Monstrul din Caracal a cedat nervos în faţa anchetatorilor: „Am recunoscut tot. Lăsaţi-mă în pace!”

După ce a acuzat că a fost bătut de polițiști, dar a fost contrazis de IML, iar mai apoi a plimbat anchetatorii pe mai multe piste false, Gheorghe Dincă a cedat. Monstrul din Caracal a bătut cu pumnul în masă în fața oamenilor legii și a cerut să fie lăsat în pace.
Filip Stan
05 aug. 2019, 12:27
Monstrul din Caracal a cedat nervos în faţa anchetatorilor:

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, spun surse din cadrul anchetei.

Conform surselor citate, Gheorghe Dincă le-ar fi indicat anchetatorilor o pădure de lângă Caracal unde susţine că ar fi aruncat părţi din corpul Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie. Acolo, anchetatorii ar fi găsit, luni, rămăşiţe umane, afirmă sursele. Luni, anchetatorii continuă să caute probe în cazul Caracal.

Cazul din Caracal ia proporţii nebănuite. Gropile betonate ar putea ascunde alte cadavre. Anunţul făcut de criminologi 

Duminică a fost a treia zi în care anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi care ar fi afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie, dar şi în împrejurimi.

Ulterior, DIICOT a explicat că au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate, fiind cercetate locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara bărbatului.

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său, arăta DIICOT.

La sesizarea unei vecine, anchetatorii au descoperit obiecte vestimentare.

Vineri, la o săptămână după ce au intrat pentru prima oară în casa bărbatului, poliţiştii au reluat cercetările.

Sâmbătă, anchetatorii au căutat telefonul Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui, unde Dincă a susţinut că l-a aruncat. 

„A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale”, a declarat sâmbătă avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

„Cercetarea la faţa locului reluată în această dimineaţă a vizat fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a a precizat sâmbătă după-amiază Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

Tot sâmbătă, DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în 24 iulie, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT preciza că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

 

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

La data dispariţiei, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare neagră, tenişi de culoare albastră. Conform anunţului postat pe site-ul Poliţiei Române, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la acel moment.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!