Motivul pentru care Lidia Buble nu apare niciodată însoțiță de iubitul ei! Artista spus tot: „M-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute”

Lidia Buble a vorbit despre un subiect extrem de sensibil din viața ei, mai exact despre motivul pentru care nu se afișează niciodată alături de iubitul ei.
Alina Costache
02 mai 2024, 23:49
Motivul pentru care Lidia Buble nu apare niciodată însoțiță de iubitul ei! Artista spus tot: „M-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute”
Motivul pentru care Lidia Buble nu apare niciodată însoțiță de iubitul ei! Artista spus tot: „M-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute”

Lidia Buble demonstrează relația pe care o avem cu noi înșine este extrem de importantă pentru întreaga noastră viață. De la o vârstă fragedă, părinții ei au cultivat în artistă acceptarea și iubirea de sine. Crescută într-o familie numeroasă, alături de șase frați și patru surori, în care credința în Dumnezeu a fost fundamentală, Lidia a devenit un model de naturalețe pentru femeile care o admiră.

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”

Premiată cu titlul de „Natural Beauty” la Premiile Unica.ro 2024, Lidia a transmis un mesaj puternic tuturor femeilor care au avut îndoieli cu privire la propria lor frumusețe. Deși nu a fost însoțită de iubitul ei, Horațiu Nicolau, la eveniment, Lidia a dezvăluit importanța pe care o acordă relației lor și de ce au ales să își păstreze viața privată departe de ochii publicului. De aproximativ trei ani, Lidia și Horațiu formează un cuplu discret, evitând să se expună în fața curioșilor și preferând să-și trăiască iubirea în intimitate.

„Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a spus Lidia Buble, la Premiile Unica.ro 2024.

Pentru Lidia Buble, cele mai importante aspecte dintr-o relație sunt iubirea necondiționată, comunicarea și respectul. Cântăreața consideră că este norocoasă să aibă alături un bărbat care-i înțelege profesia solicitantă. La Fresh by Unica, artista ne-a mărturisit că se percepe drept „iubibilă”, deoarece este o femeie care oferă foarte multă atenție și dragoste partenerului de cuplu. Totodată însă, a admis că faptul că iubește libertatea o poate face dificilă uneori.

„Pentru mine, iubirea este cheia tuturor problemelor, și comunicarea, și respectul. Bineînțeles, astea sunt cele mai importante. Respect, comunicare și iubire necondiționată, pentru că așa cum eu ofer iubire necondiționată, la fel îmi place să și primesc”, ne-a mai spus Lidia Buble la Premiile Unica.ro 2024.

Provenind dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, Lidia își dorește, la rândul ei, să devină mamă. Nu în viitorul foarte apropiat, căci este încă foarte ancorată în tot ceea ce ține de cariera ei muzicală, însă știe deja un aspect foarte important pe care vrea să-l transmită mai departe copiilor ei.

„M-am născut și cu o doză destul de mare de încredere în sine. Mi-a fost insuflată de către părinți. Tata de mici ne spunea: „Cum v-o lăsat Dumnezeu nu vă poate face nimeni mai frumoase!”. Am crescut cu aceste principii de viață sănătoase. La rândul meu, când o să am copii, fie că sunt fete sau băieți, o să-i învăț acest lucru. Este foarte important să avem încredere în noi și să ne iubim exact așa cum suntem. Să ne îmbrățișăm cu tot cu defecte. Eu nici nu le văd ca defecte, le văd ca atuuri”, a mai spus Lidia Buble, pentru Unica.ro.

Citește și: Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!