Motivul pentru care Raluca Bădulescu a ajuns să stea cu chirie: „Mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani de casă”

Raluca Bădulescu a ajuns să locuiască în chirie, iar cu ocazia unei provocări pe TikTok a dezvăluit și care este motivul pentru care e pusă în situația asta.
Alina Costache
01 mai 2024, 19:28
Motivul pentru care Raluca Bădulescu a ajuns să stea cu chirie: „Mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani de casă”
Motivul pentru care Raluca Bădulescu a ajuns să stea cu chirie: „Mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani de casă”

În nordul Bucureștiului, în zona Pipera, Raluca Bădulescu și-a găsit temporar adăpostul într-un apartament în timp ce casa ei este în renovare. De-a lungul anilor, ea a fost cunoscută pentru rolul său de jurat în emisiunea „Bravo, ai stil” difuzată pe Kanal D și pentru casa sa din București. În urma unei provocări de pe TikTok, a decis să își arate spațiul închiriat, o locuință pentru care plătește 1.300 de euro pe lună.

Citește și: Câți bani cheltuie lunar Raluca Bădulescu pe haine și accesorii: „Pot să mănânc nimic cu nimic, e neimportant”

Turul a început cu dormitorul, care a captivat atenția privitorilor, în special a tânărului care a lansat provocarea. Patul rotund al Ralucăi Bădulescu a fost elementul central, considerat de tânăr ca fiind inedit. Apoi, atenția s-a îndreptat către un covor special, confecționat din piele de ponei, potrivit informațiilor dezvăluite de vedetă.

Explorarea apartamentului a continuat în dressing, unde au fost expuse doar câteva piese de îmbrăcăminte de blană, alături de câteva perechi de pantofi și o geantă Louis Vuitton. Bucătăria, amenajată în nuanțe deschise, și-a așteptat rândul în acest tur. Raluca Bădulescu a făcut o scurtă prezentare a mobilierului și a echipamentelor, inclusiv a unei canapele, a două fotolii și a unui televizor, în sufragerie. În final, au pășit pe terasă, care s-a dovedit a fi destul de spațioasă.

„Plătesc chirie pentru că îmi redecorez casa de vreo 7 luni de zile. Plătesc 1.300 de euro pe lună. (…) Eu am televizor și merge în casă singur ca să fie o atmosferă. (…) Dacă nu aș mai cumpăra acarete aș putea să cumpăr și casa asta. Dar pe cealaltă parte de ce să stau în două case? Adică dacă aș lua și casa asta, care îmi place la nebunie, aș sta și aici, aș sta și la mine, unde să stau mai întâi. Sau poate una aș închiria-o. Aș mai avea un venit pe lună, din venitul ăla aș putea să îmi cumpăr un acaret. E o chestie la care trebuie să te gândești în viață, dar apoi mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani să îmi cumpăr case. Aia pe care o am, aia rămâne, o redecorez acum cu auriu”, a declarat ea pe TikTok.

@edivasile_Raluca Badulescu isi prezinta casa. Wow

♬ sunet original – Edi Vasile


Raluca Bădulescu a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre viața sa personală. Deși este cunoscută pentru pasiunea sa pentru modă și pentru aparițiile excentrice, puțini care au fost sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și permite o anumită piesă vestimentară. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a povestit despre un gest extrem pe care l-a făcut pentru a-și achiziționa o haină dorită.

În trecutul, la Londra, Raluca Bădulescu și-a dorit să își cumpere o jachetă celebră, însă fondurile sale erau limitate. Pentru a face rost de bani suplimentari, ea a luat o decizie radicală: să mănânce câte un hamburger pe zi, economisind astfel pentru achiziția dorită.

Citește și: De ce poartă peruci Raluca Bădulescu: „Le găsesc absolut divine. Au un rol integrant în styling-urile pe care le fac”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!