Monica Pop, avertisment alarmant cu privire la această dietă. Medicul spune că procedura poate fi foarte toxică.
”Avertizare!!! Înșelătorie ordinară! Din nou mizeria cu Keto Diet”!!!
Invenție periculoasă!!! Nu cădeți în plasă!!!I? Nu cumva să comandați!
Au inceput din nou pe Facebook nemernicii cu înșelătoria ordinară cu un „medicament” de slăbit, Keto-diet, cu poze cu mine și un interviu inventat de ei cum că aș fi slăbit eu cu așa ceva! E O MINCIUNĂ ORDINARĂ, NU CĂDEȚI ÎN PLASĂ!!! Poate fi foarte toxic! Cine știe ce mizerii conține? Nu le pasă nemernicilor!!!!!
Cum mă puteam eu preta la așa o josnicie???!!! Ei se bazeaza pe naivitatea (ca sa nu spun altfel) unora, lipsiți total de logică și de informație! Ar trebui să știe oricine e interesat că NU EXISTĂ PASTILE DE SLĂBIT!!! Dacă ar exista, ar mai fi atâtea și atâtea milioane de grași pe planetă???!!!
ATENȚIE! Cei care vedeți reclama asta mincinoasă și interviul imaginar, vă rog SĂ-I RAPORTAȚI IMEDIAT!!!”, scrie medicul Monica Pop pe o rețea de socializare.
Dietele sărace în carbohidrați sunt din ce în ce mai căutate, iar cea mai recentă versiune este deloc strictă, dieta Keto sau regimul cetogenic, folosit inițial pentru a trata epilepsia în anii ’20. Haideți să aflăm mai multe despre dieta Keto!
Ideea este să-ți determini organismul să intre în cetoză, un proces metabolic în care ești forțat să arzi grăsimi în loc de carbohidrați, pentru a-ți hrăni musculatura și mintea. „Pentru majoritatea oamenilor, consumul de carbohidrați declanșează eliberarea hormonului numit insulină, care transformă carbohidrații în energie”, susține dieteticianul Amy Goss. Pentru a atinge cetoza, trebuie să-ți privezi celulele de carbohidrați pentru a descompune grăsimile asimilate în molecule numite cetone. „Cetonele, precum carbohidrații, reprezintă o sursă bună de energie,” spune Goss.
Dezavantajele pot fi destul de mari, deci consultă un medic mai întâi. „Scăderea insulinei poate duce la deshidratare, provocând simptome asemănătoare gripei în primele zile”, spune Goss. Cetoza produce acetonă, care va face ca respirația ta să miroasă cel puțin ciudat. Altă distracție: „constipația ca urmare a deshidratării și lipsei de fibre este ceva comun”, avertizează Dr. Cervenka. Renunțarea la carbohidrați mai poate duce și la deficite nutriționale și pietre la rinichi.
Citeşte şi: Monica Pop: „Pe domnul Arafat puterea l-a schimbat. Strategia asta este împotriva oamenilor”