Motivul incredibil pentru care profesorul din Bihor şi-a ucis iubita. Bone Ferenc le-a povestit tot anchetatorilor

Profesorul suspectat ca și-a ucis iubita și i-a aruncat trupul pe un câmp din Bihor a fost prins. Acesta a fost săltat de polițiștii bihoreni dintr-un vagon de tren dezafectat în care se ascundea. Mașina lui a fost găsită în apropiere, parcată în fața apartamentului pe care îl închiriase în Oradea.
Alina Costache
27 mai 2022, 13:24
Motivul incredibil pentru care profesorul din Bihor şi-a ucis iubita. Bone Ferenc le-a povestit tot anchetatorilor

Bone Ferenc, care și-a ucis iubita și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor, și-a recunoscut fapta după ce a fost prins de polițiștii bihoreni dintr-un vagon de tren dezafectat din Oradea, în care se ascundea.

În faţa anchetatorilor, bărbatul, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, în vârstă de 43 de ani, a spus că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte.

Bărbatul a povestit şi că şi-a sugrumat iubita la Vălul Miresei deoarece ar fi cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Bărbatul a spus că în momentul în care a fost refuzat și-a pierdut mințile. El le-a spus anchetatorilor că nu a dorit să o omoare pe tânără.

Bone Ferenc a povestit anchetatorilor că și-a dat seama ce a făcut abia când a văzut că tânăra și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat, potrivit Antena 3. A pus cadavrul fetei în portbagajul maşinii sale, apoi a pornit la drum spre Cluj.

Pe drum s-a oprit de mai multe ori şi s-a aşezat lângă ea în portbagaj, ba chiar a şi îmbrăţişat-o, totul pentru a fi, spune bărbatul, cât mai aproape de ea pentru mult timp, scrie observatornew.ro.

Bone Ferenc le-ar fi spus anchetatorilor că a decis să scape de trupul neînsufleţit al fetei în momentul în care acesta a început să miroasă urât, notează sursa citată.

Bone Ferenc şi iubita lui, Beata Molnar, plecaseră la munte în weekend. Au vizitat Cascada Valul Miresei, iar la un moment dat ceva s-a întâmplat între ei căci bărbatul a sugrumat-o. După ce ar fi realizat ce a făcut, bărbatul a ascuns trupul femeii în portbagajul maşinii şi s-a întors acasă la Cluj. A împachetat cadavrul în saci de gunoi şi l-a aruncat în nişte tufişuri în zona unei benzinării dezafectate de la marginea satului Corniţel, din apropiere de Aleșd, judeţul Bihor. Cadavrul fetei a fost găsit miercuri de criminalişti. Fata nu prezenta urme de lovituri, însă era desfigurată pentru că animalele începuseră să mănânce din ea până a fost găsită.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru omor, iar Bone Ferenc riscă ani grei de închisoare.

Citeşte şi: Cine este presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are dosar penal după ce şi-ar fi bătut fosta iubită

Criminalul avea antecedente violente

Boné Ferenc a fost cadru didactic al Facultății de Arte Film, Fotografie și Media de la Universitatea Maghiară Sapientia Transilvania (EMTE) din Cluj-Napoca.

Pe 30 iunie 2020, bărbatul a fost dat afară după ce şi-a agresat fosta iubită, în plină stradă în centrul Clujului. Camerele de supraveghere au înregistrat, atunci, atacul extrem de violent al bărbatului, care şi-a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar apoi a dat-o de câteva ori şi cu capul de pavaj. În urma bătăii, Boné a fost concediat, s-a ales cu dosar penal pentru loviri, a fost reţinut, iar pe numele lui s-a emis şi un ordin de restricţie.

Pe 3 martie 2021, Boné Ferenc a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare, pedeapsă suspendată sub supraveghere pe o perioadă de 3 ani, plus 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Totodată, instanţa i-a impus bărbatului să frecventeze un program de reintegrare socială, dar şi unul de consiliere psihologică „în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa” în comportamentul său.

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
Mașinile interzise pe autostradă. Legea spune clar: NU au voie să circule pe autostrăzi!
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Grindeanu, pe urmele lui Ceaușescu. Un proiect din comunism, readus la viață
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Suspendarea definitivă a permisului auto. Șoferii care nu pot fi iertați de lege. Pieton pe viață
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Statele membre UE trebuie să prezinte câte doi candidați pentru posturile de comisari europeni
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'