Monica Anghel, trucuri-minune de slăbire după ce a reuşit să scape de 30 kg: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

După ce, mulţi ani, s-a luptat cu kilogramele în plus, Monica Anghel a reuşit să ajungă la silueta mult-visată. A scăpat de nici mai mult, nici mai puţin de 30 kg. Nu s-a întâmplat peste noapte, ci în decurs de şase ani.
Alina Costache
12 ian. 2023, 17:46
Monica Anghel, trucuri-minune de slăbire după ce a reuşit să scape de 30 kg: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

Monica Anghel trucuri de slăbire. În 2017, artista a suferit o operaţie la coloană. Pentru a nu pune presiune pe coloană, care şi aşa era afectată, medicii i-au recomandat să slăbească. Aşa se face că, urmând dietă, artista a reuşit să scape de surplusul de 30 kg. Nu foarte repede, ci în şase ani.

Monica Anghel trucuri de slăbire

Tranformarea a fost atât de uluitoare încât mulţi au crezut că şi-a făcut operaţie de micşorare de stomac.

În perioada de recuperare, după operația la coloană, artista a făcut şi psihoterapie pentru a fi ajutată în procesul de slăbire. Ea a recunoscut că a avut nevoie de consiliere pentru a depăși o situație grea.

Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a declarat vedeta pentru VIVA!

Citeste si Monica Anghel are o siluetă impecabilă! Cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat cântăreața

Monica Anghel avertizează asupra reclamelor mincinoase care promit slăbirea în timp-record

De noua imagine a Monicăi Anghel au profitat şi cei care au vrut să facă bani rapid şi uşor. Mai exact, diferite firme-fantomă care promovau produse de slăbit, folosindu-se de imaginea artistei. Cântăreaţa şi-a avertizat, însă, fanii să nu se lase induşi în eroare de o astfel de înşelătorie şi să nu recurgă la astfel de produse la care nici nu a făcut reclamă, pe care nici nu le-a folosit.

Rezultatul meu într-o lună: -24 de kilograme. Împărtăşesc reţeta mea„, cam așa sună reclamele care apar pe rețelele de socializare la produsele respective.

Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume… Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor. În ultimele zece luni am mai slăbit 12 kg, nicidecum aşa cum spun ei. Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”, a declarat, pentru Click!, Monica Anghel.

Citeste si Monica Anghel, de nerecunoscut! Schimbarea de look cu care și-a suprins fanii

 

Spynews
Ce s-a întâmplat în timpul înmormântării lui Andrei Versace. Imagini exclusive
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Prețul enorm cerut la Mamaia pentru o plimbare de 10 minute cu skijetul. Costă mai mult decât un platou de pește la un restaurant de 3 stele
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Scene de groază la Paris, chiar înainte de Jocurile Olimpice! O turistă de 25 de ani a fost agresată sexual de cinci indivizi. Ce măsuri au luat autoritățile
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
'Era un psihopat!'- Bunica Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Părinţii fostului premier italian Matteo Renzi, condamnaţi la peste trei ani de închisoare
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!