Motivul pentru care s-au certat Kate Middleton și Meghan Markle, de fapt. Detaliul pe care nu mulți îl cunosc

Kate Middleton și Meghan Markle sunt două dintre cele mai cunoscute femei din toată lumea. Cele două sunt în atenția publicului mereu, însă a existat la un moment dat un zvon care a stârnit curiozitățile oamenilor. Vezi mai jos despre ce e vorba.
Filip Stan
08 apr. 2024, 19:42
Motivul pentru care s-au certat Kate Middleton și Meghan Markle, de fapt. Detaliul pe care nu mulți îl cunosc

Kate Middleton și Meghan Markle sunt două dintre cele mai cunoscute femei din toată lumea. Dacă mulți nu știu, la un moment dat s-a zvonit că între cele două a existat un conflict serios, și că, în prezent, nu își vorbesc.

Citește și Ce avere avea Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William al Marii Britanii. Prințesa de Wales a fost un model apreciat

După ce a fost făcut anunțul despre problemele grave de sănătate ale regelui Charles al III-lea, prințesa Kate, soția fiului cel mare Wiliam, a precizat în spațiul public că suferă de aceeași boală crâncenă, mai exact cancer.

Imediat după aflarea veștii, Prințul Harry și soția sa, Meghan, i-au transmis prințesei un mesaj de încurajare.

„Le dorim sănătate și însănătoșire lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în intimitate și în liniște”, au transmis ducele și ducesa de Sussex, într-un comunicat.

Astfel că, după mesajul trimis de cei doi soți, au început să apară curiozități legate de conflictul din trecut dintre cele două Kate Middleton și Meghan Markle.

În anul 2020, Harry și Meghan s-au stabilit în California, după ce a ieșit la iveală faptul că între prinț și familia regală există neînțelegeri destul de serioase.

Chiar în 2022, acesta a sporit atacurile împotriva familiei sale, într-un documentar difuzat în 2022 pe o platformă cunoscută de streaming.

Apoi, în luna februarie, Harry a mers singur în Anglia, după ce tatăl său, regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer.

La scurt timp după vizită au apărut alte speculații cu privire la o posibilă întâlnire între prinț și fratele lui mai mare, William.

Deși toată lumea spera ca cei doi să se revadă și să facă pace, acest lucru nu s-a întâmplat.

Conform informațiilor apărute în presă, relația dintre cei doi s-a întrerupt odată cu atacurile pe care Harry le-a făcut la adresa Familiei Regale.

Pentru cei ce nu știu, conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-a iscat de pe vremea când Meghan se pregătea de nuntă cu prințul.

Deși atunci nu au existat foarte multe informații și discreția a fost păstrată până la cel mai mic detaliu, în timp au ieșit la iveală anumite detalii.

Mai exact, celebrul croitor, Ajay Mirpuri a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două.

Inițial, se știa că cea care a plâns a fost Kate Midlleton, ulterior s-a spus că situația a stat complet invers.

”Ne-am dat seama pe loc”

Prințul Harry a precizat în cartea sa, Rezerva, că soția lui a plâns și s-a consumat foarte mult din cauza unei neînțelegeri cu Kate.

La patru ani distanță de la nunta lui Harry și a ducesei, croitorul care s-a ocupat de rochiile domnișoarelor de onoare a dat de înțeles că situația tensionată a luat amploare prin prisma unor erori făcute la rochiile micuțelor domnișoare.

„Nu știu ce măsuri a primit Givenchy, dar ne-am dat seama pe loc că niciuna dintre cele șase rochii nu se potrivea și trebuiau toate alterate”, a spus celebrul croitor, într-un interviu, potrivit Dailymail.com.

Pe de altă parte, Harry a declarat că cearta a început când Kate i-a trimis lui Meghan un mesaj că fiica ei, Prințesa Charlotte, plângea că rochia ei era „prea mare, prea lungă și prea largă”.

Tot el a mărturisit faptul că Meghan i-a propus lui Kate să îi modifice rochia micuței un croitor disponibil la Palatul Kensington, care aștepta să facă modificări, astfel, aceasta i-a spus lui Kate s-o aducă pe Charlotte ca să-i modifice rochia.

În acel moment, Middleton ar fi avut un răspuns negativ, spunând că toate rochiile trebuie refăcute complet, însă Meghan a insistat ca rochia lui Charlotte să fie dusă la croitor.

Citește și Kate Middleton, mesaj tulburător pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce le-a cerut după ce a aflat că are cancer, ţi se rupe inima!

Acestea fiind spuse, conflictul dintre cele două ar fi pornit de la acest subiect, iar pe parcurs ar mai fi existat și alte înțelegeri. Nu se știe dacă în prezent cele două își vorbesc.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!