NEMAN GRODNO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Unde se poate vedea meciul din Conference League, netelevizat în România

Returul dintre Neman Grodno și CFR Cluj pornește de la 0-0. Partida din această seară, care se dispută de la ora 21.00 în Ungaria, la Gyor, nu va fi televizată.
Filip Stan
01 aug. 2024, 14:57
NEMAN GRODNO - CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Unde se poate vedea meciul din Conference League, netelevizat în România

NEMAN GRODNO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Miercuri și joi, România are în joc toate cele 4 reprezentante în cupele europene. FCSB va evolua în Champions League, Corvinul în a doua competiție, iar CFR și Universitatea Craiova în Conference League.

Neman Grodno – CFR nu va fi transmis de nici o televiziune, motivul fiind că meciul nu beneficiază, până în acest moment, de producție TV.

NEMAN GRODNO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Duelul dintre cele două formații se dispută la Gyor, în Ungaria, întrucât bielorușii au interdicție de la UEFA de a-și disputa meciurile din Conference League pe teren propriu din cauza situației tensionate din estul Europei.

Dacă va trece de Neman Grodno, CFR Cluj va da peste pierzătoarea duelului dintre Braga (Portugalia) – Maccabi Petah Tikva (Israel), scor 2-0 în tur.

Florin Marian Enache, după aurul la JO: Suntem zeii apelor în proba de dublu vâsle masculin. Ştiam că putem reuşi, doar că nu am vrut să mă afirm înainte

Fostul fotbalist Aleksandr Hleb (43 de meci), care a câștigat Champions League alături de Barcelona în 2009, consideră că Neman Grodno nu are motive să se teamă înaintea returului cu CFR Cluj.

De asemenea, fostul fotbalist care a îmbrăcat și tricoul celor de la Arsenal a susținut că echipa lui Dan Petrescu nu este ”de speriat” pentru Neman.

”Clujul nu este o echipă atât de serioasă și de care să ne fie frică. Antrenorul lui Neman are la dispoziție o echipă de luptă, care luptă mereu și dă sută la sută.

Da, nu a existat prea mult fotbal, dar putem spune că tot meciul tur a fost o luptă, nu a ținut mingea, a pierdut-o de multe ori și au fost faulturi constante.

Neman a făcut bine pentru că așa a putut supraviețui”, a declarat Aleksandr Hleb în presa din Belarus.

NEMAN GRODNO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Jurnaliștii din Belarus au fost luați prin surprindere de jocul prestat de bieloruși, în CFR Cluj – Neman Grodno 0-0.

”Grodno a început preliminariile din turul doi și a întâlnit-o pe CFR Cluj, o echipă care a jucat de multe ori în grupele cupelor europene. Totul a ieșit mai bine decât s-au așteptat mulți.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, lucru confirmat și de statistici: 5-4 la șuturi, 2-1 în favoarea gazdelor la șuturile pe spațiul porții. Neman a amenințat poarta adversarilor o singură dată. În minutul 20, Gulzhigit Alykulov a trimis la colțul lung al porții lui Sava, dar portarul a reușit să respingă.

În a doua parte a jocului, românii au fost mai activi și, imediat după ce au ieșit de la vestiare, au început să amenințe poarta oaspeților. La o fază, Neman a fost salvată de un ofsaid indicat de către arbitru.

La finalul jocului, Maksim Belov a avut o fază care l-a transformat în candidat pentru omul meciului. Portarul a parat o minge trimisă cu capul de un adversar.

DIGI SPORT ONLINE Universitatea Craiova – Maribor LIVE VIDEO STREAM. Retur de foc în Bănie

Neman a rezistat, iar, după primul joc, rămâne întrebarea echipei calificate în următorul tur. Totul se va decide săptămâna viitoare la Gyor, unde Grodno va juca meciul de pe teren propriu”, au scris jurnaliștii din Belarus, potrivit Belarus Football.

NEMAN GRODNO – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Louis Munteanu, prezentare spectaculoasă la CFR Cluj! ”Să creionăm împreună un sezon de poveste”

Gruparea din Gruia l-a prezentat pe Munteanu printr-un clip video spectaculos postat pe rețelele sociale: ”Să creionăm împreună un sezon de poveste”, au fost primele cuvinte ale atacantului în tricoul lui CFR Cluj.

”Bine ai venit, Louis Munteanu! Cluburile CFR 1907 Cluj și Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Louis Munteanu!

Un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Louis a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc la numai 17 ani, în tricoul formației de la malul mării, echipă pentru care a bifat în total 86 de meciuri, 25 de goluri și 11 pase decisive.

În Italia, Munteanu a evoluat timp de două sezoane la Fiorentina Primavera, formație pentru care a jucat 40 de partide, marcând 13 goluri și fiind autorul a patru pase decisive.

Un obișnuit al naționalelor de tineret ale României, atacantul de 22 de ani a adunat 46 de selecții sub tricolor, reușind în octombrie 2023 să-și facă debutul la prima reprezentativă în meciul cu Belarus.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a transmis CFR Cluj.

Fosta campioană a României a plătit 2,8 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Louis Munteanu, iar fotbalistul va încasa un salariu uriaș: 400 de mii de euro în primul sezon, 450.000 în al doilea, 500.000 în al treilea și 600.000 în ultimul an de contract.

”Nu vreau să spun suma, dar evident că este cea mai mare sumă pe care am plătit-o vreodată pe un jucător. Eu când îmi doresc ceva, iau. Noi nu suntem ca alții, care doar dau din gură. Ne facem treaba profesionist, lucrăm în liniște și încercăm să facem performanță. Alții doar vorbesc”, a spus Ioan Varga, patronul CFR-ului.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Boala care face ravagii a ajuns deja și în România
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Netflix dă lovitura cu serialul fenomen. Data la care va avea loc premiera
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Pensiile se măresc din nou, de la 1 ianuarie! Șeful Casei Naționale de Pensii a explicat câți bani vor lua pensionarii începând cu anul 2025
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Tensiuni între Rusia și Republica Moldova din cauza expulzării unui diplomat rus
MediaFlux
RECALCULARE PENSIE. Cum a obținut Nea Ion o creștere de 1.900 lei
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?