Motivul real pentru care Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. Cere daune morale de 3.000.000 de lei trustului

Scandalul dintre Mihai Bendeac și Antena 1 continuă, actorul cerând despăgubiri morale de 3.000.000 de lei, pe motiv că imaginea i-a fost afectată de producătorii show-ului iUmor. Replica juratului vine după trustul l-a dat în judecată și i-a cerut despăgubiri de peste o jumătate de milion de euro, pentru că nu s-a mai prezentat la filmări.
Alina Costache
04 sept. 2024, 18:46
Motivul real pentru care Mihai Bendeac a plecat de la iUmor. Cere daune morale de 3.000.000 de lei trustului
Mugur Mihăescu, implicat în plecarea lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac părăsit platoul de la iUmor, în septembrie 2022, iar acum s-a aflat adevăratul motiv. După multe speculații, s-a aflat adevărul, fix din dosarul care vizează litigiul dintre Bendeac și Antena 1.

Citește și: Jean Paler îi desfiinţează pe Mihai Bendeac şi Mihai Bobonete. „Pornografie, vulgaritate! Dacă ar fi existat şcoală mai multă, nu se ajungea aici!”

Mugur Mihăescu, implicat în plecarea lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a povestit judecătorilor că s-a simțit dezgustat de numărul de ”satiră socială” pusă în scenă de actorul Mugur Mihăescu de la Vacanța Mare, invitat de producătorii emisiunii la un ”roast” pe scena de la iUmor. Acesta ar fi râs de persoanele care fac parte din comunitatea gay, lucru cu care juratul nu a fost de acord.

Mai mult decât atât, producătorii show-ului au montat respectivul moment cu imagini din emisiuni trecute și l-au făcut să pară că se amuză pe marginea glumelor lui Mihăescu.

Acest aspect a fost sesizat către producătorii emisiunii iUmor, în repetate rânduri, începând cu data de 10.09.2022. Cu toate acestea, varianta trucată și denigratoare a actului artistic prezentat de către domnul Mugur Mihăescu a fost menținută pe atât pe platforma Youtube, cât și pe platforma Facebook, până în seara zilei de 11.09.2022.

Concret, cuvântul „dezgustător” este folosit de către domnul Mugur Mihăescu cu privire la persoanele care, în pofida repetatelor insistențe de a procrea și de a-și asuma heterosexualitatea, alege să continue să își exercite dreptul la libertatea sexuală, anume dreptul de a fi homosexual.

Astfel, libertatea de exprimare a domnului Mugur Mihăescu ia forma unui îndemn la ură, a unui discurs profund discriminatoriu și denigrator cu privire la orientarea sexuală a anumitor persoane, sens în care reclamanta avea obligația de a se abține de la a aduce un prejudiciu vădit imaginii publice și reputației pârâtului.

A arătat că primul cadru ulterior aliterației anterior menționate și cuvântului „dezgustător” este tocmai secvența care il prezintă râzând necontrolat, denaturând grav realitatea”, se arată în dosar, potrivit Fanatik.ro.

Antena 1 vrea 500.000 de euro de la Mihai Bendeac, pe motiv că a renunțat să-și mai onoreze contractul care mai era valabil încă un an și jumătate.

La rândul lui, Bendeac a introdus o cerere reconvențională prin care cere obligarea trustului Antena Group sumele de 195.337,43 lei, reprezentând remunerațiile pentru activități prestate și 3.000.000 de lei, despăgubiri pentru prejudiciul moral.

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Se deschide o nouă fabrică în România. Investiția de 140 de milioane de euro asigură multe locuri de muncă și salarii bune
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
S-a eliminat din ordonanță! Acești români rămân cu BONUS de 50% din salariu
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Despăgubiri după erorile din deciziile de recalculare. Termenul anunțat de Casa de Pensii
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Betty Salam și-a părăsit soțul după Asia Express 2024. Ce s-a întâmplat între cei doi la filmările show-ului de la Antena 1
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Cum să îți reglezi geamurile termopan, pentru sezonul rece! Soluția care te va ajuta să plătești mai puțin la căldură
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Testamentul lui Alain Delon a fost trimis copiilor săi
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...