Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, șterge pe jos cu Livia: „E simplu să minți când ești singur în fața camerei. Vezi ca suntem mulți care știm adevărul”

Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordeași Livia Eftimie s-a terminat cu scandal, după ce actorul a aflat că soția lui avea o relație în paralel cu prietenul său.
Filip Stan
29 iul. 2024, 18:44
Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, șterge pe jos cu Livia:

Acum, la un an de la divorțul cu scandal, Livia Eftimie și-a spus și versiunea ei de poveste. Bruneta a făcut dezvăluiri neștiute din relația cu Cătălin Bordea și a explicat prin ce a trecut după divorț.

Comentariile făcute de Livia Eftimie i-a deranjat foarte tare pe colegii de breaslă ai comediantului. Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Bordea, a ieșit la atac.

Citește și Livia Eftimie rupe tăcerea despre relația cu Cătălin Bordea, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”

Nelu Cortea a judecat-o dur pentru faptul că a pozat în victimă, deși de-a lungul anilor a fost iubită orbește și susținută constant de fostul ei soț.

Nelu Cortea: „Nu pot sa te las sa iti bati joc in continuare de un om al carui cel mai mare pacat a fost ca te-a iubit”

„N-ai fost lasata ‘singura’ Livia. Toti am incercat sa te ajutam. Dar tu aveai alte planuri. E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lasata sa decida felul in care sa isi traiasca viata si relatia de cuplu, a fost iubita orbeste, a fost sustinuta si i s-a oferit ajutorul ori de cate ori a fost nevoie, acum e victima, pentru simplul fapt ca s-a plictisit si i s-au aprins calcaiele dupa altul. Are impresia ca daca partenerul e plecat in turneu sau la filmari, si ea are de rezolvat cateva lucruri acasa, e ‘singura’, dar baiatul ala care sta in fata miilor de oameni, ca sa iti sustina stilul de viata Balenciagan, nu e tot ‘singur’ pe scena? De ce nu zice de toti anii in care el a incercat sa o ajute, a rugat-o sa mearga la terapie impreuna, si ea a renuntat dupa o singura sedinta? De ce nu zice de Craciunul in care el a stat singur cu un braduletz in masina, ca sa mearga sa o inveseleasca in timp ce ea era in ‘maracini’? De ce nu zice de momentul in care l-a facut sa se simta ca ultimul om pentru simplul fapt ca nu a vrut sa meraga la o emisiune la care trebuia sa fie plecat 5 luni de acasa, si n-a vrut sa te lase singura? Sau ca a vrut sa plece cu ea in America, dar tot ea a refuzat, si a preferat sa ramana ‘singura’ (multzam pentru asta).

In schimb pot sa va zic eu de drumurile spre showuri, cand il vedeam pe Catalin plangand in hohote, neputincios, nestiind ce sa faca ca sa ii fie ei bine. Care nu voia sa mearga acasa, pentru ca stia ca ea nu e acolo. Care a facut si face terapie, ca sa isi revina dupa trauma si gaura lasata de o femeie care isi traia ‘viata de proba’. Ea si-a incercat-o acu cateva luni cu ‘femeia la cratita’ (nu cred ca a gatit de 2 ori in aia 11 ani), acu si-o incearca cu victima de ‘femeie simpla’ care e manager la un artist pe care nu il mai cumpara nimeni pentru ca tot ea i-a distrus cariera. E simplu sa minti singur, in fata camerei, fara sa iti puna nimeni intrebari. Dar vezi ca suntem multi care stim adevarul”, a scris Nelu Cortea pe pagina sa de Facebook.

„P.S. chiar am tinut la tine, mi-ai botezat copilul, am tacut pana acum, dar nu pot sa te las sa iti bati joc in continuare de un om al carui cel mai mare pacat a fost ca te-a iubit”, a completat el.

Citește și Cătălin Bordea, prima reacţie după fotografia cu Livia Eftime şi Spike. „Nu am loc de ăştia doi în gânduri”

Livia Eftimie, despre relația cu Cătălin Bordea, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”

La un an de la divorț, Livia Eftimie a decis să vorbească despre relația pe care a avut-o, de fapt, cu fostul ei soț, Cătălin Bordea, de-a lungul celor 11 ani de relație. Actuala iubită a lui Spike a scos la suprafață detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum despre comediant.

„Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023. Nu e ușor să te ocupi de două vieți, motiv pentru care am lăsat-o pe a mea și m-am ocupat de a lui, tot (…) Am ținut, efectiv, două vieți și am lăsat-o pe a mea deoparte pentru că consideram că e mai importantă a lui pentru că ce face el are însemnate și pentru că cine sunt eu sau ce fac eu nu (…)

Doar că, la un moment dat, așa cum nu mă gândeam, am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. În momentul în care am avut un șoc care m-a transformat și m-a îndepărtat foarte tare cred că a fost începutul sfârșitului cumva, în 2021 sau 2020 (…) Problemele lui, din nou, erau mai importante decât ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancer, de alte alea”, a mai spus Livia Eftimie.

Despre relația cu Spike, Livia a dezvăluit că îl cunoștea de 10 ani, atunci când i-a fost alături, prin intermediul lui Bordea, pentru că se lupta la rândul lui cu depresia. Deși a fost cavaler de onoare la nunta lor, cei doi bărbați n-ar fi avut, de fapt, o relație foarte apropiată.

„Una dintre prieteniile astea ușor forțate a fost și cea cu Paul. Ne știam din 2014 și el în 2016 a trecut printr-o depresie foarte urâtă (…) Nu se vedeau în fiecare zi, nu se sunau, se îndepărtaseră de ceva vreme, era o relație de cunoștințe și atât. Eu țineam legătura cu Paul în continuare (…) În august, el era cu cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute în septembrie, pe 5, pentru că pe 6 am primit un mesaj în care mi se spune că trebuie să duc mașina înapoi pentru că dacă nu, voi fi acuzată de furt”, a mai scris Livia.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Obiceiul pe care îl au cei mai longevivi oameni de pe pământ. Fac asta în fiecare zi și ajung să trăiască mai mult
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
Playtech.ro
Pensia incredibilă pe care o primește Traian Băsescu. Fostul președinte al României încasează mai puțini bani decât ar fi crezut românii
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Pagina de internet a Băncii Centrale a Rusiei blocată de un atac cibernetic ucrainean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!