Motivul pentru care Liviu Vârciu nu-i dă bani de buzunar Carminei, fiica sa: „Dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat”

Liviu Vârciu are o relație specială cu fiica lui, Carmina. De când s-a mutat în București, însă, a decis să nu-i mai ofere fiicei sale bani de buzunar. Iată care e motivul.
Filip Stan
20 mai 2024, 17:58
Motivul pentru care Liviu Vârciu nu-i dă bani de buzunar Carminei, fiica sa:

Liviu Vârciu a hotărât să nu-i mai dea bani de buzunar Carminei, fiica sa. Tânăra s-a întors să locuiască în Arad, unde și-a deschis propria ei afacere.

Carmina Vârciu are 21 de ani și are o carieră de succes pe zona de online. Încă de la vârsta de 17 ani reușește să se întrețină singură și nu are nevoie de bani de la părinți. Anul trecut, când s-a mutat în București, tatăl ei a ajutat-o cu bani. I-a oferit suportul necesar ca să-și înceapă viața pe cont propriu, i-a cumpărat un apartament și o mașină. Acum, însă tânăra se întreține singură, face bani din campaniile online, dar și din magazinul cu lumânări pe care îl are. Carmina locuiește acum din nou în Arad, cu mama ei.

Citește și Cătălin Botezatu este îndrăgostit! Designerul, dezvăluiri inedite. ”Nu îmi plac femeile îngălate”

Liviu Vârciu a spus că își dorește ca fiica lui să-și păstreze ambiția de a-și câștiga singură propriii ei bani. Cu toate că îi asigură toate cele necesare pentru casă, artistul e de părere că independența financiară e cea mai importantă pentru dezvoltarea ei.

„Da, e independentă! De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament, i-am luat mașină, îi plătesc tot ce se poate plăti la casă numai să nu îmi ceară bani. Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc lunar niște bani, îi fac un rău, pentru că noi suntem din neamul «muieți îs posmagii», am fost niște putori toți”, mărturisește Liviu Vârciu, potrivit ciao.ro.

Cu ce se ocupă fiica lui Liviu Vârciu

Carmina e o tânără independentă. Reușește să facă față tuturor cheltuielilor cu ajutorul campaniilor online pe care le are. În trecut a lucrat la magazinul Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. În momentul de față, are o afacere cu lumânări.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București, și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele. Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Ana Roman. Mie tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Ana de foarte mult timp”, spunea Carmina Vârciu, pentru Fanatik.

Citește și Andreea Bălan, despre momentele grele din relația cu Victor Cornea. ”Deseori se întâmplă”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'