Monitorizarea holistică end-to-end și perspectiva utilizatorului

Monitorizarea „tradițională” a încărcării procesorului, a eficienței bazei de date sau a disponibilității aplicațiilor, nu mai este suficientă pentru arhitecturile complexe de sistem de astăzi. Funcționalitatea optimă și calitatea înaltă a sistemelor și aplicațiilor pot fi asigurate doar prin monitorizarea holistică end-to-end, care include mai presus de toate și perspectiva utilizatorului.
Alina Costache
23 iun. 2023, 18:35
Monitorizarea holistică end-to-end și perspectiva utilizatorului

Cu toate acestea, stabilirea unui proces de monitorizare end-to-end este complexă și implică o serie de provocări. Selectarea tehnologiilor adecvate, identificarea proceselor critice pentru afaceri sau determinarea valorilor prag potrivite, sunt doar câteva dintre sarcinile Charisma software medical. În special, aceasta include fluxuri de lucru mai eficiente și promovarea cooperării multidisciplinare în domeniul îngrijirii medicale, prin schimbul de date fără probleme între toate părțile interesate, implicate în asistența medicală.

De ce este nevoie de un software medical?

Poate ajuta numeroase instituții medicale să conecteze sisteme informaționale care creează, gestionează și schimbă informații clinice, pentru a crește eficiența și, în același timp, a îmbunătăți calitatea îngrijirii. Este cel mai important sistem de acces la servicii în mediul de sănătate. Noua soluție bazată pe browser și, prin urmare, mobilă, deschide noi dimensiuni pentru clienți. Astăzi, multe organizații medicale se bazează pe acest sistem central de management al performanței. De la fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice unei unități medicale, până la regulamente de raportare electronică a statisticilor şi decontărilor către CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) – Platforma Integrată a Asigurărilor de Sănătate (PIAS – SIUI, SIPE, CEAS), sistemul software oferă, pur și simplu, mai multe servicii integrate. Pentru clinici, spitale și alte unități de asistență medicală, precum și pentru producătorii dispozitivelor medicale și furnizorii acestor dispozitive, sistemul software este partenerul responsabil pentru digitalizare și expertul cu o bază mare în inginerie software. Echipele identifică potențialul companiei pentru digitalizare, optimizează procesele clinice și creează strategii și soluții digitale.

Pregătiți pentru viitor, cu un software medical durabil

Sistemul software face ca procesele clinice să fie mai inteligente. Doar software-ul care a fost conceput pentru a fi inteligibil, menținut și durabil, rămâne extensibil pe termen lung. În acest fel, noile tehnologii pot fi integrate în orice moment și cerințele viitorului pot fi, de asemenea, implementate cu ușurință, fără să fie necesară o relansare completă. Soluțiile interoperabile permit un grad ridicat de flexibilitate prin sisteme de interconectare perfectă. În plus, gama proprie de servicii poate fi extinsă cu ajutorul rețelei diferitelor sisteme, evitând astfel întreruperile ineficiente ale procesului și, deci, îmbunătățind considerabil experiența utilizatorului.

Un program complex end-to-end pentru instituțiile medicale include mai multe componente care sunt esențiale pentru furnizarea eficientă a asistenței medicale. O astfel de componentă este un sistem software medical, care este o versiune digitală a diagramei unui pacient cu informații stocate pe un sistem informatic. Sistemul oferă furnizorilor de asistență medicală acces ușor la informații despre pacient, inclusiv istoricul medical, rezultatele testelor și înregistrările medicamentelor. Acest lucru ajută la eficientizarea îngrijirii pacientului și la îmbunătățirea procesului decizional clinic. Sistemul software facilitează, de asemenea, comunicarea între furnizorii de servicii medicale și reduce riscul erorilor rezultate din comunicarea greșită.

Componente ale sistemului software medical

Acesta este un sistem software complet conceput pentru spitale, clinici, cabinete medicale, laboratoare, centre de imagistică și farmacii. Fiind primul sistem software românesc utilizat de liderii serviciilor medicale, sistemul integrează și optimizează diverse procese de asistență medicală pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea în general. Cu funcțiile sale simplificate de gestionare a pacienților, profesioniștii din domeniul sănătății pot accesa cu ușurință înregistrările pacienților, pot gestiona programările și pot urmări istoricele medicale. Această soluție software end-to-end asigură că unitățile medicale pot funcționa fără probleme și eficient, oferind îngrijiri de calitate pacienților.

