Neti Sandu a dezvăluit de ce nu are copii, chiar dacă și-a dorit să devină mamă. Vedeta recunoaște că nu a cântărit foarte bine această decizie: „Poate era frumos să am un copil”

Neti Sandu a vorbit despre motivul pentru care nu are copii, chiar dacă și-a dorit să fie mamă, și a recunoscut că are regrete în acest sens.
Alina Costache
05 sept. 2023, 17:47
Neti Sandu a dezvăluit de ce nu are copii, chiar dacă și-a dorit să devină mamă. Vedeta recunoaște că nu a cântărit foarte bine această decizie: „Poate era frumos să am un copil”
Neti Sandu a dezvăluit de ce nu are copii

Neti Sandu a explicat motivul pentru care nu are copii. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV și-ar fi dorit să devină mamă și mărturisește că uneori îi pare rău că lucrurile nu s-au așezat cum trebuie în acest sens.

În tinerețe, astrologul considera că un copil trebuie crescut într-un anumit mod, dar și-a schimbat părerea după vârsta de 40 de ani. Vedeta nu este, totuși, sigură că ar fi trebuit să aibă copii. Chiar dacă ar fi putut avea un urmaș, Neti Sandu crede că avea deja o vârstă înaintată pentru a deveni mamă.

„Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos. (…)

Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii.

Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil”, a declarat Neti Sandu pentru cancan.ro.

Citește și: VIDEO Neti Sandu, secretul siluetei, la 64 de ani. Dezvăluiri despre ventuzele de silicon, misterioasa supă şi produsele din plafar

Ea a mai spus că un copil nu trebuie să fie crescut așa cum au fost și părinții neapărat, pentru că lucrurile se schimbă. Neti Sandu nu și-a dorit ca propriul copi să trăiască ceea ce a trăit generația ei.

„Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea”, a adăugat ea.

Citește și: Cine este sora lui Neti Sandu. Celebrul astrolog are o relație foarte apropiată cu nepoții și strănepoții

Neti Sandu lucrează la Pro TV încă de la lansarea postului de televiziune. Spune că nu știe cu ce se va ocupa la pensie, dar va căuta ceva care să i se potrivească.

„O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam.

Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic ‘eu am rămas fără job, nu mai învăț?!’, iar apoi m-am apucat de astrologie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva”, a adăugat vedeta.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru tineri în luna august. Există activități zi și noapte în acest loc, iar oricine își poate reîncărca bateriile
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Cauza morții cântăreței Sinead O’Connor dezvăluită oficial
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!