Motivul real pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică a divorțat de unica soție: „Am lăsat totul în urmă. Mi-a zis: ‘Du-te și fă-ți drumul tău în viață!”

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit care e motivul pentru care a divorțat de soția lui, care e și mama fiului său.
Alina Costache
05 mart. 2024, 12:29
Motivul real pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică a divorțat de unica soție:

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit o singură dată, în anii 80, în Germania, unde locuia la acea vreme. Îndrăgitul toboșar vorbește frumos și acum despre fosta lui parteneră, Sabina. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Alexander, ce pare să-i calce pe urme artistului.

Artistul de 71 de ani a ajuns în fața altarului cu Sabina, mama fiului său, însă cu mulți ani în urmă au decis să se despartă.

Citește și Cristina Șișcanu, luată la rost de internauți, după ce a filmat o discuție cu soacra. ”Vai și amar”

Ovidiu Lipan Țăndărică a spus cum a decurs discuția cu fosta lui soție când el i-a spus că își dorește să se întoarcă în România. Toboșarul trupei Pheonix a luat atunci această decizie, atât din dor de țară, fiind plecat la acea vreme în Germania, cât și pentru ca să-și continuie cariera muzicală. Despărțirea lor a venit natural și a fost făcută în liniște. Ea i-a urat „să-și vadă de drumul lui în viață”.

„Fosta mea soție, având în Germania un trust de presă și fiind legată de serviciu, nu a putut să mă însoțească în România, a preferat să rămână în țara ei natală. Am vorbit, ca doi oameni maturi, ne-am înțeles, m-a înțeles, ceea ce e mare lucru. Ne-am despărțit prietenește, dar nici că se putea în alt fel, este o femeie deșteaptă, de cultură, un om extrem de înțelegător.

Când i-am spus că vreau să mă întorc în România, că mă topesc de dor, Sabina m-a privit cu blândețe și mi-a zis: ‘Du-te și fă-ți drumul tău în viață!’. Așa că am revenit acasă, m-am întors, la publicul meu, ca să fac muzică, artă, departe însă de a mă implica în vreo grupare politică. Am revenit în România, am lăsat totul acolo, în Germania, pentru că eu, aici, în țara mea, am vrut și vreau să trăiesc, să mă desfășor ca artist, aici mă simt eu cel mai bine’, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Playtech.

Citește și Gina Pistol, declaraţii dureroase despre divorţ. S-au judecat pentru custodie: „Nu înseamnă că nu eşti iubită”

Artistul are și în prezent o relație civilizată cu mama fiului său, care a rămas în Germania.

„Cu mama copilului meu mă înțeleg foarte bine, vorbim despre activitatea pe care o are fiecare, despre fiul nostru, despre familie. Este o femeie foarte de treabă”, a explicat artistul.

Cu ce se ocupă fiul lui Ovidiu Lipan Țăndărică 

Cât despre Alexander, fiul artistului cu fosta soție, se pare că acesta îi calcă pe urme tatălui său, fiind atras de zona muzicală.

„Fiul meu este și el atras de zona muzicală, în prezent îi mixăm un album, are câteva piese superbe, pe care le va lansa în Germania, unde, de altfel, și locuiește’, a mai mărturisit artistul, care, între timp, a devenit și bunic.

Între timp, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a refăcut viața și, de aproape 20 de ani, e într-o altă relație, după despărțirea de fosta soție. Iubita lui actuală e avocat de profesie și, potrivit spuselor toboșarului, îi este acestuia, mai întâi de toate, o foarte bună prietenă.

„Eu am 71 de ani. În viață, sunt mai multe forme de iubire. Este iubirea de început, iubirea sexuală, atracția fizică, însă iubirea de suflet rămâne veșnică. Și cu asta am spus totul!’, a conchis maestrul.

 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'