Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent: „Amândouă sunt furăciuni”

Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent. Vedeta a rămas fără cuvinte când a văzut cât are de plătit pe ultima lună a anului trecut. Nu este prima persoană care se plânge de costurile ridicate la gaze şi curent electric.
Alina Costache
31 ian. 2022, 10:14
Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent:

Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent. Vedeta a declarat că a avut un şoc când a văzut că are de plată 140 de milioane de lei vechi pentru utilitățile din luna decembrie și jumătate din luna ianuarie.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate: „Am făcut și avorturi pentru elevele mele”

Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent

Femeia de afaceri a recunoscut că stă zi de zi la o termperatură optimă în locuință, mai ales pentru că are în casă și pisici.

Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni” a spus Monica Tatoiu la Showblitz de la Antena 3.

Monica Tatoiu intervine în scandalul anului

Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Aceasta i-a transmis fiicei Ionelei Prodan că dragoste cu forţa nu se poate, precizând că e greu să trăieşti cu o femeie care are personalitatea Anei.

Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei.

Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi este foarte greu să accepte și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta.

Am văzut fotografiile (nr. cu Reghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unul bogat, nu îl leagă de ea.

Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui… Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos”, a spus Monica Tatoiu la emisiunea lui Teo.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!