii fiind evident șocați despre trecerea în neființă acelui care a fost ” vărucu”.

Ghiţă Munteanu: ”Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea verisorului meu drag! De azi înainte nu-l voi mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Verișorul meu sa te odihnești în pace!”, scrie gazetadenord-est.ro

CAZ ȘOCANT! Un elev de 16 ani a murit subit la școală, în timpul unei pauze. La 10 ani, mama sa murea ţinându-l de mână pe Antonio

Anabella Munteanu: ”Este dificil și enorm de greu sa îmi exprim întristarea și durerea în cuvinte …este enorm de mare știind că, pentru cel mai minunat verișor, soarele vieții a apus pentru totdeauna. Drum lin Verisoru printre îngeri…lacrimile îmi curg șiroaie, sufletul mi-e negru de supărare, gândindu-mă că de azi înainte te voi caută doar in inima mea din care nu vei pleca niciodată. Îngerii să-ți facă cel mai minunat drum către Dumnezeu!”

Delu Olrtean: ”Verisoru, erai o persoană strălucitoare, amabilă, puternică, un exemplu pentru noi toți! Am fost atașați unul de altul, găseai întotdeauna un cuvânt un sfat bun în perioadele dificile, mă îndrumai și îmi erai alaturi mereu, imi vei lipsi enorm! Dumnezeu să îți de-a odihna veșnică”.

 

În urmă cu două săptămâni s-a întors din concediu, unde a fost cu Ghiță Munteanu și familia. Din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri cu Ghiță Ghetina. L-a dus la ceruri să înveselască și cerurile, așa cum a făcut toată viața sa aici pe pământ.

Cine este Ghiță Munteanu, artistul care a lansat piesa virală „Aș vrea să fiu un spiriduș”

Ghiță Munteanu, un artist din Satu Mare, a cucerit inimile pasionaților de muzică populară și de petrecere, reușind să devină un adevărat fenomen pe platforma YouTube. Cântărețul a reușit să strângă milioane de vizualizări pentru fiecare dintre creațiile sale muzicale, fie că alege să le interpreteze solo sau să se bucure de colaborări inspirate cu alți artiști români.

O piesă în special a reușit să dețină titlul de senzație pe platforma TikTok, unde a stârnit o adevărată frenezie în rândul utilizatorilor. Piesa intitulată „Aș vrea să fiu un spiriduș” a devenit virală la unsprezece ani de la lansare.
Această piesă a devenit imediat un refren popular și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru utilizatorii rețelei sociale TikTok. Multe vedete de la noi din țară, printre care Delia Matache, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, s-au afișat în mediul online cu această melodie.

Preotul Vlad Pimen, către românii din Diaspora: „Ar trebui să sărutați picioarele la cei care au rămas în țară, că aveți unde veni!”
Astfel, piesa „Aș vrea să fiu un spiriduș” a devenit virală pe TikTok, iar mulți români au făcut videoclipuri folosind acest sunet. Ba chiar mai mult, datorită acestei piese care a devenit mai nou un trend s-a făcut și un filtru cu spiriduș pe care îl folosesc utilizatorii.

Un alt trend de pe TikTok face victime în rândul copiilor și al adolescenților
Pe platforma de socializare TikTok a luat amploare un trend neobișnuit care pune în prim-plan părinții și adolescenții într-o manieră cu totul aparte. Aceștia se filmează în timp ce sparg ouă pe capetele minorilor din propriile familii.

Această provocare a captat atenția internetului, devenind rapid un fenomen viral, dar în același timp a generat o avalanșă de reacții indignate. Motivul din spatele acestei acțiuni inedite este dorința de a-i asista pe părinți, în anumite cazuri și pe frații mai mari, în activitățile din bucătărie.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!