Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic: „Am profesat trei ani, dar a fost alegerea cea mai bună”

Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic. Se numără printre cele mai bogate femeie din România, însă puțină lume știe că a făcut Medicina și a profesat trei ani. Vedeta a decis să se retragă din această zonă în favoarea afacerilor cu mobilă.
Alina Costache
03 apr. 2024, 15:55
Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic:
Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic

Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic. Femeia de afaceri este împăcată cu decizia pe care a luat acum mulți ani și anume de a-și încheia orice legătură cu medicina. Vedeta nu s-a consultat cu nimeni, a luat de una singură hotărârea, iar mama sa a fost foarte afectată,

Recunosc că nu am întrebat pe nimeni! Totuși, era decizia mea! Aveam destul de mulți ani, eram căsătorită, aveam copil! Dacă luasem deja decizia de a avea familie, cred că a lua decizia de a merge pe drumul meu ținea doar de mine!

Mama a fost, într-adevăr, cea mai supărată! Ea e singura care mai are regrete că nici eu, nici sora mea nu am urmat căile medicinei! Deși ne-a înțeles, a fost  un moment greu pentru mama și pentru relația mea cu ea! Dar, în rest, totul a venit de la sine!‘, a declarat Camelia Șucu pentru Ego.ro.

Motivul pentru care Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic

După Revoluția din 1989, traseul ei profesional a luat o cu totul altă întorsătură. A renunțat să continue cariera de medic, în detrimentul afacerilor.

Indiferent că nu am profesat decât trei ani Medicină, nu o să uit niciodată anii petrecuți în facultate, care pentru mine au fost cei mai frumoși ani, anii în care am învățat foarte multe lucruri interesante, corpul uman este minunat. Am terminat Medicină Generală și specializarea ți-o luai după ce făceai anii de stagiatură, perioadă pe care nu am mai apucat să o termin.

Am intrat din perioada de stagiatură în Medicină într-o perioadă de stagiatură în ale businessului, pe care am continuat-o din 93 și nu am regrete. Am lucrat în spitale, noi oricum toată facultatea am petrecut-o mult în spitale, pentru că făceam stagiile acolo. Am terminat facultatea în 1990‘, spunea Camelia Șucu, acum câțiva ani.

Citește și: Cum se menține Camelia Șucu la 59 de ani. Femeia de afaceri urmează cu strictețe acest program: „De 2 ani funcționează foarte bine”

Cât despre momentele dificile, fosta soție a lui Dan Șucu a mărturisit că niciodată nu a renunțat la vreo idee pe care a avut-o, deși au existat business-uri care nu au funcționat.

Alegerea cea mai bună a venit atunci când am renunțat la cariera de medic pentru că voiam să dau viață casei unui om! Viață nu înseamnă numai a pune două scaune și o masă. Înseamnă armonie!

Chiar dacă în 1993 lucrurile acestea nu se înțelegeau, când mergeam la târgurile de mobilă mă inspirau ambientele văzute acolo și le aduceam acasă! Le adaptam cu ceea ce aveam în România.

Cred că m-a împlinit această alegere de a merge pe partea de mobilă, accesorii, interioare. Ce nu aș mai face? Ceea ce te doboară, te întărește! Orice om din business și antreprenoriat trece prin momente foarte dificile!

Am avut și alte afaceri pe care le-am început, unele au mers, altele nu! Nu am renunțat niciodată la vreo idee, pur și simplu mi-am spus că nu a fost momentul, dar o să vină! Am 2 fete, 3 nepoți, are cine să le ducă mai departe! Nu vor pieri!’, a mai spus Camelia Șucu.

Chiar dacă a schimbat radical domeniul de activitate, femeia de afaceri știe cât de solicitantă este meseria de doctor. „Perioadele de cameră de gardă sunt extrem de extenuante. Pentru mine, toți medicii sunt niște îngeri‘,Moti spunea femeia de afaceri acum ceva timp.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?