„Moș Crăciun cu mușchi” este din Brăila și se antrenează la -12 grade la bustul gol. Alimentul-minune care-l ajută să facă față temperaturilor negative

Pe celebrul Hulk Hogan, protagonistul filmului "Moș Crăciun cu mușchi", îl cunoaște o lume întreagă. Ei, bine, celebrul actor are un demn urmaș chiar în România, mai exact la Brăila. Daniel Stanciu nu-i calcă pe urmele talentului actoricesc, ci pe urmele abilităților sportive. Mai exact, brăileanul, o adevărată vedetă locală în Brăila, aleargă la bustul gol atunci când temperaturile sunt negative.
Alina Costache
19 dec. 2023, 12:40

„Moș Crăciun cu mușchi” este angajat în Armată și s-a apucat de sport, în urmă cu 10 ani, ca să scape de kilogramele în plus. Cu timpul, a început să participe și la maratoane, iar să alerge la temperaturi foarte scăzute i s-a părut o provocare. La început, alerga îmbrăcat, ulterior a început să renunțe la hainele care-i acopereau trunchiul. Cea mai mică temperatură la care a alergat a fost – 12 grade. De asemenea, face băi în apă rece și în apă înghețată tot în scopul testării limitelor personale.

Am zis să învăț să alerg pe toate temperaturile. M-am gândit că, dacă prind un maraton când sunt temperaturi scăzute, ce fac, abandonez? Nu fac mulți ceea ce fac eu și mă simt și bine. În Brăila nu știu dacă mai este vreunul care aleargă ca nebunul la temperaturi așa scăzute, la bustul gol.

Am experimentat și băi în apă rece și în apă cu gheață, în Lacul Sărat și în Dunăre. Erau -5 grade afară și se simțeau undeva la -8 grade. Lacul Sărat avea o mică pojghiță de gheață. M-am bucurat de această experiență împreună cu un prieten. Cea mai joasă temperatură la care am ajuns a fost de -12 grade, dar se simțeau -14, eram pe faleză, în Brăila. Anul acesta, până acum, cea mai mică temperatură la care am alergat a fost de -7 grade, dar cam viscolea, bătea vântul”, a povestit Daniel Stanciu pentru Gândul.

Brăileanul este de părere că dieta este cea care îl ajută să reziste temperaturilor scăzute. Mai cu seamă ouăle de prepeliță pe care le consumă într-o cură de o lună.

Dacă știi să îl asculți, organismul îți vorbește. Dacă simt că o temperatură mă dezavantajează și nu o pot suporta, decât să dau în hipotermie, mai bine mă protejez. Nu încercați dacă nu aveți un minimum de antrenament! Eu fac o cură cu ouă de prepeliță în fiecare an, le consum crude, pe stomacul gol. Mănânc 140 de ouă de prepeliță timp de o lună”, mai spune Daniel Stanciu.

Iarna, pe lângă faptul că aleargă pe faleza Dunării la bustul gol, mai are o activitate care îi aduce mare satisfacție: se îmbracă în Moș Crăciun și le oferă copiilor cadouri.

 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...