Sistemul oferă, de asemenea, o alocare eficientă a resurselor, permițând profesioniștilor din domeniul sănătății să gestioneze resurse precum echipamente medicale, personal și medicamente. Această caracteristică asigură că resursele sunt distribuite în mod eficient, reducând risipa și îmbunătățind îngrijirea pacientului. Software-ul oferă, de asemenea, analiză și raportare cuprinzătoare a datelor, permițând profesioniștilor din domeniul sănătății să monitorizeze eficacitatea operațiunilor lor și să ia decizii bazate pe date pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților. Gestionează operațiunile zilnice ale unităților medicale, gestionând milioane de pacienți și câștigând recunoaștere pentru performanța sa ridicată.

DailyBusiness
Pensie record în România! Un român încasează peste 108.000 de lei pe lună doar din contributivitate!
Spynews
Cum comunică Ozana Barabancea cu părinții ei decedați. Ce face jurata Te cunosc de undeva de fiecare dată când merge la mormânt: „Îi bag în ședință”
Bzi.ro
Alexandru Papadopol, acuzat că și-ar fi părăsit iubita înainte de nuntă! Ce a spus actorul în apărarea sa
Fanatik.ro
Animalul pe care românii îl cresc cu drag, dar care ajunge pe mesele străinilor. Zeci de mii tone au mers la export anul trecut
Capital.ro
Călin Georgescu nu va fi lăsat să candideze! Decizia CCR pe care o așteaptă toată România
Playtech.ro
Laura Vicol, gest disperat înainte de a fi arestată. Ce a făcut de faţă cu toată lumea, nu se mai...
DailyBusiness
Angajări pe bandă rulantă la McDonald’s. Iată ce salariu se oferă și care sunt beneficiile
Adevarul
Misterul bombelor atomice pierdute prin oceane. O singură astfel de armă are un randament de 3.8 megatone
wowbiz.ro
Monalisa Liuba, afacerista de 35 de ani care a murit într-un salon din Chișinău, condusă pe ultimul drum! O cunoscută interpretă de muzică populară a dat detalii despre înmormântarea tinerei. Nici acum nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat: „N-ai cum...”
Spynews
De ce să nu mai arunci coaja de la fructe și legume. Cum poate fi folosită
Spynews
O influenceriță din România a izbucnit în lacrimi după ce a fost acuzată că a slăbit cu medicamente de diabet și nu mâncând sănătos / VIDEO
Evz.ro
Vești foarte proaste despre tezaurul dacic furat. Pierdere ireparabilă
Ego.ro
Motivul pentru care Bianca Censori a apărut fără haine la premiile Grammy 2025
Prosport.ro
FOTO. Milionarul de 53 de ani a cerut-o de nevastă pe iubita lui cu 24 de ani mai tânără
kanald.ro
Când intră alocațiile pe card în luna februarie 2025! Copiii își primesc sumele mai devreme
Cancan.ro
Doc și soția lui s-au despărțit după Survivor de la Pro TV. Motivul: A atentat la Bianca Patrichi
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
Dezvăluirea momentului despre Călin Georgescu. Ce s-a întâmplat la alegerile prezidențiale din 2024
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. S-a iubit cu milionari celebri, iar acum l-a părăsit pe fotbalistul prins dopat cu cocaină la Dinamo: „Mă uit la toți şi toate cum se înşală între ei”
stirilekanald.ro
Breaking news despre banii românilor!
substantial.ro
Cel mai grav atac armat din Suedia zguduie comunitatea din Orebro
MediaFlux
RĂSTURNARE privind ALEGERILE! RAPORT privind PREZIDENȚIALELE: MANIPULĂRI pe scară largă
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Bugetul CNAS pentru 2025 acoperă doar 10 luni de medicamente compensate: sănătatea românilor în mare pericol