Nea Popa şi marele regret al vieţii: „Actorul nu are viaţa lui, nu te-ai oprit şi gata”

Nea Popa (68 ani) s-a ales cu acest ”nume” după ce, din anul 2002, a apărut constant pe micile ecrane în serialul de comedie ”La bloc”, care, la vremea aceea, a făcut furori. 
Alina Costache
22 dec. 2021, 23:44
Nea Popa şi marele regret al vieţii:

Tudorel Filimon, nea Popa din celebrul serial ”La bloc”, se laudă cu o viață întreagă dedicată exclusiv scenei. De dragul celebrității, a făcut multe sacrificii și recunoaște că are un mare regret.

Nea Popa (68 ani) s-a ales cu acest ”nume” după ce, din anul 2002, a apărut constant pe micile ecrane în serialul de comedie ”La bloc”, care, la vremea aceea, a făcut furori.

LACRIMI ŞIROAIE pentru NEA POPA din LA BLOC: „Astăzi A MURIT”! VESTEA DEVASTATOARE de la Pro TV

De atunci, viața actorului s-a schimbat radical. Nu doar că s-a dedicat trup și suflet proiectului, ci chiar și-a pus viața personală pe locul doi. Acum recunoaște că familia lui a avut mult de suferit din cauza programului său foarte încărcat, dar și din marea sa dorință de a face performanță în fața publicului telespectator mai presus de orice.

”Viața da familie a avut de suferit, plecam dimineața și mă întorceam seara de la filmările serialului. Am făcut multe sacrificii (n.r. pentru carieră), dar cel mai mare este că nu am putut renunța la un rol dintr-un serial pentru un travesti, trebuia să o joc pe Chirița”, a spus Nea Popa la Antena Stars.

Tot pasiunea pentru meseria pe care o practică și acum, deși s-a pensionat, l-a făcut pe Tudorel Filimon să își ascundă trăirile și necazurile din familie. Odată urcat pe scenă, indiferent de ce apăsare avea pe suflet, actorul se dedica în totalitate rolului pe care-l interpreta.

Nea Popa: ”Mama mea a murit joia și eu aveam spectacol vineri, sâmbătă și duminică. Am amânat spectacolul de sâmbătă și duminică, dar pe ăla de vineri n-am putut”

Așa a făcut și a doua zi după ce mama sa a decedat. Imediat ce a pus la punct toate cele necesare unei înmormântări așa cum se cuvine, Nea Popa a intrat în pielea unui personaj de comedie, și-a dus numărul la bun sfârșit și abia apoi și-a luat timp pentru a-și descărca sufletul împovorat de pierderea celei care l-a adus pe lume.

A murit Vasile Popa, zis „Ţeavă”, cascadorul preferat al lui Sergiu Nicolaescu
”Mama mea a murit joia și eu aveam spectacol vineri, sâmbătă și duminică. Am amânat spectacolul de sâmbătă și duminică, dar pe ăla de vineri n-am putut, aveam o deplasare. Vineri dimineața am rezolvat treburile la cimitir, am mers la Călărași și am jucat comedie și apoi m-am întors la priveghi. Lumea nu trebuie să știe ce probleme ai, publicul trebuie să te vadă impecabil. Toți avem probleme, dar nu trebuie să ne afișăm, publicul e mai deștept decât noi”, a povestit Tudorel Filimon, așa cum apare artistul în buletin.

”Nu (n.r. nu a vrut să renunțe niciodată la teatru deși câștigul a fost mic), întotdeauna am mers pe teatru. De multe ori atmosfera din teatrele în care am jucat a fost… nu-mi place când te duci la teatru ca la serviciu, la teatru este ca la biserică. Când am văzut așa, am și plecat de acolo.

Acum am ieșit la pensie, dar joc în câteva spectacole particulare. Chiar zilele trecute am fost plecat la Slobozia, marți plec în Moldova. Actorul nu are viața lui, nu te-ai oprit și gata”, a mai adăugat celebrul actor.

Privind în urmă la câte realizări profesionale are, dar și conștient că mai are multe piese de teatru de jucat, un singur regret are acum actorul. Nea Popa își dorește să oprească timpul în loc.

 

DailyBusiness
Concluzii despre aderarea DEPLINĂ la Schengen, după reuniunea JAI! România și Bulgaria, în pragul decizional!
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Cum scapi de musculițele mici și negre din bucătărie. Soluția banală care are un efect instant
Capital.ro
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Candidaturile la PREZIDENȚIALE. BEC a validat 10 candidaţi din partea partidelor şi patru independenţi
Adevarul
Ceremonie în stil sovietic la Kremlin. Gesturi ”tandre” între Putin și Lukașenko, ironizate pe internet
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Așteptarea ia sfârșit. 1 noiembrie vine cu mai mulți bani pentru acești pensionari
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Nicoleta Ștefan, o asistentă din Slatina, a murit într-un accident rutier cumplit alături de soțul ei 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Jurnalista ucraineană Viktoria Roshchyna a murit în captivitate în Rusia
MediaFlux
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Nani mic în mașina IPJ Vrancea: săracii, trebuie să fi fost epuizați…