Monica Bîrlădeanu, însărcinată la 45 de ani? Iubita lui Valeriu Gheorghiţă a fost dată de gol în direct: „E gravidă! E gravidă!”

Relaţia dintre Monica Bîrlădeanu şi fostul şef al vaccinării rezistă de luni bune, în ciuda tuturor prorocirilor sceptice, iar acum avem şi o posbilă explicaţie.
Filip Stan
05 ian. 2024, 12:58
Monica Bîrlădeanu, însărcinată la 45 de ani? Iubita lui Valeriu Gheorghiţă a fost dată de gol în direct:

Monica Bârlădeanu ar fi însărcinată la 45 de ani. Bomba a fost detonată de Matilda Pascal Cojocărița, care a dat-o de gol, în direct la Pro TV. Atunci când a fost întrebată de rezoluțiile pe care le are pentru 2024, actrița a dezvăluit că își dorește o „masă plină”. Atunci, însă, artista nu s-a abținut și a aruncat nucleara la TV, spunând că actrița ar fi însărcinată!

Matilda Pascal Cojocăriţa, despre Monica Bîrlădeanu: „E gravidă! E gravidă!”

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat printre invitații de seamă ai ediției speciale de Revelion, de la Pro TV. La momentul acela, actrița a fost întrebată de rezoluțiile pentru noul an. A mărturisit, misterioasă fiind, că și-ar dori o „masă plină”, în 2024.

Dana Budeanu, după imaginile cu Monica Bîrlădeanu la schi în Dolomiţi: „Aşa, tati! Gheorghiţă a executat perfect, pă barosăneală”

„Eu îmi doresc de la 2024 o masă plină”, a spus Monica, pe un ton misterios. De altfel, a mărturisit, în continuare, că respectivul aspect are sens pentru actriță, momentan, urmând ca la finalul anului 2024 să dezvăluie la ce s-a referit, de fapt. Însă, Matilda Pascal Cojocărița, artista de muzică populară în vârstă de 65 de ani, nu a „iertat-o” pe actriță, având o reacție neașteptată! A strigat direct de pe scaun!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

„Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a explicat actrita.

Aflata în primul rând al invitaților, Matilda Pascal Cojocărița a fost prima care a reacționat la spusele actriței în vârstă de 45 de ani. Fără să stea pe gânduri, aflată pe unul dintre scaunele invitaților la ediția specială de Revelion de la Pro TV, cântăreața de muzică populară a oferit o interpretare a mărturisirilor actriței. A spus că Monica Bîrlădeanu ar putea fi însărcinată.

„E gravidă! E gravidă!”, a spus cântăreața aflată pe unul dintre scaunele invitaților la Protevelion, scrie Cancan. „Stiuuu, vocea nu ma recomanda, dar n-am putut sa spun nu ocaziei de-a ma distra la un revelion fabulos alaturi de @andimoisescu ( care chiar sta bine pe voce, va promit), asa ca va propunem o piesa care o sa va aduca aminte de niste petreceri memorabile. 🌟🥳
In fond ce avem de demonstrat..si cui?!
Sa ne relaxam, zic.
Dar pentru Protevelion, neaparat sa fiti pregatiti cu ceva popcorn pe langa sampanie. O sa intelegeti atunci de ce.🤩”, a comentat Monica momentul, evitând să comenteze „bomba” Matildei pascal Cojocăriţa.

Între timp, actriţa se relaxează la schi în Italia. „Abia astazi as putea sa spun ca a fost o zi de ski absolut perfecta. Soare, zapada suficienta, partiile splendide, lume destul de putina. Unde mai pui ca am terminat ziua in jacuzzi, afara, pe mega relaxare.
Va puup tare!”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Monica Bîrlădeanu l-a dus pe Valeriu Gheorghiţă la schi în Dolomiţi de Revelion: „În viaţă, merită să aştepţi omul potrivit” VIDEO

Despre relația dintre Monica Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-a aflat la începutul verii, după ce aceștia au fost văzuți împreună într-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse, ba chiar și Dana Budeanu a comentat relația lor.

Inițial s-a speculat că actrița este într-o relație cu un bărbat căsătorit, însă imediat ea a lămurit zvonurile apărute. La momentul respectiv, Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI.

Cei doi au fost surprinși la un eveniment din Capitală, aceasta fiind prima lor apariție împreună în public, după ce pozele cu cei doi în piscina de pensionari din Bulgaria au făcut înconjurul internetului.

Monica Bîrlădeanu este extrem de activă pe reţelele de socializare şi în viaţa publică, ultima fiind la Revelionul unui cunoscut post TV, dar Valeriu Gheorghiţă poate fi doar bănuit în preajma vedetei, mai ales că a postat separat imagini cu el pe pârtia din Dolomiţi.

EXCLUSIV Dana Budeanu, sfaturi pentru Gheorghiţă: „Vrei să stai cu Monica Bîrlădeanu, fă flic- flac, că nu e o femeie obişnuită, nu e Monica din Drumul Taberei”

„1 ianuarie pe mine m-a prins pe partiile Dolomitilor, unde a si nins asta noapte, asa ca peisajele erau mult mai prezentabile de dimineata si uite-asa am si ce sa va arat.
In orice caz, situatia zapezii pe Italia, cel putin, se prezinta cam asa.
Sa avem cu totii un an nou binecuvantat cu tot ce ne e de folos fiecaruia dintre noi.”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, fără a prezenta însă şi vreo imagine cu fostul şef al vaccinării.

