Nepoata lui Mircea Sandu a făcut declaraţii sfâşietoare. Soartă trasă la indigo cu cea a Anamariei Prodan

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, a dezvăluit de curând drama prin care a trecut în ultima perioadă. Aceasta a mărturisit motivele pentru care ea și fostul ei soț au luat-o pe drumuri separate.
Alina Costache
08 nov. 2023, 18:58
Nepoata lui Mircea Sandu a făcut declaraţii sfâşietoare. Soartă trasă la indigo cu cea a Anamariei Prodan
Nepoata lui Mircea Sandu a făcut declarații sfâșietoare. Soartă trasă la indigo cu cea a Anamariei Prodan

Lumea mondenă a fost surprinsă în urmă cu câteva luni, după ce Andreea, nepoata lui Mircea Sandu a divorțat de fostul ei soț, Viorel Bogățeanu. Aceasta a declarat pentru FANATIK motivele pentru care cuplul a luat această hotărâre.

Citește și: Elena Lasconi a divorțat de tatăl fiicei sale după doar 4 ani: ”Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc”

Nașii lor de cununie au fost luați prin surprindere

Cuplul proaspăt divorțat i-a avut ca nași de cununie pe nimeni alții decât Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. La aflarea veștii, Anamaria Prodan a fost cea mai surprinsă. Motivul pentru care au divorțat a fost acela că bărbatul avea altă femeie în viața lui. Anamaria Prodan a trecut prin aceeși situație cu fostul ei soț, iar acest lucru a facut-o să îi înțeleagă perfect situația finei sale.

Cu durere în suflet, Andreea a povestit despre motivul divorțului și a oferit detalii pe larg despre cum a decurs căsnicia cu Viorel. Nepoata cunoscutului fotbalist a precizat că ea credea, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul cu care își va putea împărți restul vieții, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Aceasta a mai fost logodită de două ori înainte și, din păcate, ambii logodnici au decedat. După cei șapte ani în care cuplul a împărțit și bune și rele, fostul ei soț a decis să meargă pe un alt drum, alături de altă parteneră.

Femeia a precizat, de asemenea, că s-a implicat cât a putut de mult pentru a face căsnicia să funcționeze. Și-a respectat soțul și a avut grijă chiar și de copiii acestuia din prima căsătorie. Cu toate acestea, se pare că bărbatul nu s-a simțit la fel de împlinit în relația cu fosta lui soție, Andreea. Tânăra are regretul că nu a fost în stare să îi ofere mai multe fostului partener de viață, întrucât acesta își dorea o locuință a lui. Această perioadă de după divorț i-a amplificat femeii starea de tristețe. Tânăra era deja afectată încă de la moartea celui de-al doilea logodnic. Dar cu toate acestea, fina Anamariei Prodan merge mai departe dând dovadă că este o femeie puternică. Nimic din toate astea nu îi va afecta speranța că va găsi iubirea în viitor.

Andreea a avut, totuși, și susținere morală din partea familiei și apropiaților precum finii ei, Ada și Mircea. Totodată, nașa sa de cununie a sfătuit-o să meargă cu capul înainte și să zâmbească orice ar fi: ,,Să nu sufăr, să zâmbesc, să lupt, să merg mai departe că viața e frumoasă. Să nu deznădăjduiesc pentru că sigur Dumnezeu are ceva mai bun pentru mine”, au fost sfaturile date de către Anamaria Prodan.

Un subiect sensibil pentru Andreea rămâne dorința de a deveni mamă

Andreea a povestit despre dorința ei de a deveni mamă. Din păcate, a avut patru sarcini în trecut pe care le-a pierdut. Cauza pierderii sarcinilor este aceea că i-a fost depistată trombofilie. Pe lângă această afecțiune, se numără și alte probleme de sănătate care o împiedică să ducă sarcinile la capăt.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru viitorul iubit. Ce trebuie să facă la 3 dimineața: „Nu te îndrăgosti de mine”

Pentru a mai diminua tristețea provocată de acest subiect, femeia a botezat până acum șapte copii și merge des la orfelinate. Acest lucru o face să se simtă mai fericită și mai împlinită cu viața ei.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'