Motivul pentru care Andreea Mantea este încă singură. ”Nu e loc pentru alte persoane”

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românsc. Chiar dacă iese mai rar la evenimentele mondene, vedeta tot se afirmă de fiecare dată. Iată ultimele sale declarații.
Filip Stan
29 iun. 2024, 14:52
Motivul pentru care Andreea Mantea este încă singură. ”Nu e loc pentru alte persoane”

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românsc. Chiar dacă iese mai rar la evenimentele mondene, vedeta tot se afirmă de fiecare dată. Iată ultimele sale declarații.

Te-ar putea interesa și Remediul natural care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească: „Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului”

Prezentatoarea show-ului matrimonial Casa Iubirii susține că stresul și-ar fi pus amprenta asupra corpului ei. De altfel, frumoasa Andreea Mantea a vorbit și despre motivul pentru care este singură.

Despre siluetă, Andreea spune că a renunțat la a se mai cântări, mai ales că acum pare că se simte bine în pielea ei.

„Nu mă mai cântăresc absolut deloc. Nu mai vreau să mă mai cântăresc, deci nu știu câte kilograme am”, a spus ea.

„Da. Eram un M sigur, acum îmi place să mă îmbrac în M; pentru că sunt mai lejeră, dar eu sunt, cred, un S forțat, cam așa”, a zis ea.

Întrebată și cum a reușit să slăbească, aceasta a spus: ”Stresul! Sunt niște “pastile”, le luăm dimineața, la prânz, seara, în trafic, la muncă, copilul. Sunt niște “pastile” care au efect imediat. Stresul: dimineața, prânz, seara!”.

”Sunt singură și nici nu e loc pentru alte persoane”

Mantea a fost întrebată și cum arată harta vacanțelor pentru David.

„Exact. Și pentru că este nehotărât, atunci am să-l ajut să învețe ce înseamnă responsabilitatea. Dacă el nu se decide la un lucru și visează cai verzi pe pereți, asta o să-l las să descopere. Eu îl cresc un pic diferit, nu vreau să-l țin așa în puf, vreau să fie real totul. Măi, nene, nu te-ai hotărât, aia e! Mi-a zis că vrea în America.

Mergem și în America, pentru că și eu vreau în America. Nu am făcut niciun plan pentru această vară, pentru că am foarte multe proiecte în derulare, alte lucruri pe lângă Casa Iubirii, și atunci cumva m-am gândit că poate în această vacanță să reușesc să mai rezolv din ele.

Pentru că sunt mai multe vacanțe, nu e doar una, și atunci o să încep cu rezolvarea tuturor lucrurilor, pe care nu am reușit să le rezolv până acum. Așa o să fie! Vreau să văd cum e să ai timp și să-ți rezolvi din treburi. Iar apoi cu vacanța chiar nu știu. Sunt multe locuri în care vreau să ajung, multe locuri în care vrea el să ajungă, probabil o să tragem la sorți, habar nu am”, a declarat Andreea Mantea.

„Cum ești pe plan personal? Ultima dată erai singură și nu aveai loc pentru altcineva”, a fost o altă întrebare adresată de reporterul Ciao.

„Este exact la fel. Sunt singură și nu avem nici timp, nici loc pentru alte persoane. Fericirea la mine arată exact așa cum o doresc eu și cum o creez eu în fiecare zi. În acest moment, viața mea este exact așa cum îmi doresc eu să fie. Când o să-mi doresc mai mult, va fi posibil ca să zic așa”, a mai mărturisit, printre altele, vedeta.

„Deci trebuie să te îndrăgostești”, i-a spus reporterul.

Te-ar putea interesa și Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala teribilă cu care a fost diagnosticată: „Nu mai pot să trăiesc aşa”

„Nu! Eu consider că și asta putem să controlăm. Adică nu sunt singură pentru că nu știu, aoleu, sunt ciungă, urâtă, nebună, nu! Sunt singură pentru că așa vreau și pentru că așa sunt bine eu acum. Dar nu zic că așa o să rămân pentru tot restul vieții, ci pur și simplu am luat eu o hotărâre, o perioadă de timp să mă ocup de mine și de David, atât! Și este cea mai bună decizie pe care am luat-o, crede-mă! Dar o să vină momentul când, evident, get out there! Dar nu acum, chiar nu acum”, a fost de părere Andreea Mantea.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Anunțul lui Ion Iliescu după ce Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață: “Așa se va întâmpla”
Capital.ro
Îți confiscă mașina pe loc. Șoferii sunt verificați. Este interzis să intre în țară
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Pericol pentru toți clienții eMag! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Baremele de corectare la Limba Română. Cum vor judeca profesorii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
VIDEO ȘOCANT | Emily Burghelea, tumefiată pe internet 😲 'E un miracol că am rămas în viață'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Se dau banii înapoi. Schimbare crucială în România. Marcel Boloș: Omul nu trebuie să facă absolut nimic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Partidele politice franceze încearcă să blocheze ascensiunea RN după victoria în primul tur al alegerilor parlamentare
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?