Motivul pentru care proprietarii Dedeman cumpără hoteluri în străinătate. Karina Pavăl: „Considerăm industria hotelieră deosebit de atractivă”

Proprietarii Dedeman cumpără hoteluri în afara țării! Frații Dragoș și Adrian Pavăl au făcut recent o astfel de achiziție.
Filip Stan
16 sept. 2024, 12:42
Motivul pentru care proprietarii Dedeman cumpără hoteluri în străinătate. Karina Pavăl:

Proprietarii Dedeman cumpără hoteluri în afara țării! Frații Dragoș și Adrian Pavăl au făcut o astfel de achiziție. Cei doi au luat un hotel de renume din Elveția, achiziția venind după ce Pavăl Holdin a cumpărat un prim hotel în Italia.

Proprietarii Dedeman cumpără hoteluri în Europa

Cei doi frați au ieșit încă de anul trecut în afara țării. Iar asta, nu cu rețeaua de magazine Dedeman, ci cu achiziția hotelului Gardone din Italia, printr-un parteneriat cu cei de la Apex Alliance. După un an, cei doi au mai făcut o achiziție în Elveția, continuând astfel parteneriatul.

Frații antreprenori au achiziționat hotelul Waldhaus Flims Resort, aliniindu-se în acest mod strategiei de investiții care include evaluarea oportunităților atât pe piața locală, cât și pe cea internațională. Karina Pavăl, vicepreședintele Holding, a declarat pentru Economica.net că detaliile financiare ale tranzacției sunt confidențiale.

„Deși aproximativ 90% din portofoliul nostru imobiliar este concentrat în România, considerăm esențial să demonstrăm că și companiile cu capital românesc pot investi și performa cu succes pe scena globală. Această achiziție subliniază diversificarea strategică a portofoliului nostru, fără a diminua însă angajamentul nostru ferm față de valorificarea oportunităților din România. Investițiile pe piața locală rămân o prioritate pentru noi și vom continua să ne concentrăm pe identificarea și concretizarea acestora”, a spus Karina Pavăl, Vicepreședinte Pavăl Holding.

Mai mult, aceasta a declarat că în prezent, compania se concentreazăpe explorarea unei game variate de active imobiliare și că se va investi acolo unde există oportunități crescute de dezvoltare.

Citește și: Moștenitoarea imperiului Dedeman, apariție surprinzătoare pe străzile Capitalei. Cum a fost fotografiată Karina Pavăl alături de iubitul ei

„Observând creșterea constantă a cererii în sectorul turistic, considerăm industria hotelieră deosebit de atractivă. Investițiile în hoteluri oferă oportunități notabile, în special atunci când avem șansa de a le integra sub un brand internațional de renume și totodată de a revitaliza proprietăți cu o moștenire istorică valoroasă”, a mai adăugat Karina Pavăl.

Hotelul din Elveția urmează să fie renovat și va fi redeschis ca hotel de lux de 5 stele. Primii oaspeți se vor putea caza aici de anul viitor. 2025. Lucrările de renovare vor începe în 2024 și vizează îmbunătățirea facilităților hotelului.

Citește și: Pavăl Holding, gigantul de investiții al fraților Adrian şi Dragoş Pavăl de la Dedeman, a avut un profit astronomic! Nu mai puțin de 2,3 miliarde de lei la venituri de aceeași valoare

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Mai trecem sau nu la ora de iarnă? Ce a votat Parlamentul European și cum va fi influențată românia de această alegere
Capital.ro
Cutremur de 7 grade în România. Directorul INFP avertizează: E posibil...
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Concerte amânate pe stadionul Santiago Bernabeu din cauza nemulțumirilor localnicilor
MediaFlux
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...