Momente oribile pentru Oana Roman în vacanță! A ajuns de urgență la spital cu fiica ei: „Am venit valvârtej la București”

Oana Roman a avut parte de momente de coșmar! Vedeta a trebuit să renunțe la vacanță și să vină de urgență la spital cu fiica ei. Fanii s-au îngrijorat văzând postările acesteia.
Alina Costache
01 aug. 2024, 23:22
Momente oribile pentru Oana Roman în vacanță! A ajuns de urgență la spital cu fiica ei: „Am venit valvârtej la București”
Momente oribile pentru Oana Roman în vacanță! A ajuns de urgență la spital cu fiica ei: „Am venit valvârtej la București”

Vacanța la mare a Oanei Roman și a fiicei sale, Isa, nu a decurs așa cum își planificaseră. Cele două au fost nevoite să își întrerupă brusc zilele de relaxare și să se îndrepte de urgență spre spital. Inițial, părea că totul decurge bine, dar în scurt timp, micuța Isa a început să se simtă rău, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Se pare că Isa a suferit un accident neplăcut: a fost zgâriată de o pisică. Deși la început nu părea să fie un incident grav, pentru a evita orice complicații, Oana Roman a ales să apeleze la îngrijiri medicale de specialitate cât mai repede posibil.

Reacția rapidă a mamei a fost motivată de dorința de a se asigura că fiica ei beneficiază de cele mai bune îngrijiri medicale. Astfel, Oana s-a întors de urgență în București, pentru a se asigura că Isa primește tratamentul necesar.

Citește și: Oana Roman, scandal-monstru pe litoralul românesc. Vedeta a făcut show în recepția hotelului: „A ieșit plângând că a fost dată afară”

În timpul în care a fost la spital, Oana Roman și-a pus pe jar fanii din mediul online, anunțându-i că a ajuns cu fiica ei de urgență la spital. Detaliile despre starea de sănătate a micuței nu au fost foarte clare la început, dar s-a aflat că zgârietura de pisică a dus la apariția unor simptome mai grave. Isa a început să acuze stări de rău și episoade de vomă, ceea ce a determinat-o pe Oana să acționeze imediat.

Chiar dacă nu a oferit prea multe informații suplimentare despre problemele medicale specifice ale fiicei sale, Oana Roman a asigurat publicul că Isa este în mâini bune și că starea ei se va îmbunătăți în curând. Fosta parteneră a lui Marius Elisei a transmis un mesaj de calm și optimism, subliniind că, deși situația a fost îngrijorătoare, echipa medicală se ocupă de tot ce este necesar pentru recuperarea completă a fiicei sale.

„A zgâriat-o o pisică isterică. Nu s-a supărat, nu a țipat, nu s-a speriat. Pisica avea și air tag, deci are stăpân. Doar a venit să îmi spună: „Mami dă-mi cu Betadină, că m-a zgâriat pisica”. Dar până la urmă am ajuns la spital. Am venit valvârtej la București după niște episoade de vomă. Am venit aici unde ea se simte confortabil de când s-a născut și este într-un mediu familiar”, a spus Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman este o mămică fericită și împlinită, însă este o mamă singură. După despărțirea de Marius Elisei vedeta își crește singură fiica și nu are ajutor din partea nimănui. Nici măcar ajutor financiar nu primește, căci se pare că până acum tatăl fetiței nu a plătit pensia alimentară.

„Nu mă ajută nimeni cu nimic. Sunt doar eu cu ea. Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva. Dar e un dar de la Dumnezeu să pot duce, să nu mă plâng și să am putere pentru toate. Eu sunt fericită și recunoscătoare cu viața mea așa cum e.

Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, declara Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman pe litoral. Papucii de lux au atras toate privirile. A plătit o mică avere pe ei

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?