Motivul incredibil pentru care oul kinder este interzis. Ouăle Kinder cu surprize sunt interzise pe teritoriul american din anul 1938, urmare unui incident în care o persoană s-a sufocat din cauza jucăriei din interior.
Citește și: A nins cu ciocolată în Elveţia din cauza unei defecţiuni a fabricii Lindt
În Statele Unite, legea interzice să fie plasat orice produs necomestibil în interiorul unor produse care sunt comestibile. Autoritățile sunt extrem de serioase cu această lege, în anul 2011, unei turiste din Canada i-au fost confiscate ouăle kinder pe care le avea în bagaj, iar autoritățile i-au aplicat o amendă în valoare de 2,500 de dolari.â
Ouăle kinder sunt unele dintre cele mai cunoscute dulciuri din lume, însă americanii nu se pot bucura de acestea. Anual, peste 60.000 de ouă cu surprize sunt confiscate la granița Statelor Unite ale Americii, iar amenda pentru introducerea acestui tip de ciocolată în țară poate ajunge și la 2.500 de dolari.
Motivul incredibil pentru care oul kinder este interzis. Legea a fost introdusă în anul 1938 și precizează faptul că toate dulciurile care conțin în interior părți necomestibil, ce pot fi ușor înghițite de cei mici, sunt interzise.
În anul 2012, mai mulți cetățeni americani au încercat printr-o petiție semnată și înaintată la Casa Albă să schimbe legea, însă colectarea semnăturilor nu a avut succes, având în vedere faptul că nu s-au strâns destule semnături civile pentru ca cererea să fie luată în considerare.
Citește și: Prințul Harry a fost desemnat ”cel mai sexy membru al unei familii regale”
Sullivan Poulter a făcut o descoperire incredibilă despre celebrele ouă kinder, iubite de toții copiii din lume. Mai exact, bărbatul a aflat faptul că acestea au fost făcute în așa fel încât se semene cu un ou adevărat. Aceasta a împărtășit această descoperire pe un grup al copiilor din anii 1980, iar mulți dintre aceștia au rămas impresionți de descoperirea acestuia.
Oul Kinder este făcut din ciocolată, cu un strat interior de cremă de ciocolată cu lapte. În mijlocul se află o căpsulă mică de plastic care o conține o jucărie surpriză. Însă, Sullivan a descoperit faptul că această capsulă este menită să reprezinte gălbenușul oului.
Postarea sa a strâns 3.500 de like-uri, 20.000 de distribuiri și sute de comentarii. Mai multe persoane au aflat acest lucru datorita descoperirii bărbatului, menționând faptul că nu și-au închipuit niciodată acest lucru.
O femeie a comentat faptul că în 45 de ani nu s-a gândit niciodată la acest lucru. ”45, cine știa ??? Se pare că nu ești niciodată prea bătrân pentru a învăța ceva nou!!”
Ciocolata Kinder a fost creată de Michele Ferrero, în Italia, în 1968. Peste șase ani, echipa a venit cu ideea oului Kinder Surprise, pentru a le oferi copiilor „bucuria tradițiilor de Paște pe tot parcursul anului”.