O altă postare, trimitere discretă la noua relaţie: Ca sa astepti in viata momentul, locul, omul potrivit, merita.

„Ce-am invatat in 2023:
[ ] Ca sa astepti in viata momentul, locul, omul potrivit, merita.
[ ] Ca perioadele „aride” au un scop: de acumulare, de pregatire, de schimbare de obiceiuri care nu te mai ajuta in viitor. Doar ca nimeni nu stie asta pe timp de „seceta” si-atunci toti cartim si protestam.
[ ] Ca orgoliul propriu e cel mai mare saboteur.
[ ] Ca „sanatatea e un dar” nu e un cliseu, numai ca intelegem darul doar cand nu-l mai avem.
[ ] Trezitul la 6 dimineata iti schimba viata.
[ ] Uneori sa intrebi un cersetor cum il cheama ii aduce mai multa bucurie decat cei 5 lei ai tai. Ca il faci sa se simta OM, nu tonomat de spalat constiinte.
[ ] Cand ai tendinta sa conditionezi pe cineva sau ceva, fa fix invers. Da oamenilor mana libera. Poate ca au nevoie sa faca propriile greseli.
[ ] Vinovatia trebuie stinsa imediat cu „iarta-ma”.
[ ] Lucrurile (materiale) nu pot fi niciodata mai importante decat oamenii.
[ ] Sa renunti la nevoia de a avea dreptate mereu e foarte greu, dar un semn major de evolutie.
[ ] Ca daca il scoti pe Dumnezeu din ecuatie… mai nimic pe lumea”,  a notat Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Medicul este mai mic decât actriţa

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița este mereu discretă cu viața sa personală, mai ales când vine vorba despre cea amoroasă.

Ea preferă să nu vorbească prea mult despre relațiile sale, astfel că a păstrat mereu o limită în acest sens. Vedeta pare a fi foarte fericită alături de partenerul ei, iar recent și-au făcut apariția împreună la un eveniment monden.

Citește și: Monica Bîrlădeanu aruncă bomba! Ce pretenții are de la Valeriu Gheorghiță: „Bărbatul să fie o rezolvare la nevoile personale, să rezolve probleme, să cumpere mașină, garderoba, să meargă în vacanțe”

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Publicul a aflat de povestea lor de dragoste după ce au fost fotografiați când se relaxau într-un jacuzzi, dintr-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă s-a zvonit că iubitul actriței ar fi căsătorit, însă ea a negat aceste informații imediat.

Puțină lume știe că între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă de trei ani, el fiind mai tânăr decât ea. Actrița are 44 de ani, iar medicul are 41.

Bruneta a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce s-a speculat că acesta ar fi fost căsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

Monica Bîrlădeanu este studentă la Psihologie

Monica Bîrlădeanu este din nou studentă. Actrița a ales să studieze Psihologia și este în anul doi de facultate. ”Studiez Psihologie în anul II la Facultatea Titu Maiorescu din București, tocmai am terminat un turneu de conferințe pe teme de beauty prin țară și mă pregătesc de Sărbători. Cam ca toată lumea”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru tvmania.ro.

Întrebată ce format de televiziune i-ar plăcea să prezinte, actrița a răspuns: ”Un format de tip quiz show, probabil, în punctul ăsta. Deși mi-e tare bine în seriale…”.

PORTRET DE ACTOR: Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu este o actrita, model si prezentatoare TV, care a jucat in numeroase productii romanesti, italienesti si americane, avand o cariera intr-o continua ascensiune. A prezentat emisiuni TV si a fost considerata, ani la rand, una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. Actrita a jucat si in filme si seriale de succes din America, sub numele de Monica Dean.

Viata personala
Monica Bîrlădeanu s-a nascut pe 12 decembrie 1978 la Iasi si a absolvit Facultatea de Drept din acelasi oras. Si-a inceput cariera in showbiz in calitate de model pentru campanii de publicitate si ca prezentatoare TV, fiind moderatoarea mai multor emisiuni. A fost numita cea mai frumoasa si cea mai sexy celebritate din Romania in anul 2002. Mama si cei doi frati ai sai au indemnat-o intotdeauna sa-si indeplineasca visurile, fie ca a preferat filmul, modelingul sau televiziunea.

Cariera actritei Monica Bîrlădeanu
Monica Bîrlădeanu a jucat in cateva filme de succes romanesti precum Moartea domnului Lazarescu (2005), Francesca (2009), Despre Oameni si Melci (2012) si filmele italienesti Angel of Evil (2010), Maternity Blues (2011) si Diaz – Don’t Clean Up This Blood (2012).
Pentru ca faima a adus-o peste ocean, actrita a jucat in filmele americane Buds for Life (2004), Caved In (2006), Second in Command (2006) si Closer to the Moon – romano-american (2013), sub numele de Monica Dean.
Monica Bîrlădeanu a avut roluri in serialele Lombarzilor 8 (2006), Lost (2006), Incubul (2006), Nip/Tuck (2006), Living & Dying (2007), Fall Down Dead (2007) si in filme scurte precum Maica Domnului de la parter (2010) si Stopover (2010).

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O altă veste a căzut ca un trăsnet. Șoferii din România se vor înfuria
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Benjamin Netanyahu trimite delegație pentru negocieri cu Hamas privind eliberarea ostaticilor
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!