Motivul real pentru care Mircea Badea l-a taxat pe Dan Negru. Scandalul a pornit de la Cătălin Scărlătescu, de fapt! ”Să-l ardem”

Mircea Badea nu mai are nevoie de nicio introducere, la fel și Dan Negru. Însă ce legătură există între cei doi? Ei bine, prezentatorul emisunii ”În gura presei”, de la Antena 3, l-a pus la zid recent pe ”Regele revelioanelor”, în mediul online. Iată care este, de fapt, povestea din spatele ”micului ecran”.
Filip Stan
16 mart. 2024, 09:52
Motivul real pentru care Mircea Badea l-a taxat pe Dan Negru. Scandalul a pornit de la Cătălin Scărlătescu, de fapt! ”Să-l ardem”

Recent, Mircea Badea l-a pus la zid pe Dan Negru, fostul lui coleg de trust. Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3, a avut câteva cuvinte de spus la adresa celui cunoscut de români ca fiind ”Regele revelioanelor”.

Citește și Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dan Negru. „Să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc!”

Totul a început de la un video postat de Dan Negru pe rețelele sociale, legat de o biserică din Dublin transformată într-un restaurant.

De fapt, povestea este cu totul alta.

Tensiunea ar fi plecat de la o intervenție a lui Dan Negru, pe Facebook, datată din luna februarie.

Mircea Badea i-a adus critici dure prezentatorului de televiziune, după acel filmuleț, spunând că Dan Negru nu pare deloc cult. De asemenea, a mai spus și că fostul lui coleg de la trustul Intact repetă obsesiv informațiile, ori că dă citate care nu se potrivesc deloc.

Potrivit Cancan, scandalul ar fi pornit de la altceva, de fapt. Totul a început la finalul lunii februarie, tot cu o postare a lui Dan Negru, în care acesta a atins un subiect puțin mai sensibil, și anume, scandalul ”Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Pe 27 februarie, Dan Negru posta pe Facebook următorul mesaj.

”Îmi displac tămbălăurile publice, și-n zilele astea presa scrie despre scandalul dintre un chef / bucătar celebru dintr-un show TV și televiziunea la care a lucrat. Spălarea rufelor în public e un gest umilitor pentru oricare breaslă. O persoană fizică poate să aibă scuzele declaraților negândite pentru că e singur, el, familia și prietenii.

Dar o instituție nu trebuie să acompanieze tămbălăul. E nedemn. Gălăgia e deplorabilă din orice parte ar veni! Cea mai mare gălăgie o fac butoaiele goale. Noi n-am învățat nimic din discreția și eleganța altora. Despărțirea lui Tucker Carlson de FoxTV a stârnit mii de controverse, dar Fox și Carlson nu s-au porcăit public. N-am fost niciodată implicat în vreun scandal public și de asta mă uit disprețuitor la scandalagii.

Cred că orice comunicat amenințător al oricărei instituții e eroarea unor angajați și nu filosofia de bussines a trustului. După cum cred că defăimarea, de o parte sau de alta, e oglinda caracterelor mici. Dacă o persoană fizică poate să-și piardă cumpătul, o instituție n-are voie s-o facă! O instituție ca și o țară se pot conduce și cu ”un pumn de fier intr-o mănușă de catifea” cum spunea regele Carol.

Pentru că instituțiile sunt modele, oricare ar fi ele, și nu au voie să scoată baionetele în public. Și pentru că Aleksandr Soljenițîn avea dreptate: cu baionetele poți să faci orice dar nu te poți așeza pe ele…”, scria la finalul lunii februarie, pe Facebook, Dan Negru.

Cu alte cuvinte, toată lumea a înțeles că prin această postare, Negru i-a ”tras de mânecă” pe cei trei bucătari.

Totuși, se pare că, după postarea acidă a lui Dan Negru, ”greii” trustului Intact au luat atitudine, iar a doua zi a avut loc chiar și o ședință!

„Bossilor de acolo nu le-a convenit. Așa că au făcut ședință de urgență chiar a doua zi. Au discutat despre o replică pe care să i-o dea lui Dan Negru. Un comunicat, ceva… Să-l ardem, cam așa a sunat cererea! Doar că s-au făcut două tabere, una care voia comunicatul, alta, care să o lase așa. A fost cum au vrut ultimii, Antena nu a avut nicio reacție la ce a postat Dan Negru. Dar Mircea Badea nu a uitat și a prins momentul cu postarea asta, ultima. Și l-a ars pe Dănuț”, a mărturisit o sursă pentru Cancan.ro.

”Nu e cult deloc”

Mircea Badea nu este genul de persoană care să se abțină atunci când are ceva de spus, motiv pentru care l-a taxat pe Dan Negru fără prea mari rețineri, în stilul său caracteristic.

„Eu am văzut că așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat, care se potrivește ca nuca-n gard, ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc.

Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe Youtube.

A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta!

Citește și Scandalul ”Chefi la cuțite” nu se mai termină! Mâna dreaptă a Monei Segall le-a transmis un mesaj celor trei bucătari. ”Ați vrut să câștigați mai mulți bani, dar realitatea iese la iveală abia acum”

Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu. Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea recent.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!