Natalia Guberna a fost îndrăgostită de Mihai Constantinescu: „Când l-am văzut, am spus: Aoleu, ce mic e!”

Natalia Guberna făcea furori în anii 1980, atât din punct de vedere muzical, avea talent, voce și carismă, cât și fizic, se bucura de o frumusețe aparte, care i-a adus numeroase avantaje. În vârstă de 66 de ani, a rememorat cele mai importante momente din viața ei profesională, din care a făcut parte și Mihai Constantinescu.
Alina Costache
05 sept. 2024, 18:14
Natalia Guberna a fost îndrăgostită de Mihai Constantinescu:

Natalia Guberna a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns prima oară, ca admiratoare, în casa regretatul Mihai Constantinescu și cum s-a împrietenit cu mama artistului.

Citește și: Natalia Guberna, despre motivul pentru care niciodată nu a ajuns mireasă. ”N-a fost să fie. Acum e prea târziu”. Cum se întreține la 66 de ani

Am uitat să vă spun că, de la o vârstă fragedă, îmi plăcea foarte mult Mihai Constantinescu. Eram o fană a lui. Mai aveam două colege care îl admirau. Locuia, în acea perioadă, pe strada Mitropolit Filaret și primea saci de scrisori.

Printre sacii ăia a găsit și scrisoarea mea și mi-a trimis poza lui, cu un autograf pentru Natalia. În momentul ăla am plâns, pur și simplu, de fericire, cred că pentru prima oară în viața mea. Aveam 15-16 ani.

I-am căutat adresa cu celelalte colege ale mele și am mers la el. Era strada în pantă și am remarcat, de cum am ajuns, un taxi oprind în dreptul unei case. Și din mașină cine a coborât? Mihai.

Când l-am văzut, am spus: Aoleu, ce mic e!. Asta i-am spus și lui. Era îmbrăcat atunci într-un costum maro, parcă îl și văd. Colegele mele erau mai timide, dar eu le-am spus: Hai să mergem să ne dea autograf! Am bătut la ușă și a răspuns mama lui, doamna Lola – Elena Constantinescu o chema –Dumnezeu să o odihnească! Mama lui Mihai era profesoară de franceză.

Țin minte că a venit la ușă foarte elegantă, într-un capot roșu, cu unghiile de aceeași culoare: „Ce faceți, fetelor, ce vreți, fetelor?. Eu, aia moțată, i-am spus că vrem autograf de la Mihai. Ne-a dat autograf și asta a fost prima întâlnire cu Mihai. Tot ce apărea în presă eu păstram.

Povestesc despre el pentru că a avut o mare influență asupra mea și nu numai. A fost un ajutor benefic pentru drumul pe care eu am ajuns și datorită lui. În perioada aceea, el avea spectacole la Sala Palatului cu Olimpia Panciu. Erau în vogă„, a declarat artista, pentru Viva.ro.

Natalia Guberna: „L-am pupat, fără să-i dau flori”

Într-o zi, țin minte că am luat bilete la spectacol, să merg cu Florentina, prietena mea. Tata, nervos, mi-a zis: Să înveți carte! Nu mă lăsa nicăieri. Iar eu, deșteaptă, i-am spus că mi-am luat bilete la spectacol și mi le-a rupt. Îmi doream atât de mult să merg la Sala Palatului, la spectacolul lui, și nu m-am dus…

Îmi amintesc și că, în vremea aceea, avea spectacole cu Ion Dolănescu și Maria Ciobanu. Se făceau la 23 August și eu nu aveam bani. Am luat-o pe mama deoparte și i-am spus: E Mihai și vreau să îl văd! Nu aveam bani nici de flori, de nimic, dar m-am dus la portar și i-am zis că vreau să intru. Nu știu ce i-am spus eu, un copil, cert e că ne-a dat voie să intrăm fără bilet.

Au urcat la el pe scenă mulți copii cu flori și m-am dus și eu la el. L-am pupat, fără să-i dau flori. Eram fericită că am stat și la spectacol. După aceea, m-am obișnuit să mă duc la el cu tot ce apărea în presă. Mă duceam la mama lui. La un moment dat, ea a început să mă îndrăgească. Stăteam cu ea, în bucătărie, de vorbă„, a mai precizat cântăreața.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Cea mai rară monedă românească s-a vândut pentru o sumă uriașă. Banul din aur a devenit o adevărată comoară
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
BANII INTRĂ DIRECT PE CARD! Vești bune pentru milioane de părinți din România
Adevarul
Abuzurile sexuale tolerate de statul român. Sociologul Gelu Duminică, revoltat de pedeapsa dată preotului Visarion Alexa
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Mesajul care-i va frânge inima Elenei Udrea. Nu va vedea niciodată aceste imagini
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate alocațiile și indemnizațiile pentru copii, în luna septembrie. Anunțul făcut de autorități
Capital.ro
Noi reguli pentru românii cu permise de conducere din afara UE. Cum se va obține un nou document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
YouTube limitează recomandările pentru adolescenți la videoclipuri de sănătate și fitness
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...