Monica Tatoiu, despre motivele pentru care cuplurile ajung la divorț: „Lasă-l să se ducă. Toți bărbații înșeală”

Monica Tatoiu a descoperit, după două căsnicii eșuate, ce înseamnă o relație reușită sau una care se poate destrăma imediat. Vedeta a dezvăluit motivele pentru care oamenii divorțează.
Alina Costache
04 oct. 2023, 20:11
Monica Tatoiu, despre motivele pentru care cuplurile ajung la divorț: „Lasă-l să se ducă. Toți bărbații înșeală”
Monica Tatoiu, despre motivele care duc la divorț

Monica Tatoiu a mai fost căsătorită de două ori, înainte de a-l cunoaște pe actualul soț, Victor, alături de care are și un copil. De-a lungul timpului, femeia de afaceri a văzut pe propria piele ce înseamnă o căsnicie reușită, dar și una care poate eșua imediat. Ea spune că divorțurile din ziua de azi, care sunt tot mai dese, sunt cauzate de ambii parteneri. Femeia, pentru că nu știe să-i ofere bărbatului ceea ce-și dorește, iar bărbații pentru că nu au trecut prin toate experiențele la timpul lor.

Citește și: Monica Tatoiu, despre sacrificiile făcute de-a lungul vieții, care acum îi aduc o pensie colosală de 22 de mii de lei: „N-am făcut nicio măgărie, sunt foarte deșteaptă și modestă”

„De ce divorțează? Majoritatea bărbaților pe care eu îi știu așa sunt cei care nu și-au trăit tinerețea, au făcut copii de tineri, asta i-am zis fiului meu, până la 40 de ani nu te apuci să faci copii. Eu l-am făcut pe fiul meu la 38 de ani, nu e nicio problemă, e și deștept, și frumos”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului Realități cu Niculescu.

Monica Tatoiu susține că pentru ca o relație să reziste, între cei doi parteneri trebuie să fie, mai presus de orice, o relație de prietenie. Femeia trebuie să se reinventeze constant și nu să fie doar o casnică care face toate treburile din casă și atât.

„Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni, să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa.

Foarte simplu îl poți ține lângă tine. Multe se căsătoresc, fac copii și gata, îi dă de mâncare, face curățenie, nu. Trebuie tot timpul să te reinventezi. El trebuie permanent să descopere, el e vânător. Eu sunt pe principiul: amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Bărbatul meu nu le are cu de astea, lasă-l să se ducă, atât doar să nu devină permanent și că nu-i facă un copil, toți bărbații înșeală”, a continuat aceasta.

Citește și: Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi: „Îl bag sub masă pe Băsescu, dar nu consum tărie”

La rândul său, vedeta a aplicat aceste sfaturi și spune că aceasta este rețeta sigură către o relație longevivă. Aceasta susține că a ajuns la cele două divorțuri pentru că nu știa aceste lucruri și nu le-a pus în aplicare atunci când a fost nevoie.

„Când ceva se strică, amândoi sunt de vină. Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani. Eu tot timpul sunt altfel. Sunt perioade în care sunt nebună, gospodină, masculină, tu trebuie tot timpul să te schimbi. Am avut alți doi înainte, nu m-am ocupat și am divorțat. Nu trebuie să stai cu frica că-l pierzi. Trebuie să fim două bucăți ale aceleiași părți, dar asta se construiește în timp”, mai spune Monica Tatoiu.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai mic pod din lume. Face legătură între două sate din țări diferite, poate fi traversat doar de pietoni şi biciclişti, și puțini știu de el
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, despre iubitul fiicei sale. Se gândește doar la el
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Scene de COȘMAR la ceremonia de premiere! Canotoarei din România i s-a făcut RĂU, mai să LEȘINE după ce s-a văzut cu medalia de argint la gât
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Codul portocaliu de caniculă continuă sâmbătă în patru județe! Meteorologii anunță temperaturi de peste 40 de grade la umbră și disconfort termic accentuat
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
România pe locul 11 în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?