Motivul pentru care Oana Ioniță i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic: „A simțit tot că Maxim a fost mult mai iubit”

Motivul pentru care Oana Ioniță i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic. Fosta bebelușă are o fată din prima sa căsătorie cu un bărbat stabilit în Spania. După câțiva ani, ea a divorțat, fiind de comun acord să rupă permanent legătură. În prezent, nu sunt cunoscute detalii despre primul soț al vedetei.
Alina Costache
05 aug. 2024, 19:21
Motivul pentru care Oana Ioniță i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic:
Oana Ioniță i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic

Oana Ioniță i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic. Cu toate că nu știa acest lucru, Isabel observa că fratele ei mai mic este mult mai iubit, însă nu înțelegea de ce. Și dansatoarea este conștientă de diferențele privind comportamentul fostului soț față de cei doi copii.

Oana Ioniță i-a ascuns fiicei sale că Florin Budnaru nu e tatăl ei biologic

A fost o decizie pe care am încercat să o luăm împreună, de vreo 5-6 ani. De fiecare dată, prietenele îmi spuneau că cel mai bun mod și moment în care îi poți spune copilului că nu este tatăl ei este într-o vacanță, când sunteți bine, relaxați, nu într-un moment de stres sau încărcat.

Era o decizie pe care trebuia să o luăm cu mulți ani în urmă, dar de fiecare dată se întâmpla ceva și amânam. Această situație s-a derulat pe parcursul mai multor ani. M-am hotărât pe 1 ianuarie anul trecut să îi spun. Atunci a fost un nou început în care am decis să fac acest pas”, povestește Oana Ioniță, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: „Bebeluşa” Oana Ioniţă a izbucnit în lacrimi, dezvăluiri cutremurătoare după divorţ: „Am momente când vreau să renunţ”

Dansatoarea explică cum a primit fiica ei vestea, spunând că se aștepta la o astfel de situație. Din fericire, este o fire foarte matură și nu a afectat-o această veste. „Pe de o parte, se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau mai atașat. Florin a fost mult mai atașat de Maxim și cumva poate că i-am explicat și eu: ‘Mami, tu stai mai mult cu mine, cu Buni, noi avem timpul nostru. Apoi băieții cu băieții, fetele cu fetele’. Am tot încercat să simulez o oarecare relație pe care am putea să o avem altfel.

N-am încercat să spun de ce sau cum, așa a fost să fie. Cu toate că Florin a fost acolo și a încercat să îi fie tată, poate nefiind tatăl de sânge… am încercat să fim o familie.

Am simțit că există o iubire foarte mare pentru Maxim din partea tatălui său, o altfel de apropiere, de energie, și atunci lucrurile au mers de la sine. N-am cerut mai mult de atât, am fost mulțumită cu faptul că a acceptat-o pe Isabel când ne-am întâlnit, că am avut o familie fericită.

A fost bine până la un punct. Nu voi șterge cu buretele tot ce a fost. I-am spus de fiecare dată partea frumoasă din povestea asta. Isabel este o fire foarte matură. Ne-am întors de la Praga, unde a luat pentru a doua oară locul 1 la Dance World Cup.

Pentru ea sunt niște realizări foarte mari, iar ea, ca și mine, este foarte atașată de dans și de lucrul cu copiii. Ea are mai mult talent decât mine la partea asta pedagogică. Eu sunt mai sufletistă. Ea lucrează mai clar și mai programat, să zic așa, cu copiii, și este mai dură”, mai spune Oana Ioniță.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Anunț important pentru clienții PPC, fostul ENEL, E.ON sau ENGIE. Este o schimbare majoră la tarifele din luna august
Capital.ro
Umilință supremă pentru unguri. Este lovitura finală pentru Ungaria
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
SEACĂ FÂNTÂNILE DIN ȚARĂ! Oamenii primesc apă cu porția
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Droguri pentru politicieni. Ce făcea blonda lui Coldea
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Simona Halep, devastată după ce a primit vestea cutremurătoare: 'Dumnezeu să-l odihnească în pace!'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj
Capital.ro
Femeile, recrutate în armată. S-a dat ORDIN pentru cele de peste 25 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Reuniune a Miniștrilor de Externe ai OCI privind Asasinarea liderului Hamas și Tensiunile cu Israelul
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL? ALERTĂ în ORIENTUL MIJLOCIU
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!