Mona Dansatoarea s-a despărţit de iubit, după ce a agresat-o: „Nu a fost ce trebuie în viața mea”

Mona Dansatoarea s-a despărţit de iubit, după ce a agresat-o. Bruneta a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, care, la un moment dat, a fost presărată şi cu agresiune fizică. Într-un final, vedeta a decis că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui.
Alina Costache
14 iul. 2022, 18:35
Mona Dansatoarea s-a despărţit de iubit, după ce a agresat-o:

Mona Dansatoarea s-a despărţit de iubit, după ce a agresat-o. Decizia nu a fost una uşoară şi asta pentru că avea sentimente puternice pentru partenerul ei. Însă, evenimentele neplăcute pe care le-a trăit în ultimul timp, a făcut-o să renunţe la această relaţie toxică. Recent, bruneta a apărut la o emisiune TV, unde a mărturisit cum a reușit să scape și să ceară ajutorul autorităților, după ce ar fi fost bătută și sechestrată de bărbat.

Mona Dansatoarea s-a despărţit de iubit, după ce a agresat-o

Mona Dansatoarea a mărturisit că a decis să se despartă definitiv de iubitul ei, pentru că nu a avut parte de bucurie în această relație. Chiar dacă a mai pus capăt relației în trecut, dar l-a iertat pe bărbatul care a bătut-o, vedeta este decisă să nu îi mai acorde din nou o șansă.

M-am decis să mă despart de acest om care nu a fost tocmai ce trebuie în viața mea, adică nu mi-a adus ceva pozitiv, o bucurie mare în viața mea. (…) Între timp, a luat legătura cu mine, și eu cu el, și a început să-mi promită, chiar a jurat, că se cumințește cu fetele (…) El a dat în mine, la modul puțin mai agresiv (…) Eu l-am crezut și am acceptat din nou să fiu cu el”, a mărturisit Mona Dansatoarea, la Antena Stars.

Citeşte şi: O mare vedetă a Teatrului Bolşoi din Moscova se dezice de Putin: „Îmi este ruşine de ţara mea”

Floricica Dansatoarea a ajuns mireasă

Floricica Dansatoarea a postat un clip surpriză pe rețelele de socializare, în care a apărut în rochie de mireasă, alături de un manelist, în ceea ce părea a fi propria ei nuntă. Aceasta s-a filmat în direct pe TikTok, așa cum nu a mai văzut-o nimeni până la acel moment și anume în rochie de mireasă.

Floricica părea a fi în culmea fericirii, aranjată, cu voal de mireasă și o rochie albă, aceasta a dansat, a cântat și a comunicat în timpul clipului live cu cei care o urmăresc pe TikTok.

În ciuda imaginilor, mulți nu au crezut că Floricica se mărită, chiar dacă femeia a arătat în direct cum se distrează, îmbrăcată în rochie de mireasă și aranjată foarte frumos. Într-adevăr mirele nu s-a arătat în clipul live postat de femeie.

Fanii Floricicăi nu au fost șocați doar de ideea că femeia s-ar fi măritat ci și faptul că aceasta avea o înfățișare cu totul diferită. Era machiată și aranjată așa cum nu a mai fost văzută până acum. Floricica Dansatoarea s-a distrat pe cinste și nu a ținut cont de comentariile răutăcioase. Femeia a pornit live-ul pe TikTok și a început să danseze și să cânte acompaniată de un manelist.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
Ți se rupe inima în bucăți! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile ȘOC au scăpat pe net
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Horoscopul lui Camelia Pătrăşcanu pentru septembrie 2024: zodiile avantajate, surprize și reușite în a doua jumătate a lunii!
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...